Connect with us

Administrație locală

Consiliul Judeţean Argeş, pe primul loc la… salarii

Publicat

pe

Am intrat în posesia unor date interesante care ne arată cam la ce nivel sunt cheltuielile cu salariile angajaţilor de la Consiliul Judeţean Argeş, Consiliu care anul trecut a mărit considerabil lefurile salariaţilor proprii. Astfel, aflăm că în Argeş au fost în 2017 venituri de 78,23 milioane euro, iar totalul cheltuielilor s-a ridicat la 28,09 milioane euro, dintre care salariile au reprezentat 3,36 milioane euro. Asta înseamnă 11,94% din totalul cheltuielilor. La o populaţie de 646.333 de locuitori, fiecare argeşean a plătit anul trecut 5,19 euro pentru lefurile celor de la CJ. În Prahova, judeţul căruia „i se închină” în prezent Argeşul din punct de vedere regional, nivelul salariilor din totalul cheltuielilor a fost de numai 3,2 milioane euro la o populaţie de 809.000 cetăţeni. La nivelul regiunii Sud Muntenia, Argeşul se află pe locul 1 din punct de vedere al cheltuielilor cu salariile din totalul cheltuielilor şi pe locul 3 la sumele plătite de cetăţeni pentru lefuri. Pe primul loc se află Călăraşiul, cu 17,77% cheltuieli cu salariile, dar la un nivel total al cheltuielilor de doar 14,5 milioane euro. Pe locul 2 se află Giurgiu, cu 16,8%. Din punct de vedere al contribuţiei cetăţenilor, Giurgiul se află pe primul loc, cu 10,38 euro plătiţi de fiecare cetăţean pentru veniturile angajaţilor CJ. Cei mai puţini bani îi dau ialomiţenii – 3,57 euro. Din punct de vedere al procentului salariilor în totalul cheltuielilor, la coada clasamentului este Prahova – 3,36% dintr-un volum total al cheltuielilor de 95,2 milioane euro.

 

Administrație locală

Afla care sunt cele mai frecvente greseli in seo

Publicat

pe

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este un aspect esențial al marketingului online în zilele noastre. Cu toate acestea, în căutarea de a obține rezultate rapide, mulți proprietari de site-uri web și specialiști SEO fac unele greșeli comune care pot afecta negativ clasamentul site-ului și reputația sa. În acest articol, vom discuta cele mai frecvente greșeli în SEO și cum le puteți evita.

  1. Ignorarea cercetării de cuvinte cheie: Unul dintre cele mai grave greșeli în SEO este să nu investiți suficient timp în cercetarea de cuvinte cheie. Folosirea unor cuvinte cheie relevante și bine alese este esențială pentru a ajunge la publicul potrivit.
  2. Excesul de optimizare a cuvintelor cheie: Pe de altă parte, supra-optimizarea cuvintelor cheie poate fi la fel de dăunătoare ca și ignorarea lor. Keyword stuffing (umplerea excesivă a conținutului cu cuvinte cheie) poate duce la penalizări din partea motoarelor de căutare.
  3. Ignorarea conținutului de calitate: O altă greșeală comună este concentrarea exclusivă asupra tehnicii SEO și neglijarea conținutului de calitate. Site-urile cu conținut util și interesant vor atrage natural mai mulți vizitatori și vor obține backlink-uri organice.
  4. Link building de slabă calitate: Obținerea unui număr mare de backlink-uri este important, dar calitatea acestora contează la fel de mult. Link-urile de la site-uri cu reputație slabă sau spammy pot deteriora clasamentul dvs. în loc să îl îmbunătățească.
  5. Ignorarea experienței utilizatorului (UX): Google și alte motoare de căutare acordă din ce în ce mai multă importanță experienței utilizatorului. Site-urile cu încărcare lentă, design inadecvat sau dificultăți de navigare pot suferi din punct de vedere SEO.
  6. Neglijarea optimizării mobile: Cu tot mai mulți utilizatori care accesează internetul de pe dispozitive mobile, site-urile trebuie să fie optimizate pentru această platformă. Neglijarea acestui aspect poate duce la scăderea vizibilității în rezultatele căutării mobile.
  7. Nu urmărirea performanței: SEO este un proces în evoluție. Ignorarea monitorizării și analizei rezultatelor poate duce la pierderea oportunităților de îmbunătățire a strategiei SEO.
  8. Folosirea conținutului duplicat: Duplicarea conținutului pe mai multe pagini sau preluarea de conținut de pe alte site-uri poate duce la penalizări și la o scădere semnificativă a clasamentului.
  9. Ignorarea tehnicii on-page SEO: Titlurile, tag-urile meta, URL-urile și alte elemente on-page sunt esențiale pentru SEO. Neglijarea acestor aspecte poate avea un impact negativ asupra vizibilității în rezultatele căutării.
  10. Neînțelegerea algoritmilor de căutare: Algoritmii de căutare se schimbă constant. Ignorarea actualizărilor și schimbărilor în modul în care motoarele de căutare clasifică site-urile poate duce la stagnare sau scădere în clasament.

În concluzie, pentru a avea succes în SEO, este crucial să evitați aceste greșeli comune. Investiți timp în cercetare, creați conținut de calitate, monitorizați performanța și rămâneți la curent cu ultimele tendințe în domeniul SEO. Prin evitarea acestor greșeli și abordarea SEO ca pe o strategie pe termen lung, puteți îmbunătăți vizibilitatea și poziționarea site-ului dvs. în rezultatele căutării.

Citeste in continuare

Administrație locală

Festivalul IntenCity: Programul pe zile

Publicat

pe

De

Începând cu 30 iunie, Festivalul IntenCity își deschide porțile pentru iubitorii de muzică și vibe-uri de petrecere vechi și noi. Evenimentul promite să sărbătorească vara cu trei seri incendiare alături de artiști de top.

În fiecare seară de festival vor fi concerte/show-uri live atât pe Stadionul Ion Oblemenco cât și în Sala Polivalentă.

Programul de pe stadionul Ion Oblemenco se va desfășura astfel:

30 iunie

17:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

18:00 – WRS

19:00 – Dr. Alban

19:35 – Sabrina

20:05 – Jenny Berggren from Ace of Base

20:40 – Haddaway

21:40 -Godz of Rock with Craiova Romanian Opera Orchestra

23:35 – Snap!

00:00 – Bellini with Craiova Romanian Opera Ballet

01:15 -Zdob și Zdub

01 iulie

18:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

19:30 – Manuel Riva

21:30 – Subcarpați

22:45 – Mahmut Orhan

23:45 – Ummet Ozcan

01:00 – Tiësto

02 iulie

18:00 – Kiss FM party cu DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu

19:20 – Alex Ferrari with Craiova Romanian Opera Ballet

20:25 – Oceana

21:15 – Ruslana

22:30 – Enrique Iglesias

00:10 – Gianluca Vacchi

Sunteți pregătiți să aflați ce vă rezervăm și pe scena Sălii Polivalente? Iată programul detaliat:

30 iunie

18:00 – DJ Addytzu

18:45 – DJ Gius

19:30 – Bvcovia

20:15 – Marko Glass

21:00 – Ian

21:45 – Killa Fonic

22:45 – Mindcage

23:45 – Andrew Dum

00:45 – AG Swifty

01:45 – Brad Brunner

02:45 – Dodo

01 iulie

18:00 – Andrei Yc

19:00 – Basska

20:00 – Mr. Flexxx

20:45 – Bad and Boujee

21:45 – M.G.L.

22:30 – Byga & Phila & dj h

23:30 – Doc

00:15 – Deliric x Silent Strike

01:00 – Argatu’

01:45 – Mahony

02:45 – Gabrian

03:20 – Ve.Re

02 iulie

18:00 – Your Midwife on Ice

18:45 – Dj Sauce

19:45 – Rava

20:30 – Azteca

21:15 – Nane

22:15 – Malagamba

23:15 – NotSoCommonDJ

00:15 – Sigma DJ Set

01:15 – Andre Rizo

02:15 – Yaya

03:15 – Replik

Despre IntenCity Festival

Festivalul IntenCity, care a avut prima ediție în vara anului 2022, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova. Conceptul festivalului este să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar în parteneriat cu BCR, sponsorul principal al evenimentului în acest an, aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând link-urile de mai jos:

https://iticket.ro/event/intencity

https://www.craiovaintencity.ro/

În această vară, pulsul orașului întâlnește ritmurile muzicii la Festivalul IntenCity!

Citeste in continuare

Administrație locală

OnePlus dezvaluie prima vedere asupra OnePlus Nord 3, conceput pentru stiluri de viata dinamice.

Publicat

pe

De

26 iunie 2023: Brandul global de tehnologie mobilă OnePlus dezvăluie astăzi prima vedere a OnePlus Nord 3 5G, prezentând partea din spate a dispozitivului înaintea lansării sale globale pe 5 iulie 2023. OnePlus Nord 3 5G este conceput pentru a oferi o putere remarcabilă celor care duc stiluri de viață dinamice și vine cu un design pur și discret.

„OnePlus Nord este despre a oferi utilizatorilor noștri practic tot ceea ce ar putea cere, și acest lucru începe cu un design OnePlus excelent”, a declarat Kinder Liu, COO și președinte OnePlus, comentând pe contul său de Twitter http://www.twitter.com/kinderliu. „Sunt încântat să împărtășesc această primă vedere a OnePlus Nord 3 5G și abia aștept să împărtășesc mai multe în următoarele săptămâni.”

OnePlus dezvăluie astăzi că OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în două culori atrăgătoare – Tempest Gray și Misty Green – concepute pentru a conferi două senzații complet diferite celui mai recent telefon mid-range de la OnePlus. OnePlus Nord 3 5G în culoarea Tempest Gray are o finisare mată texturată, proiectând putere și permanență, în timp ce noua culoare Misty Green prezintă un aspect lucios și plăcut la atingere.

Mai multe detalii despre OnePlus Nord 3 5G vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare OnePlus Nord Summer pe 5 iulie 2023. Pentru a urmări evenimentul de lansare și a fi la curent cu OnePlus Nord 3 5G, vizitați OnePlus.com.

Despre OnePlus
OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care contestă conceptele convenționale ale tehnologiei. Creat în jurul mantra „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive concepute cu rafinament, calitate superioară a construcției și hardware performant. OnePlus prosperează prin cultivarea unor legături puternice și creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com sau să ne urmăriți pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus
Facebook – https://facebook.com/oneplus
Twitter – https://twitter.com/oneplus
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized4 ore inainte

Care este starea apiculturii în România și de ce avem nevoie de o legislație clară cu privire la etichetare și originea produselor apicole

România ocupă locul 1 în Europa la producția de miere, lucru care impune dezvoltarea unui cadru legislativ care să protejeze...

Cultură5 ore inainte

Michelin – Calatorind spre Excelenta cu fiecare Anvelopa

Cand vorbim de anvelope de inalta calitate, numele Michelin este inevitabil să apară în discuție. Cu o istorie ce se...

Eveniment20 de ore inainte

Potrivit art.7 din legea 153 din 2017, solda de funcţie/salariul de funcţie reprezintă suma de bani la care are dreptul lunar personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare – Ziarul Incisiv de Prahova

Doi politisti de la IPJ Timis si-au asumat toate riscurile profesionale presupuse de o actiune justitiara in sistemul MAI si,...

ferestrele ferestrele
Social21 de ore inainte

De ce ar trebui sa iti schimbi ferestrele: 3 indicii evidente

Cand vine vorba de confort, mereu acordam importanta fiecarui detaliu. De la dusumeaua pe care pasim, pana la materialul asternuturilor...

Ferestre PVC antracit Ferestre PVC antracit
SocialO zi inainte

Ferestre PVC antracit – moderne si elegante

De cativa ani incoace, ferestrele antracit au batut toate recordurile de popularitate cand vine vorba de alegerea culorii de ferestre....

Eveniment2 zile inainte

„Vă mulțumim pentru lecțiile de exprimare prin viu grai, domnule secretar de stat Despescu, pardon, domnule ministru!” – Ziarul Incisiv de Prahova

Doi politisti de la IPJ Timis si-au asumat toate riscurile profesionale presupuse de o actiune justitiara in sistemul MAI si,...

Administrație locală2 zile inainte

Afla care sunt cele mai frecvente greseli in seo

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este un aspect esențial al marketingului online în zilele noastre. Cu toate acestea, în...

Eveniment2 zile inainte

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P/”CONTINUĂM PROTESTELE!” – Ziarul Incisiv de Prahova

Doi politisti de la IPJ Timis si-au asumat toate riscurile profesionale presupuse de o actiune justitiara in sistemul MAI si,...

Eveniment3 zile inainte

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune/„De beți ce erau s-au urinat în curtea secției”/Doi politisti de la IPJ Timis, denunt penal impotriva inspectorului sef Alin Petecel/La IPJ Prahova lucrurile sunt si mai grave – Ziarul Incisiv de Prahova

Doi politisti de la IPJ Timis si-au asumat toate riscurile profesionale presupuse de o actiune justitiara in sistemul MAI si,...

Turism4 zile inainte

De ce să vizitezi Bucovina toamna? Iată 3 motive pentru un concediu în Țara de Sus

Toamna a sosit, perioada estivală de concedii s-a terminat, iar sunetul aglomerației urbane a devenit din nou copleșitor. Cum ar...

Social4 zile inainte

Mituri şi adevăruri despre sănătatea sistemului reproducător

Sănătatea sistemului reproducător este deosebit de importantă pentru doamnele şi domnişoarele de orice vârstă. De-a lungul timpului, s-au creat numeroase...

Eveniment4 zile inainte

”Vă stăm la dispoziție cu întrebări la răspunsurile dumneavoastră…”/Tartorul MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

Într-o funcție de secretar de stat e bine să nu stai mai mult de 4-5 ani, tocmai pentru că asta...

Social5 zile inainte

Ai ten sensibil? Află cum să obții o piele sănătoasă, fără roșeață sau iritații!

Bucuria de a te privi în oglindă și de a vedea un ten senin, strălucitor și sănătos este una dintre...

Eveniment5 zile inainte

Recrutăm candidați pentru Școlile de Agenți de Poliție de Frontieră: se oferă salariu atractiv de aproximativ 0,3% din șpaga

Pe fundalul acestui zgomot, de drone kamikaze, lucrează polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă la granița cu Ucraina. Îi...

călătorie călătorie
Turism5 zile inainte

Cum să planifici o călătorie cu un buget redus chiar la noi în țară

Când ai bugetul strâmt, pare că dorința de a explora frumusețea țării noastre e și mai aprigă. Iar în acest...

Uncategorized5 zile inainte

Xiaomi anunță lansarea globală a seriei Xiaomi 13T

[București, 26 Septembrie 2023] – Xiaomi a dezvăluit astăzi cele mai recente smartphone-uri din seria Xiaomi 13T, proiectate pentru clienții...

Știrile Săptămânii