Connect with us

Uncategorized

Servicii funerare Topoloveni au puteri magice

Publicat

pe

Cu fruntile in palme, cu ochii si obrajii inecati in lacrimi fierbinti eram prabusiti langa patul celui care isi daduse sufletul in dormitorul sau, loc al suferintelor nerostite, sa nu ne supere pe noi.

Asa fusese el, indurase totul tacut. Ne dadeam seama cat de mult il doare dupa paloarea de pe chip, sangele buzelor muscate in timpul crizelor si valurile de sudoare ce ii inundau trupul istovit de boala. Erau momente cand hainele si lenjeria de pe pat puteau fi stoarse, atat erau de ude.

Ne aflam intr-unul din momentele cruciale si paradoxale ale existentei: ne parea rau ca nu il vom mai vedea si ca trebuia sa dispara dintre noi, dar eram multumiti ca scapase de dureri. In sfarsit avea liniste!

Moartea ii alunga incruntarea de pe chip. Se destinsese si in coltul buzelor schitase un suras de usurare.

-Am plans destul, spuse hotarat lucidul dintre noi. Lacrimile noastre nu-l pot aduce printre noi si nu putem fi atat de egoisti, incat sa ne dorim ca el sa sufere atat, numai sa nu plece dintre noi! Acum este timpul sa actionam, a spus si l-am vazut punand mana pe telefon si formand de graba un numar.

Era trecut de miezul noptii si nu am inteles pe cine vrea sa sune, fiindca vorbisem inainte ca rudele sa fie anuntate la ore rezonabile.

Apoi am inteles din franturile de conversatie ca Servicii funerare Topoloveni se afla la post prin operatorul de serviciu si echipa va sosi in cel mult 20-30 de minute sa preia mortul.

Echipa de la pompe funebre actioneaza asemenea unui soldat bine instruit, gata sa actioneze in caz de lupta sau sa stinga un incendiu.

I-am vazut intrand pe usa pregatiti sa preia trupul neinsufletit si mi-au castigat respectul pentru totdeauna. Am aflat ca in spatele acestor oameni minunati care lucreaza in timp ce altii se odihnesc se afla domnul Ungureanu Mihai impreuna cu frumoasa lui sotie Larisa, care   i-a format in spiritul disciplinei si empatiei.

Ce ne-am fi facut noi, daca echipa prezenta in baza de date a dispeceratului funerar national non-stop 07Funerare.ro nu ar fi fost pregatita in acel moment sa ne ajute? Toti eram prabusiti de durere si obositi de vegheat bolnavul si nu mai gaseam in noi resursele necesare sa ii pregatim trupul neinsufletit, in plus nu aveam nici baza materiala necesara, dar nici priceperea.

Ne-am ferit sa ii cumparam haine din timpul vietii, sa nu isi dea seama ca nu mai are sanse de scapare.

Parca a fost ieri. Ne-au ramas ranile, dorul de cel care a plecat, dar nu putem uita oamenii care ne-au fost alaturi in clipele de sfasiere sufleteasca, in momentele de doliu!

Au facut totul la fel de bine, cum am fi facut noi, familia, daca ne-am fi priceput si am fi avut la indemana tot ce trebuie pentru pregatirea unui mort.

La capela, decedatul radia in sicriu. Era atata liniste pe chipul sau si se citea atentia cu care a fost pregatit pentru cei veniti sa il vada pentru ultima oara.

Nimic nu au uitat sau omis cei de la Servicii funerare Topoloveni si datorita lor, ne-am regasit linistea si am putut sa ne plangem mortul si sa rememoram momente de vis petrecute impreuna.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

Publicat

pe

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de tenis pentru amatori din România, pune la bătaie premii în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Dacă ai visat vreodată să joci tenis la un Grand Slam, acum ai această şansă. De azi te poţi înscrie la primul Grand Slam pentru amatori, cu tablou de 128 de jucători în proba de simplu. Te aşteaptă premii fabuloase, organizare impecabilă, arbitraj, puncte, bună dispoziţie şi un turneu de vis. Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro

RTP OPEN 2020 se va desfăşura la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti pe parcursul a două zile, 5 şi 6 septembrie 2020. Pe 5 septembrie se vor disputa toate meciurile din primul tur în sistem clasic, două seturi din trei. Arbitrajul va fi electronic, iar scorul se poate urmări în timp real pe site-ul oficial al RTP. A doua zi, pe 6 septembrie se vor disputa meciurile din turul doi până în finală inclusiv. Finala RTP OPEN 2020 se va transmite video live pe pagina de Facebook a Romanian Tenis Premium.

Câştigătorul RTP OPEN 2020 primeşte 2000 de puncte RTP, trofeul turneului, 800 lei caşh, 200 lei Voucher RTP, plus cutia cu şosete de la Laboratorul de şosete.

Toţi cei 128 de jucători participanţi la primul Grand Slam, vor primi premii în bani, puncte RTP şi voucher RTP.

Cine pierde în primul tur îşi recuperează jumătate din taxa de participare, 50 lei cash şi 50 lei sub formă de Voucher RTP şi primeşte 200 de puncte RTP.

Toate meciurile vor fi arbitrate, RTP asigurând mingi de joc, apă, snikers, banane pentru toţi jucătorii la fiecare meci jucat.

Înscrierile la RTP Open 2020 se fac în perioada 31 iulie – 21 august 2020. Dacă sunt doar 128 de jucători, toţi acced pe tabloul principal. Dacă vor fi înscrişi mai mult de 128 de jucători, accederea pe tabloul principal se va face în funcţie de clasament. Calificările se vor disputa pe 30 august 2020 iar tabloul nu poate fi mai mare de 128 de jucători. În cazul în care sunt 128 de jucători în calificări, doar primi 96 în ordinea clasamentului, vor accede pe tabloul principal iar 32 vor veni din calificări.Taxa de participare este de 200 lei şi se poate achita prin bancă.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP OPEN

Suma de plată: 200 lei.

Citeste in continuare

Uncategorized

Care este spatiul disc de care putem beneficia la PlanetHoster?

Publicat

pe

Care este spatiul disc de care putem beneficia la PlanetHoster?

Resursele alocate reprezinta principalii parametri care determina alegerea unui serviciu de gazduire web gratuit sau cu plata. Spatiul disc propus de Planet Hoster este face parte din acestea si beneficiaza in majortatea din timp de o atentie speciala. Care sunt ofertele propuse de catre acest serviciu de gazduire canadian? La ce volum de stocare avem dreptul ca proprietari de site? Va raspundem la aceste intrebari in cele ce urmeaza.

Cazul abonamentului The World. In momentul in care optezi pentru un abonament de tipul The World, Planet Hoster iti ofera un spatiu disc nelimitat pentru a-ti gestiona toate nevoile asa cum trebuie. Cu toate acestea, acest volum nu este utilizabil pentru finalitati de partajare a fisierelor in masa. Un serviciu clienti este prezent 24/7 pentru a raspunde asa cum trebuie nevoilor tale. Nu ezita deci sa intri in contact cu echipa tehnica pentru a gestiona asa cum trebuie volumul tau.

Platforma The World reprezinta o solutie de gazduire web care ofera un mediu 100% izolat pentru fiecare din site-urile tale internet sau aplicatii. Pe langa spatiul disc nelimitat oferit de PlanetHoster, esti in masura sa alegi si localizarea fizica a serverului in functie de site-ul tau. Astfel, fiecare site este gazduit pe o insfrastructura diferita. Acest pachet costa in jur de 6 euro pe luna.

Cazul abonamentului Hybrid Cloud. Atunci cand optezi pentru un abonament de tipul Hybrid Cloud, furnizorul iti va oferi un spatiu disc care variaza intre 60-960 GB. Este vorba despre un tip de gazduire web dedicat ceea ce inseamna ca ai libertate de actiune totala in ceea ce priveste gestionarea resurselor alocate. Unul din cele mai mari avantaje ale acestei formule este oferit de nivelul de securitate impresionant.

Profita de aceasta proactivitate oferita de acest tip de gazduire web si protejeaza-te de toate erorile de securitate ce ar putea aparea la un moment dat. Spatiul disc este independent de CPU si de RAM. Poti spre exemplu sa profiti de pachetul Hybrid Cloud de 960 GB cu 2 CORES GPU si 4GB RAM. O calitate remarcabila oerita de acest furnizor de gazduire web ramane marea flexibilitate existenta in ceea ce priveste optiunile.

Aceasta formula este mai scumpa putin decat precedenta, aproximativ 49,9 euro pe luna cu toate taxele incluse. Datele tale sunt duplicate in cazul acestui pachet pentru a garanta o accesibilitate constanta la resurse. De mentionat este ca banda de latime si traficul sunt si ele limitate drept urmare ai la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a beneficia de o popularitate crescanda a site-ului tau.

Spatiul disc alocat de PlanetHoster depinde in mare parte de tipul de abonament ales. In momentul in care optezi pentru formula Plateforme The World, dispui de un volum nelimitat. In cazul unui abonament HybridCloud, volumul variaza intre 60 GB si 960 GB in functie de nevoile tale. La toate acestea se adauga functionalitati destul de interesante.

Citeste in continuare

Uncategorized

Agentia 07Funerare Topoloveni isi ofera cu decenta serviciile apartinatorilor

Publicat

pe

De la aparitia sa pe piata serviciilor funerare Agentia 07 Funerare Topoloveni  se distinge prin decenta. Toti clientii sunt foarte multumiti, inmormantarea decurge conform graficului si mancarea de la parastase si pomeni este de nota 10.

Au scris ziarele ce patesc apartinatorii care apeleaza la firmele de pompe funebre neautorizate. Zeci de persoane au ajuns la urgente cu toxiinfectii alimentare, fiindca mancarea a fost procurata de la surse dubioase.

Firmele aflate in baza de date a dispeceratului national 07Funerare.ro colaboreaza numai cu firme de catering Topoloveni  autorizate legal, care nu au fost niciodata amendate de Protectia Consumatorului.

Ce garantii are un apartinator care alege o firma de pompe funebre de pe 07Funerare.ro?

  1. Ca la orice ora suna, chiar si in zile de sarbatoare i se raspunde politicos si i se ofera consultanta gratuita.

Cine nu a mai avut un deces in familie nu stie practic de unde ar putea sa inceapa pregatirile. Cel mai intelept este sa intre pe site-ul dispeceratului funerar national, sa aleaga cea mai apropiata firma de pompe funebre si sa apeleze la ajutorul ei.

  1. Preluarea decedatului nu va intarzia si echipa va munci responsabil la pregatirea acestuia. Totul se desfasoara sub nota dominanta a decentei. Decedatul este preluat discret cu autoutilitara dotata cu frigider si este dus intr-o sala special amenajata in care se gasesc mese de lucru si echipamente moderne. Dupa baie, se face imbalsamarea de calitate ca trupul neinsufletit sa reziste timp de trei zile conform traditiei.

La alte popoare ceremonia se organizeaza in ziua in care a avut loc decesul, noi, romanii avem nevoie de cele trei zile in care sa ne luam adio de la decedat. Pentru ca lumea sa stea linistita la priveghi si sa asiste la slujba de inmormantare, imbalsamarea trebuie sa fie eficienta.

  1. Sicriele sa poata fi alese de pe site-ul agentiei din multimea de modele, in functie de gusturile si de posibilitatile financiare ale apartinatorilor.

Evident ca ele sunt complet echipate si in momentul in care familia solicita un pachet de servicii funerare complet i se pun la dispozitie si prosoape, batiste si doliu pentru pus in piept si la usa.

Dar familia doreste sa le ofere celor care il conduc pe ultimul drum pe unul dintre membri sai pachete cu mancare buna, o sticla cu apa si cafea. Exista apartinatori care organizeaza masa la restaurant in memoria defunctului sau inchiriaza o sala si solicita firmei de pompe funebre care se ocupa de inmormantare sa cheme o firma de catering.

Meniul este ales de comun acord, in functie de sezon si de preferintele culinare ale defunctului. Vara nu sunt recomandate prajiturile cu crema si alimentele care se altereaza usor.

Agentia de servicii funerare prezentata mai sus are experienta si colaboratori de nadejde, prin urmare lumea va fi multumita de modul in care va fi tratata.

Este foarte important ca la sfarsitul inmormantarii toata lumea sa fie multumita si traditiile indeplinite.

Pentru a lua legatura cu firma care ofera cele mai bune servicii funerare in Topoloveni, tot ce aveti de facut este sa intrati pe site-ul 07Funerare.ro de pe un dispozitiv conectat la internet. Apoi alegeti o cale de comunicare si echipa va fi alaturi de dumneavoastra de la inceput si pana la sfarsit.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri4 ore inainte

Construiesti sau renovezi? Iata de ce trebuie sa iei in calcul placile de fibrociment!

Cel mai probabil, daca ai de realizat o constructie si iei in calcul diversele tehnologii din acest domeniu, ai auzit...

Eveniment5 ore inainte

ATEN propune solutii eficiente de digitalizare a primariilor

Solutii ATEN de informare a cetatenilor si organizare a zonelor de acces Bucuresti, Romania (4 august, 2020) –  ATEN International,...

Eveniment18 ore inainte

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat… În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele...

UncategorizedO zi inainte

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de...

Eveniment2 zile inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Eveniment2 zile inainte

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Eveniment3 zile inainte

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Eveniment4 zile inainte

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Procesul în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție va mai dura...

Eveniment5 zile inainte

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Procesul în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție va mai dura...

Eveniment5 zile inainte

Coletăria.ro și StockBinder intră în parteneriat pentru a sprijini magazinele online românești în zona logistică și de automatizare a stocurilor

Parteneriatul oferă soluții pentru ca magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare națională și internațională, concomitent cu ajustarea, în...

Eveniment6 zile inainte

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Plahotniuc a scăpat! ”Lista lui Plahotniuc : Serviciile, la mâna CIA” titram pe 3 decembrie 2019. Atunci când avertizam că...

Eveniment7 zile inainte

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

EvenimentO săptămână inainte

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

Zilele trecute, o grupare din Academia de Poliție a emis un fals comunicat de presă, pe care l-a atribuit Sindicatului...

EvenimentO săptămână inainte

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

EvenimentO săptămână inainte

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Asa cum am promis, incepem dezvaluiri incendiare cu inregistrari audio/video privind reteaua de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea,...

EvenimentO săptămână inainte

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

Știrile Săptămânii