Connect with us

Afaceri

10 greşeli de optimizare SEO care îţi afectează poziţionările

Publicat

pe

10 greşeli de optimizare SEO care îţi afectează poziţionările

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: 10 greşeli de optimizare SEO care îţi afectează poziţionările poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Magazinul de Mobila Acaju – soluția perfectă pentru case primitoare

Publicat

pe

Magazinul de Mobila Acaju – soluția perfectă pentru case primitoare

Știm foarte bine că în materie de amanajări interioare stilul și gusturile personale sunt cele mai importante criterii de selecție. Uneori în educarea opiniilor un rol important îl au și unele site-uri așa cum este https://www.acaju.ro/. Întotdeauna sfaturile și recomandările pe care le găsim pe acest magazin online pot fi foarte utile în luarea celor mai inspirate decizii.

Indiferent de stilul ales, de materialele din care este confecționat mobilierul, de elementele de decor menite să întregească atmosfera, cel mai importat efect pe care este recomandat să-l obținem în amenajarea locuintei noastre este acela de a o face primitoare. Casa este locul în care revenim cu plăcere mereu după o zi istovitoare de munca sau din vacantă și ea trebuie să ne genereze mereu o stare de bine și de regăsire de sine.

Care sunt cele mai importante lucruri de care să ținem seama pentru a amenaja o casă primitoare?

Cuvântul „acasă” are pentru toți o însemnătate deosebită. Casa este cel mai special loc și tocmai de aceea atunci când vrem sa cumpăram mobilă va trebui să ținem seama de o serie de detalii:

  • Trebuie să alegem întotdeauna un mobilier potrivit dimensiunilor spațiului. Lucrurile nu trebuie să pară nici supradimensionate și înghesuite, nici subdimensionate și inutile.

  • Este ideal să cumpăram obiecte de mobilier rezistente care să își păstreze bine calitățile în timp. Nimeni nu își dorește să schimbe mobilierul din 2 în 2 ani.

  • Este recomandat să optăm pentru lucruri comode, care să se întrețină ușor și cu care să ne simțim bine. O canapea nu este doar de formă, rigidă și pretențioasă, ea este pentru a fi folosită. Obiectele de mobilier trebuie să fie perfect adaptate stilului nostru de viață și nevoii noastre de confort.

Magazinul de Mobila Acaju – soluția perfectă pentru case primitoare

  • Dacă vrem să nu fim agitați sau să avem mereu senzația că suntem într-un loc care îndeamnă la acțiune, ar fi bine să ne alegem cu grijă spectrul cromatic folosit. Este bine să optăm pentru culori pastelate sau neutre, care să ne liniștească și care să ne relaxeze.

  • Într-o casa cu multă agitatie nu au ce cauta obiecte pretențioase și de mare valoare. Casa trebuie să ne ofere libertate deplină de mișcare și un cadru perfect pentru interacțiuni pozitive.

  • Pentru a da un strop de culoare și a o personaliza, putem alege obiecte contrastante, care să iasă în evidentă și care să se vadă bine. Întotdeauna elementele de decor, precum lustra sau candelabrul, draperiile, tablourile si oglinzile pot fi elemente de mare efect.

  • Este bine să cumpărăm obiecte de mobilier cu spații generoase de depozitare. Doar astfel putem scăpa de aglomerația care poate fi uneori extrem de deranjantă.

  • Pentru un plus de eleganță, tot mobilierul ales este bine să se încadreze în același stil. Vom crea senzația de concept unitar și vom da dovadă de bun gust.

Magazinul de Mobila Acaju – soluția perfectă pentru case primitoare

O casă primitoare este o expresie relativă pentru fiecare persoană. În funcție de stilul de viață, de pretenții și de buget, opțiunile sunt nelimitate.

Pentru a găsi soluții de mobilier pentru case primitoare și o sursă de inspirație avizată, accesați magazinul online Acaju.ro!

Citeste in continuare

Afaceri

Analko – confecţii metalice

Publicat

pe

De

Analko Aluminium Industry este o companie generaţionala dedicată producţiei de produse superioare şi design inovator. Ambiția companiei constă în furnizarea de servicii de fabricare a metalelor de ultimă generație prin utilizarea tehnicilor divergente și a eficienței sistematice. Echipa noastră este alcătuită din persoane cu experiență deosebită și dotate cu echipamente standard de vârf, pentru a obține o potrivire și o finisare de cea mai bună calitate.

Suntem soluția dumneavoastra unică pentru fabricațiile metalice de precizie. Analko a fost văzut de mult timp ca cel mai important magazin de confecții metalice personalizate. Menținem atât echipamentul cât și personalul calificat necesar pentru fabricarea celor mai dificile și complicate fabricări de metal. Timp de mai mult de un deceniu, Analko a oferit o bază de clienți diversă, cu o interfață perfectă între design, prototip și producție.

Analko Aluminium Industry folosește o gamă largă de capabilități interne, incluzând tabla de precizie și prelucrări mecanice, fabricarea de tablă și sudarea. Analko a stabilit noi standarde de service și calitate pentru industrie.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE NOI

Performanță și inovare

Analko Aluminium Industry este bine cunoscut pentru producerea celor mai bune fabricări metalice personalizate și a prototipurilor disponibile. Oferim în mod fiabil soluții de înaltă calitate, rentabile și în timp util pentru a satisface nevoile clienților noștri. Capacitățile noastre, echipamentul de vârf și angajamentul față de servicii ne fac un magazin de confecții metalice prefabricate.

Soliditatea Analko este expertiza tehnică și creativitatea fiecărui angajat. Fiecare loc de muncă la Alanko este important și fiecare angajat este dedicat pentru a oferi servicii de înaltă calitate și 100% fiabilitate. Analko dezvoltă furnizori strategici pe termen lung pentru a asigura succesul și protecția continuă a clienților săi.

De asemenea, compania Analko Aluminium Industry a devenit lider pe piaţa în domeniul vopsirii în câmp electrostatic şi anodizarii în zona balcanică şi nu numai şi de aceea suntem obligaţi să furnizăm produse şi servicii de calitate. Având în vedere existenta celor 9 linii moderne de procesare, 2 linii de vopsire în Grecia şi România şi o unitate de anodizare, compania îndeplineşte cu succes orice cerinţe la cel mai înalt nivel şi oferă garanţia unei largi game în ceea ce priveşte categoria de culori.

Referitor la serviciile pe care le exercită cu succes compania Analko, clienţii s-au dovedit a fi extrem de mulţumiţi în legătură cu servicii prestate impecabil în ceea ce priveşte:

Clienții reprezintă prima prioritate companiei, întrucât sunt dedicaţi să lucreze în strânsă colaborare cu aceştia într-un proces de îmbunătăţire continua axat pe dezvoltarea de defecte fără fabricaţie de metal personalizat şi prototip. Activitatea principală este construită în jurul satisfacției clienților cu fiecare angajat axat și recompensat pentru depășirea serviciului din industrie și a normelor de calitate.

Analko este o companie care construieşte relații pe termen lung cu clienți. Ca o echipă, sunt mai puternici și mai înțelepți decât oricare alt individ. Promovează atitudinea unei echipe de campioni cu spiritul și entuziasmul dedicat furnizării celei mai bune soluții pentru fiecare client.

 

Citeste in continuare

Afaceri

Sfaturi utile pentru crearea unei liste de cuvinte cheie

Publicat

pe

Sfaturi utile pentru crearea unei liste de cuvinte cheie

Învață să faci analiza de cuvinte cheie de la experți SEO

Cuvintele cheie, mai exact selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, este un pas extrem de important în optimizarea paginilor website-ului tău.

Procesul, numit și keyword research, te poate ajuta să folosești cuvintele cheie care vor avea cel mai bun randament pentru activitatea ta.

Dacă ești la început și ai un mic magazin online nu are rost să investești în cuvinte cheie premium ca „magazin online”, nu vei recupera niciodată banii și nici nu vei ajunge pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ceea ce vrei să faci este să identifici acele cuvinte cheie cât mai relevante pentru nișa ta, fraze cheie lungi, mai descriptive, care targetează exact ceea ce vinzi tu.

Încearcă să găsești cuvinte cheie cu un volum de căutări cât mai mare (potențiali vizitatori) și cu un nivel de dificultate cât mai mic (competiție scăzută).

De unde să începi?

 

Găsește o platformă specializată în analiza cuvintelor cheie (keyword research tool)

Acest pas poate părea simplu, dar nu este chiar așa.

Există o sumedenie de variante, unele ok, altele mai puțin bune.

Cel mai bine este să încerci mai multe tool-uri înainte de a lua o decizie. În mare parte vei găsi posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru o perioadă limitată (free trial) sau mai sunt cele freemium. Adică un serviciu gratuit premium, dar cu anumite limitări.

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu teste, poți apela direct la unealta de cuvinte cheie SEMScoop, una din cele mai complete și exacte instrumente de analiză a cuvintelor cheie cu care am lucrat.

Nu doar că te ajută să identifici cuvintele cheie potrivite dar îți arată și informații foarte detaliate si importante despre website-urile competiției aflate pe primele 10 poziții Google ale cuvântului cheie căutat.

Citește continuarea articolului Sfaturi utile pentru crearea unei liste de cuvinte cheie, pe Blogul SEO al Agenției Edcora.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment16 ore inainte

ASOCIAŢIA CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE DIN SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII (ACMRR- SRI), SEDIUL CENTRAL, O OAZĂ DE BUN SIMŢ, DE RESPECT NECONDIŢIONAT PENTRU TOŢI MEMBRII SI SIMPATIZANŢII SĂI, PRECUM ŞI PENTRU ORICE PERSOANĂ CARE ÎI TRECE PRAGUL.

Am avut de făcut astăzi un mic ”serviciu” de suflet pentru un fost coleg de unitate care este în imposibilitatea...

Cultură20 de ore inainte

Ce ofera arta decorativa ?

Arta decorativa ofera si raspunde acelorasi trei nevoi sau functii care, analizate in detaliu, pe obiecte sau amenajari ambientale fixe...

EvenimentO zi inainte

EXPLOZIV/GABRIEL OPREA DA LOVITURA IN ULTIMA ZI DE CAMPANIE ELECTORALA

Atacat miseleste in ultimele doua zile de campanie electorala, in media, prin nelipsitul actor politic (DNA) ceea ce demonstreaza ca...

Eveniment2 zile inainte

Delta ACM 93 a intrat azi in insolvenţă

Compania a fost cumpărată anul trecut de o firmă a Primăriei Sectorului 3 și asfaltează străzile din Ploiești. Contractul pentru întreţinerea...

Eveniment3 zile inainte

“Doamna Tarcea a ajuns judecator la ICCJ în urma sprijinirii decisive în cariera sa de către cel puțin doi miniștrii ai Justiției care au avut legături cu Securitatea”

Aproape 1.000 de loji masonice cu venituri nefiscalizate se ascund în spatele a mai puțin de 36 de ONG-uri. În...

Eveniment4 zile inainte

Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in Serviciul de Interventie Rapida (“mascatii” institutiei)

Aproape 1.000 de loji masonice cu venituri nefiscalizate se ascund în spatele a mai puțin de 36 de ONG-uri. În...

Eveniment5 zile inainte

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Eveniment6 zile inainte

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

În decembrie 2015, un om de afaceri, reţinut şi ulterior trimis în judecată de DNA, denunţă la DNA pe fostul...

Eveniment7 zile inainte

Audiere ‘BOMBĂ’ la SIIJ/Nu are alta varianta decât sa-si denunțe fosta amantă de conjunctura

Card de credit cu 55 zile fără dobândă. Card de credit 30 zile cu dobândă zero și fără comisioane. Mesaje...

EvenimentO săptămână inainte

Care este adevărul?Prostie, dezinteres, bataie de joc si/sau incompetenta?

Card de credit cu 55 zile fără dobândă. Card de credit 30 zile cu dobândă zero și fără comisioane. Mesaje...

EvenimentO săptămână inainte

Comunicat de Presa

Vineri, 17.05.2019, începând cu ora 11:30, va avea loc la HOTEL CENTRAL Ploiești, sala ALFA (etaj 2), ședința de lucru...

EvenimentO săptămână inainte

BOMBA ZILEI/Directorul Ziarului Incisiv de Prahova intra in politica/Vicepresedinte UNPR si presedinte UNPR Organizatia Municipiului Ploiesti

O bomba in adevaratul sens al cuvantului  a intrat chiar in redactia ziarului Incisiv de Prahova. Ofiterul SRI, in rezerva,...

10 greşeli de optimizare SEO care îţi afectează poziţionările 10 greşeli de optimizare SEO care îţi afectează poziţionările
AfaceriO săptămână inainte

10 greşeli de optimizare SEO care îţi afectează poziţionările

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem...

UncategorizedO săptămână inainte

Old Blacks Festival lanseaza rockeri noi

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic...

EvenimentO săptămână inainte

Florin Diaconu ocupa functia de director la APM PRAHOVA- in mod ILEGAL/Florin Diaconu este mai presus de lege?!.

Florian Coldea, este așteptat pentru audieri joi, 16 mai, de către procurorii Secției de anchetare a magistraților în dosarul Laurei...

Eveniment2 săptămâni inainte

Una calda, alta rece/ Poliția Locală Ploiesti în interese personale

Minunea a durat doar cateva ore. Dimineata am laudat Politia Locala Ploiesti, acum cu regret o “urechem”! Poliția Locală în...

Știrile Săptămânii