Connect with us

Afaceri

Despre bunele practici de web design, dincolo de estetica

Publicat

pe

DCA

O persoana care cunoste minimul de programe necesare pentru realizarea unui design de site se va concentra, in majoritea cazurilor, pe estetica website-ului.

In schimb, pentru o agentie specializata in servicii de web design reuseste intotdeauna mai mult decat atat. Daca nu ai aflat pana acum, principala provocarea pentru proiectarea unor site-uri “impecabile” din punct de vedere al design-ului este aceea ca un astfel de proces trebuie implementat pentru a determina experiente favorabile pentru utilizatori.

Cu alte cuvinte, principiile de UX trebuie sa corespunda ultimelor tendinte din sfera domeniului de web design. In plus, design-ul unui site trebuie sa fie compatibil si cu elemente sau strategiile de optimizare pentru motorul de cautare Google. Din punct de vedere SEO nu doar continutul trebuie optimizat, cat si numeroase alte elemente de care trebuie tinut cont atunci cand este proiect web design-ul site-ului.

Inainte de a puncta o serie de bune practici de web design, trebuie sa stii ca o agentie specializata trebuie sa iti sprijine obiectivele de afaceri si de marketing prin prezentari ample ale posibilitatilor tale de dezvoltar in mediul online.

UX, SEO si alte elemente pentru dezvoltarea continutului din site

Realizarea unui site in colaborare cu o agentie specializata in servicii de web design si SEO te ajuta pentru dezvoltarea unui continut puternic pentru obiectivele de UX si de optimizare pentru Google si, implicit, pentru utilizatorii online.

O astfel de agentie web design are angajati copywriter-i care lucreaza in sinergie cu echipele de design, dezvoltare si marketing. Aceasta unitate determina un continut de calitate si o identitate vizuala pentru ca obiectivele afacerii tale in mediul online sa fie atinse.

In plus, colaborarea cu o agentie de web design si servicii de redactare continut optimizat pentru motorul de cautare iti asigura capacitatea de a produce continut supimentar pentru numeroase alte actiuni de optimizare SEO pentru postari de blog, infografice, videoclipuri si multe altele.

O astfel de agentie iti asigura diferite strategii in functie de specificul afacerii tale si, cel mai important, te ajuta sa economisesti timp si efort.

Importanta serviciilor SEO pentru specialistii in web design

La ora actuala in Romania, Google este motorul de cautare cel mai accesat la nivel national. Cu alte cuvinte, este principala sursa de trafic organic catre site-ul tau web. De aceea, actiunile de marketing online pentru motorul de cautare Google, cunoscute sub acronimul de SEM (Search Engine Marketing) este o parte importanta pentru orice strategie digitala. Prin urmare, angajarea unei agentii care ofera servicii de web design impreuna cu actiuni de SEO.

Recomandari pentru alegerea agentiei potrivite

Indiferent de specificul afacerii tale este important ca atunci cand alegi o agentie cu care sa lucrezi sa te simti confortabil inca de la primul apel telefonic. Ceea ce inseamna ca un dialog coerent si profesionist iti ofera ocazia de a cunoaste o echipa gata sa intampine cu entuziasm si responsabilitate planurile tale de afaceri. Nu toate agentiile sunt pregatite sa intampine orice tip de afacere. Mai mult decat atat, nu orice agentie este pregatita sa dezvolte un model de afacere online.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/internet-servicii-web/despre-bunele-practici-de-web-design-dincolo-de-estetica

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Construiesti sau renovezi? Iata de ce trebuie sa iei in calcul placile de fibrociment!

Publicat

pe

De

Cel mai probabil, daca ai de realizat o constructie si iei in calcul diversele tehnologii din acest domeniu, ai auzit despre termenul de placi fibrociment, realizate din fibre de celuloza, silicati si ciment, considerate  produse avansate ce pot satisface nevoile arhitecturale moderne.

Aceste placi fibrociment sunt foarte rezistente si au un aspect foarte placut, iar daca sunt utilizate pentru finisaje exterioare sau interioare, valoarea constructiei poate fi mult mai ridicata daca se doreste vanzarea imobilului. Asadar, daca iti doresti un finisaj deosebit, placile de fibrociment pot fi alegerea potrivita pentru casa ta.

Ce este finisarea peretilor cu fibrociment?

Placile de fibrociment sunt fabricate cu fibre de celuloza, impreuna cu ciment si nisip. Acestea pot fi uneori confundate cu placile din azbest, un tip de placi in forma de sindrila utilizate la scara larga in prima jumatate a secolului 20, insa aceste placi nu contin azbest.

Placile de fibrociment sunt realizate dintr-un amestec de produse aflate sub presiune inalta, la temperaturi ridicate, printr-un proces de autoclavare, devenind astfel foarte eficiente si rezistente cand vine vorba despre produse chimice.

Acestea pot fi realizate in diverse dimensiuni si grosimi, ceea ce le face potrivite pentru o mare varietate de aplicatii.

Avantajele utilizarii placilor de fibrociment

Unul dintre cele mai importante avantaje aduse de placile de fibrociment este acela ca sunt foarte durabile. Spre deosebire de finisajul din lemn, cel din fibrociment nu putrezeste si nu necesita vopsiri frecvente. Acestea sunt rezistente la foc, la insecte si se comporta foarte bine in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile.

Unii producatori de placi de fibrociment ofera garantii de pana la la 50 de ani, aceasta fiind o dovada a longevitatii materialului. In afara de intretinerea scazuta, placa din fibrociment este foarte eficienta din punct de vedere energetic si, intr-o oarecare masura, contribuie la izolarea casei tale.

Foarte important de mentionat, cand vine vorba despre aceste tipuri de placi, este faptul ca acestea nu contin nimic care este daunator pentru mediu sau pentru sanatatea umana.

Placile de fibrociment sunt solutia ideala de finisaj pentru cladirile care au probleme in ceea ce priveste rezistenta la apa, caci acestea si-au dovedit eficienta in acest caz.

Unde pot fi utilizate placile de fibrociment?

Exista numeroase moduri in care placile de fibrociment pot fi utilizate in constructii, iar printre acestea pot fi mentionate:

  • Finisaje exterioare si interioare ale cladirilor
  • Materiale decorative
  • Sub materiale ceramice aflate in zone umede
  • Ca pardoseala
  • Ca panouri tip sandwich
  • Ca elemente decorative in curti si gradini.

Pe scurt, aceste placi de fibrociment pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior, pe suprafete orizontale sau verticale.

Producatorii ofera placi de fibrociment in diferite grosimi, fiecare model putand fi utilizat in functie de acestea, si anume:

  • In interiorul si exteriorul cladirilor, pot fi utilizate placi de fibrociment de 8 mm, ce permit de asemenea curbarea
  • Finisarea peretilor interiori din cladiri unde umiditatea este la un nivel mediu sau ridicat, precum bazinele de inot sau spatiile de depozitare. In acest caz, se recomanda utilizarea placilor de fibrociment de 10-12 mm.
  • Ca finisaj decorativ, caz in care se recomanda utilizarea placilor de 12 mm.

 

Citeste in continuare

Afaceri

Bergerat Monnoyeur anunta LANsarea UNEI NOI GAME DE buldoexcavatoaRE Cat®

Publicat

pe

– UTILAJE NOI, ADN ORIGINAL –

La aniversarea a 35 de ani de cand Caterpillar produce buldoexcavatoare, Bergerat Monnoyeur Romania anunta lansarea a patru modele noi, care duc mai departe succesul primelor buldoexcavatoare Cat® – seria A – din 1985. Cerintele si aplicatiile clientilor s-au schimbat de-a lungul anilor, insa buldoexcavatoarele Cat® continua sa fie proiectate de experti la aceeasi calitate de neegalat, pentru a satisface nevoile clientilor din toata lumea.

Noua gama de buldoexcavatoare Cat® cuprinde modelele 428, 432, 434 si 444 si se caracterizeaza mai mult ca oricand prin confort, eficienta a consumului de combustibil si control. Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setarilor si a modurilor de putere, un motor Cat® ce respecta ultimele standarde UE privind emisiile – Stage V, bratul emblematic Cat, un sistem hidraulic puternic si un sistem pentru monitorizarea performantelor utilajului – ProductLink.

Testate de o echipa de operatori din Romania

Pentru dezvoltarea noii game de buldoexcavatoare Cat®, Bergerat Monnoyeur a trimis in februarie 2019 – la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center, o echipa de operatori din Romania care a participat la testarea noilor buldoexcavatoare si a oferit echipei de ingineri Caterpillar feed-back-ul lor legat de forta utilajului, viteza de raspuns a sistemului hidraulic, senzitivitatea comenzilor, confort, etc..

Mai mult, unul dintre cele patru noi modele de buldoexcavatoare a fost testat si monitorizat timp de un an in Romania, dupa cum ne comunica Irina Dragan, Products Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur Romania:

Buldoexcavatorul este, in continuare, considerat unul dintre cele mai versatile si populare utilaje din Romania, avand cea mai mare pondere in totalul utilajelor vandute in tara noastra. Deoarece piata romaneasca este in primele trei din Europa din punct de vedere vanzari buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a facut parte din proiectul Caterpillar denumit “Field Follow”, ceea ce a insemnat ca un model din noua gama a fost testat in Romania, timp de un an, lucrand aproximativ 1500 de ore in diverse aplicatii. Ca intotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a optiunilor, a inovatiilor aduse de catre Caterpillar noilor modele. Operatorii nostri experimentati se numara, de azi inainte, printre cei care si-au pus amprenta asupra noilor buldoexcavatoare Cat.“

Bucurati-va de control absolut

De la gasirea unor noi modalitati de dezvoltare a afacerii sau de gestionare a fluxului financiar si pana la impactul cauzat de fluctuatiile generate de pretul combustibilului, activitatea din ziua de astazi se desfasoara intr-o lume plina de incertitudine. De aceea, cand este vorba de achizitia urmatorului buldoexcavator, controlul si certitudinea sunt criterii extrem de importante.

Caterpillar intelege foarte bine aceste lucruri si, de aceea, fiecare noua functie si inovatie are rolul de a reduce riscul, de a eficientiza consumul de combustibil, maximizand in acelasi timp puterea si precizia.

Economie de combustibil

Respirati usor cu un motor Cat puternic si eficient – C3.6 respecta ultimele norme ale regulamentului UE privind emisiile, STAGE V. Cu toate ca utilizeaza cu pana la 10% mai putin combustibil, ofera aceeasi putere si densitate a cuplului, iar sistemul post-tratare noxe nu necesita niciun fel de intretinere.

Lucrati in ritmul care va convine

In noul buldoexcavator Cat, puteti schimba viteza si timpul de raspuns al sistemului hidraulic in functie de preferintele dumneavoastra, de competente sau de tipul lucrarii. Utilizati monitorul interactiv pentru a va seta preferintele de operare personale si pentru a lucra, de fiecare data, in ritmul care va convine. Mai mult, operarea utilajului este extrem de comoda datorita comenzilor electrohidraulice ergonomice, montate pe scaun. Acestea sunt proiectate pentru a va asigura mai mult control asupra fiecarei miscari.

Confortul si siguranta sunt o prioritate

Fiecare aspect al cabinei a fost proiectat pentru confortul si siguranta dumneavoastra. Scaunul cu suspensie pneumatica se adapteaza la greutatea dumneavoastra si puteti schimba pozitia suportului pentru brat dupa cum va este comod. Dumneavoastra sunteti cel care decideti cand si daca porniti comenzile electrohidraulice, pentru ca in cabina dumneavoastra Cat, sunteti intotdeauna in control.

Pentru mai multe informatii despre noile buldoexcavatoare Cat®, va rugam sa accesati:

www.noutati-cat.ro/buldoexcavatoare-Cat/

https://youtu.be/srvpkoCbtEc

Citeste in continuare

Afaceri

Solicita servicii de confectii metalice de la Analko

Publicat

pe

De

analko

Firma de confectii metalice Analko dispune de echipamente si instalatii moderne de productie de inalta calitate, pentru ciclul complet de prelucrare materiale metalice. Analko poate efectua lucrari de strunjire si frezare la comanda si poate efectua confectii metalice din tabla prin debitare si stantare CNC. De asemenea, ofera servicii de indoire a tevilor din profil metalic si aluminiu.

Analko

Fabricarea structurilor metalice si a produselor metalice la comanda, in loturi mari, le permite sa imbunatateasca procesul tehnologic de productie, folosind echipamente puternice si eficiente, care pot reduce timpul si pot imbunatati calitatea produselor si structurilor. Debitarea este un proces important in producerea unui numar imens de piese metalice. Una dintre metodele obisnuite de taiere a tablei este debitarea metalelor. Taierea metalelor este separarea pieselor de inalta calitate din tabla sau alte tipuri de metale.

Prelucrare materiale metalice

Orice piesa supusa prelucrarii este prelucrata pentru a elimina rugozitatea suprafetei sale, oferindu-i forma dorita. Metoda de prelucrare materiale metalice se realizeaza ajutorul echipamentelor de taiere, care includ strunjirea, frezarea, debitarea, vopsirea, anodizarea etc. Tehnologia de taiere a tablei si a altor metale si aliaje este realizata folosind diferite freze, burghie sau instrumente speciale tehnologice concepute in aceste scopuri. Rolul principal in acest proces il are miscarea de rotatie a frezei. Miscarea taietorului in timpul miscarii de translatie, depinde de miscarea alimentarii sale – vertical sau orizontal, parti cu unghiuri constante sau schimbatoare ale axei de rotatie a produsului, cu indepartarea unui strat din grosimea necesara de la capatul materialului sau de la periferie. Astazi, prelucrarea metalelor metalice se  realizeaza cu tehnologia CNC, aducand metalul la o stare ideala. Astazi este dificil sa denumesti toate avantajele pe care le ofera metoda de prelucrare cu laser in productie. Prelucrarea metalelor cu laser ofera  toate operatiunile asociate cu taierea, precum si cu gravarea si multe altele. Utilizarea unui laser ofera o precizie unica si reduce costul materialului utilizat.

Confectii metalice

Din cele mai vechi timpuri, omenirea se ocupa de confectii metalice pentru a realiza  arme, bijuterii, ustensile de uz casnic, instrumente si o varietate de alte produse necesare. Pentru ca un lingou metalic sa se transforme intr-un produs de care oamenii au nevoie, este nevoie de mult efort: piesa trebuie prelucrata pentru a-i schimba forma si dimensiunea, precum si proprietatile fizico-chimice. Multa vreme dupa ce metalele au fost descoperite, au fost create multe metode pentru prelucrarea lor. In viata practica, tabla galvanizata este folosita peste tot. Elemente din ea pot fi gasite in diferite structuri din jurul nostru, pe nave, statii de tren, panouri publicitare, in masini, garduri si alte confectii metalice. Deoarece tabla este rezistenta la coroziune, a fost si este utilizata pe scara larga in industria moderna. Astfel de produse laminate sunt utilizate in diverse domenii de productie: in industria chimica grea si la fabricarea instrumentelor. Datorita faptului ca tabla poate fi prelucrata, din ea se confectioneaza piese stantate si produse pentru acoperisuri. Structurile sunt destul de usoare, avand o sarcina mica pe pereti si podele. Din tabla galvanizata se pot solicita confectii metalice pentru un hangar, un garaj, o incapere de depozitare etc.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment2 zile inainte

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Știri din județ3 zile inainte

#Reset Plastic!

Pentru a proteja mediul înconjurător, Kaufland România a introdus în premieră în magazine un sistem nou de colectare a recipientelor...

Eveniment4 zile inainte

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Eveniment4 zile inainte

„Unde dai și unde crapă” poposeste in curtea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe audierile în calitate de suspecți a unor personaje din Prahova...

Eveniment5 zile inainte

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Eveniment6 zile inainte

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

  Am luact act de mail si o echipa de jurnalisti de la  Incisiv de Prahova s-au deplasat la fata...

Eveniment7 zile inainte

UPDATE/Haosul dintr-o institutie publica din subordinea primarului liberal Adrian Dobre, un primar garantat de Andrei Volosevici/Adrian Vaida este trimis la deschiderea anului scolar de către șeful Poliției Municipale, Manea Cristian, chiar daca gardianul public a fost in contact cu persoane depistate cu Covid!

”Șarpele” Coldea nu uită și nu iartă ”trădarea” lui Kovesi ” Să vă fie frică, Coldea se ridică” titram anul...

EvenimentO săptămână inainte

Ghid Remarketing Prin Facebook Ads – Romania 2020

Într-un scenariu ideal, toți vizitatorii site-ului dvs. ar decide să cumpere produsele dvs., să se înscrie pentru serviciile dvs., să...

EvenimentO săptămână inainte

Bogdan Toader: Abuz, șantaj și intimidare, metode de campanie, la PNL Prahova

Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, acuză reprezentanții Partidului Național...

EvenimentO săptămână inainte

Model de administratie liberala/Cântăreața fotomodel Codruța Filip, angajată la Sănătate să monitorizeze spitalele regionale

”Șarpele” Coldea nu uită și nu iartă ”trădarea” lui Kovesi ” Să vă fie frică, Coldea se ridică” titram anul...

EvenimentO săptămână inainte

Model de administratie liberala/UN BREZEAN PENTRU BREZENI/VECHIUL SI NOUL CANDIDAT NAE NICOLAE FEREASTRAERU – PRIMARUL CARE A VANDUT CRUCEA BREZENILOR, dand-o, printr-o suveica, in propietate private

Dupa ce am prezentat si dezvaluit in exclusivitate modelele de administratie liberala propuse de PNL Prahova – “Tragi-comedia din „statul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Model de administratie liberala/”Sa imi suga pula babele de la biserica…sa imi suga cu popa cu tot…pai acolo e o mahala si niste idioate”/Imi suge mie pula USR-ul”/Inregistrari audio halucinante…” (I)

Ne cerem scuze pentru vocabularul utilizat de primarul cocalar girat de PNL Prahova!Cu ceva timp in urma am primit la...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Te-ai gandit sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Orice tanara viseaza la momentul in care sa poata deveni independenta din punct de vedere financiar. Probabil ca si tu...

Eveniment2 săptămâni inainte

Campanie electorala dura-marca PNL Prahova/Candidatul PNL la Primaria Comarnic a comandat controale la firmele care sustin PSD-ul si utilizeaza supermanii de la Antifrauda pe post de „bata electorala” (III)

Nu este prima data cand cei de la PNL utilizeaza aceasta metoda. Ieri, supermanii de la Antifrauda cu doua autoturisme...

Eveniment2 săptămâni inainte

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Chiar daca PNL si Andrei Volosevici se comporta la Ploiesti de parca nu ar fi avut primar in functie, trebuie...

Eveniment2 săptămâni inainte

OPINIE/După umila mea analiză a primilor 3 candidați cu șanse la Primăria Ploiesti, ținând cont de criterii precum competența administrativă, independența față de partid în urmărirea obiectivelor și caracterul

Chiar daca PNL si Andrei Volosevici se comporta la Ploiesti de parca nu ar fi avut primar in functie, trebuie...

Știrile Săptămânii