Connect with us

Politică locală

Mişcarea România Suverană: „Din duşmani de moarte, Iohannis şi PSD au devenit cei mai buni prieteni”

Publicat

pe

În cadrul conferinţei de presă în care s-a anunţat comasarea alegerilor europarlamentare şi cele locale, Marcel Ciolacu s-a declarat mândru de o posibilă numire a Preşedintelui Klaus Iohannis într-o funcţie de conducere de la nivelul Uniunii Europene. Mişcarea România Suverană, a emis un comunicat în care cataloghează drept „monstruoasă” declaraţia liderului PSD, ţinând cont de războiul pe care acest partid l-a purtat ani în şir, mai ales când era condus de Liviu Dragnea, actualul mentor al MRS, cu Preşedintele Klaus Iohannis.
„Ani de zile, Klaus Iohannis a demonizat PSD-ul, considerându-l răul suprem al acestei ţări din punct de vedere politic, iar singurul lui scop ca Preşedinte era distrugerea acestui partid. Bineînţeles, asta pe vremea când PSD-ul chiar conta şi chiar făcea opoziţie acestui preşedinte-turist. Între timp, Iohannis are PSD în buzunar şi face tot ce vrea din el.
Să-l auzim pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunând despre Iohannis că ar fi „mândru” dacă acesta ar ajunge într-o funcţie la nivel european este o monstruozitate. Este evident că se tem de opoziţie mai mult ca oricând şi se unesc pentru a-şi consolida puterea prin orice mijloace, chiar şi atentând la dreptul românilor de a alege liber!
România este acaparată în momentul de faţă de aceste două grupări şi împărţită pe bucăţi. Asta în timp ce ni se livrează prin toate canalele panică şi iluzia că doar ei uniţi ne pot aduce siguranţă şi stabilitate. Siguranţa ne-o poate aduce doar o conducere căreia să-i pese de România, o conducere aflată în slujba cetăţeanului, nu împotriva lui. O conducere formată din oameni profesionişti şi iubitori de ţară!” – se arată în comunicatul MRS.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică locală

Mişcarea România Suverană, alături de greviştii din Poşta Română

Publicat

pe

De

Poşta Română

Angajaţii Poştei Române au intrat în grevă generală, cerându-şi nişte drepturi pe care conducerea actuală nu pare capabilă să le îndeplinească. MRS acuză anumite jocuri de culise prin care se doreşte falimentarea instituţiei şi facilitarea preluării acesteia de către anumite grupuri de interese, astfel că cere de urgenţă înlocuirea actualei conduceri a Poştei Române.

„Angajaţii Poştei Române sunt cei mai recenţi dintr-un lung şir de angajaţi din instituţiile publice care intră în grevă generală din cauza deciziilor proaste ale actualului Guvern. Şi pe bună dreptate, deoarece Poşta Română este căpuşată de ani de zile şi se încearcă falimentarea sa pentru a putea fi preluată pe nimic de „băieţii deştepţi.”

Pe deoparte, angajaţii se plâng de salariile mici, iar de cealaltă parte, conducerea Poştei Române susţine că nu are bani. Dar întrebarea este, de ce nu are bani? Pentru că Poşta Română are tot ce îi trebuie din punct de vedere logistic pentru a deveni o companie profitabilă doar că nu are o conducere capabilă şi dornică de a face asta, ci doar căpuşe politice care s-o ducă în faliment.

Mişcarea România Suverană este alături de angajaţii Poştei Române şi cere ca aceştia să fie trataţi corect şi să le fie respectate drepturile! Dacă actuala conducere nu este capabilă să găsească soluţii şi să acţioneze în interesul dezvoltării companiei, atunci să îşi dea demisia şi să lase oameni profesionişti care să preia conducerea şi să facă din Poşta Română o companie profitabilă şi performantă, orientată spre interesul cetăţenilor!”

Citeste in continuare

Politică locală

MRS atrage atenţia asupra deficitului bugetar în creştere şi a inflaţiei tot mai mare!

Publicat

pe

De

MRS

În condiţiile în care deficitul bugetar al ţării este cel mai mare din ultimii 20 de ani, nu e de mirare că declaraţiile premierului Marce Ciolacu în care susţine că România va avea cea mai mare creştere economică din Europa atrage multe priviri critice din partea oamenilor şi oponenţilor politici. Mişcarea România Suverană l-a taxat pe premier, atrăgându-i atenţia că România are cea mai mare inflaţie din Europa şi un deficit bugetar în creştere.

„De la „înălţimea” celui mai mare deficit bugetar din ultimii 20 de ani pe care îl are România, Marcel Ciolacu, unul dintre principalii responsabili de această situaţie, ne anunţă că anul acesta vom avea „cea mai mare creştere economică din Europa”! Mai mult, ne spune că această creştere va fi bazată pe investiţii, şi nu pe consum! Visele lui Marcel Ciolacu sunt contrazise de realităţile pe care românii le trăiesc zi de zi: preţuri tot mai mari, putere de cumpărare tot mai mică din cauza inflaţiei, iar investiţiile promise sunt făcute doar pe hârtie, pentru că în realitate nu se vede nimic, deşi banii se cheltuie.

Indiferent ce spune public Marcel Ciolacu, cifrele nu mint, iar realitatea nu poate fi contrazisă. Cifrele ne arată că România are cea mai mare inflaţie din Europa. Tot cifrele prezentate de Ministerul Finanţelor ne arată că „deficitul bugetar a urcat la 28,99 miliarde de lei după primele două luni ale acestui an, reprezentând 1,67% din PIB, în creştere de 1,7 ori comparativ cu un sold negativ de 17,04 miliarde lei, respectiv 1,07% din PIB, raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut.”

Dacă România ar avea cea mai mare creştere economică, de ce nu se vede asta şi în nivelul de trai al românilor? De ce taxele şi impozitele continuă să crească? De ce România trăieşte pe datorie?” – se arată într-un comunicat MRS.

Citeste in continuare

Politică locală

Preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, a primit în vizită două importante feţe bisericeşti

Publicat

pe

De

Ion Mînzînă

Preacuviosul Părinte Ieromonah Gheronda Ștefan Nuțescu și Părintele Ieromonah David Gălbează, de la Chilia Buna-Vestire- Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos au fost în vizită la Consiliul Judeţean Argeş unde au fost primiţi cu braţele deschise de Preşedintele Ion Mînzînă şi de Vicepreşedintele Adrian Dumitru Bughiu.

„M-a bucurat foarte mult vizita pe care am primit-o de la Preacuviosul Părinte Ieromonah Gheronda Ștefan Nuțescu și Părintele Ieromonah David Gălbează, de la Chilia Buna-Vestire- Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos. Doi oameni foarte apropiați sufletului meu motiv pentru care, împreună cu cei doi colegi ai mei, Adrian Dumitru BUGHIU și Cristian Puiu, I-am primit cu mare drag.

În curând se împlinește un an de când, la Vlădești, Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a oficiat Slujba de Sfințire a Așezării Pietrei de Temelie a Bisericii Schitului închinat Sfântului Neagoe Basarab.

Luna trecută, a fost turnată fundația bisericii pe care călugării români de la Chilia Buna Vestire de pe Sfântul Munte Athos din Grecia o construiesc, cu binecuvântarea Arhiepiscopiei. Consiliul Județean Argeș va susține în continuare, în măsura posibilităților pe care legea ni le conferă, eforturile de ridicare a acestei prime mănăstiri cu tipic athonit din România.

Lăcașul este închinat Sfântului Neagoe Vodă Basarab, pentru că a fost primul domn român care a sprijinit călugării de la Athos și chiar a lăsat această cutumă urmașilor săi.” a fost mesajul Preşedintelui Ion Mînzînă.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized3 zile inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Eveniment3 zile inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

Uncategorized4 zile inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Exclusiv5 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Uncategorized5 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Afaceri5 zile inainte

Cum să alegi platforma potrivită pentru contul tău de investiții: Ghidul investitorului începător

Atunci când ești la început de drum în lumea investițiilor, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să...

Exclusiv6 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Afaceri7 zile inainte

Evitarea problemelor cu acoperișul: Ghid complet de la un Dachdecker profesionist

Acoperișul casei tale este mai mult decât o simplă învelitoare de protecție împotriva intemperiilor. Este elementul cheie al construcției tale...

EvenimentO săptămână inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

UncategorizedO săptămână inainte

Statie Aer Conditionat ECOS 302: Performanta si Confort in Serviciile de Mentenanta Auto – vandut de Toolsboxservices

Pentru atelierele auto moderne și profesioniștii care doresc să ofere cele mai bune servicii de mentenanță și diagnoză pentru sistemele...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

ExclusivO săptămână inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment2 săptămâni inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment2 săptămâni inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorized2 săptămâni inainte

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Știrile Săptămânii