Connect with us

Uncategorized

Spitale internaționale. Turcia. Memorial Bahçelievler Hospital

Publicat

pe

După o perioadă care a bulversat întreaga lume, a venit momentul să ne mutăm atenția pe lucruri cu adevărat importante și care nu mai suportă amânare, cum ar fi viața noastră și a celor dragi nouă. Odată depășit șocul unui diagnostic devastator, ne mobilizăm să găsim soluții urgente, eficiente și cât mai la îndemână pentru a-i vindeca pe cei dragi.

Una dintre variantele alese de pacienții români, de exemplu în cazul diagnosticării cu cancer, este să caute soluții imediate în afara țării, de exemplu în Turcia. Este bine știut faptul că în situația unui astfel de diagnostic este important să acționezi cât mai repede posibil.

https://www.facebook.com/watch/?v=2729494157297586

(Prezentare video Memorial Bahcelievler Hospital:)

De ce Turcia?

Pe lângă avantajul proximității (poți ajunge într-o oră cu avionul la Istanbul, iar din aeroport te preia mașina spitalului și te asistă translatorul), sistemul medical privat din Turcia merge ca uns.

Fie că ai documentele traduse în engleză, fie că te sprijină translatorul, medicul specialist (de obicei licențiat în SUA) analizează cu atenție dosarul. Împreună cu medicii imagiști analizează toate investigațiile pe care pacientul le aduce pe CD sau DVD. Concluzia comisiei adunate ad-hoc vine întotdeauna cu o serie de soluții, expuse pacientului și familiei sale cu încredere, implicare și compasiune.

Erudiții profesori-doctori turci, în special cei din spitalele private, sunt educați în instituții de prestigiu din SUA și Turcia, iar prin publicarea lucrărilor lor științifice și a studiilor de caz aduc o contribuție valoroasă la evoluția cercetărilor în medicină la nivel mondial. Activitatea științifică este completată de vasta lor experiență în tratarea pacienților veniți din toate colțurile lumii.

Un plus incontestabil în sistemului medical turcesc, la care au acces din ce în ce mai mulți pacienți români, îl reprezintă comunicarea și cooperarea interdisciplinară. In cele mai multe cazuri, într-un spital privat din Turcia, poți avea încă din prima zi un diagnostic precis, o schemă de tratament, o estimare de cost, un plan de acțiune și un prognostic realist.

Prețurile sunt chiar mai mici decât în spitalele private din România, în funcție de investigații și proceduri. De exemplu, un consult la un profesor-doctor costă 130-150 euro, un PET CT: 600-800 euro, o intervenție chirugicala laparoscopică la colon: între 13.000 și 15.000 euro. Costurile includ și internarea pacientului împreună cu aparținătorul, care beneficiază de 3 mese pe zi, supraveghere 24/24 și vizita zilnică a doctorului.

 Spitalul Memorial Bahçelievler Istanbul

Unul dintre cele mai prestigioase spitale private din Istanbul este Memorial Bahcelievler, din cadrul grupului Memorial Hospitals, grup care care reunește 11 spitale și 3 clinici pe tot teritoriul Turciei, fără nicio unitate medicală, deocamdată, pe teritoriul României.

Însă, odată cu eliminarea restricțiilor privind răspândirea Covid-19, pacienții români au acces din nou la spitalul Memorial Bahcelievler, în cele mai stricte măsuri de igienă, protecție și siguranță.

Deschis în urmă cu 2 ani, Memorial Bahcelievler are o capacitate de 280 paturi și se întinde pe o suprafață de 70.000 mp. Este situat în partea europeană a Istanbulului, la doar 30 de minute de Istanbul Airport.

Implicarea personalului medical, experiența internațională cu peste 100.000 de pacienți anual, veniți din sute de țări, activitatea științifică și academică a medicilor, acuratețea rezultatelor investigațiilor, tehnologia de ultimă oră, combinate cu o cultură a curtoaziei și a compasiunii, fac din Memorial Bahcelievler cea mai bună opțiune pentru salvarea și vindecarea celor dragi.

Fiind primul din Turcia acreditat JCI în urmă cu mai bine de 18 ani (Joint Comision International reprezentând autoritatea supremă internațională care acreditează unități medicale în funcție de calitatea serviciilor și a tehnologiei), Grupul de Spitale Memorial este definiția încrederii în rândul cetățenilor turci, dar și în rândul pacienților internaționali.

Care sunt pașii pentru tratament la Spitalul Memorial Bahçelievler Istanbul?

– Trimiți e-mail la contact@spitaleinternationale.ro cu numărul tău de telefon și problema medicală la care cauți rezolvare

– Vei fi contactat în decurs de maximum 24 h și consiliat gratuit

– Odată convins de avantajele sistemului medical din Turcia și de competența profesorilor-doctori, plănuiești, împreună cu consilierul, detaiile plecării (zbor, preluarea din aeroport, cazarea, programările la medici etc.)

 Grupul Memorial Hospitals Turcia – repere de excelență

– Top 10 spitale din lume la procedura FIV (Fertilizare in Vitro)

– Primul spital din Turcia care a obținut de la autorități licența pentru transplant de organe

– Primul spital acreditat de Joint Commision International (autoritatea supremă internațională care acreditează unități medicale în funcție de calitatea serviciilor și a tehnologiei folosite)

– Primul spital din Turcia care a folosit ablația prin radiofrecvență în chirurgia cardiaca

– Primul transplant de ficat necompatibil din Turcia a fost realizat tot în cadrul unuia dintre spitalele Grupului Memorial Hospitals

– Laboratorul de Imunologie din cadrul Grupului Memorial este primul laborator privat acreditat de Federația Europeană de Imunogenetică

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Statie Aer Conditionat ECOS 302: Performanta si Confort in Serviciile de Mentenanta Auto – vandut de Toolsboxservices

Publicat

pe

Pentru atelierele auto moderne și profesioniștii care doresc să ofere cele mai bune servicii de mentenanță și diagnoză pentru sistemele de aer condiționat, statia ECOS 302 este alegerea ideală. Această statie full automată pentru aer condiționat oferă capacități avansate de diagnoză, mentenanță și testare a scurgerilor, îmbunătățind eficiența și precizia serviciilor.

Control Avansat și Interfață Prietenoasă

Statia ECOS 302 vine echipată cu un meniu în limba română, facilitând accesul și utilizarea pentru tehnicienii auto din România. Cu ajutorul aplicației pentru telefonul mobil descărcabilă din Magazin Play (OKSYGEN), puteți monitoriza în timp real toate informațiile și puteți actualiza baza de date direct din aplicație. Meniul de lucru prietenos și baza de date extinsă facilitează identificarea și rezolvarea problemelor în mod eficient.

Funcții Avansate pentru Servicii Complete

Cu statia ECOS 302, puteți efectua recuperarea, reciclarea și reincarcarea automată a uleiului, agentului frigorific și a substanței de contrast UV fără intervenția operatorului. Funcții precum reglarea automată a vitezei lamei și controlul temperaturii rezervorului de agent frigorific asigură o performanță optimă și o durată mai lungă de funcționare.

Accesorii și Dotări Opționale

Statia ECOS 302 vine cu un set complet de accesorii, inclusiv kit-uri pentru testarea scurgerilor cu azot și pentru spălarea interiorului instalației de aer condiționat. Dotările opționale, cum ar fi imprimanta, kit-ul pentru injectia automata a substantei de contrast UV și trusa pentru autovehicule hibride, extind funcționalitatea și versatilitatea statiei.

Date Tehnice și Specificatii

Aceasta statie de aer conditionat are o putere electrica de 10cc, o capacitate a rezervorului de freon de 9 Kg și o rezolutie a cantarului de +/- 5 g. Cu un afisaj LCD grafic si o alimentare de 230 V, este un echipament complet și eficient pentru orice atelier auto.

Pentru a achiziționa statia ECOS 302 și pentru a beneficia de toate funcționalitățile sale avansate, vizitați link-ul.

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Publicat

pe

De

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări

București, România – 12 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că a fost desemnat pentru al cincisprezecelea an consecutiv cel mai mare producător de semnalistică de către firma de cercetare de piață Omdia, reconfirmându-și astfel poziția de lider în piața globală a semnalisticii digitale.

Conform datelor Omdia, în 2023, Samsung nu doar că a dominat piața globală a semnalisticii cu o cotă de piață de 33%, dar a și vândut peste 2 milioane de unități – un număr record pentru companie.

Poziționarea noastră pe primul loc pe piața globală a semnalisticii timp de 15 ani consecutivi reflectă angajamentul nostru ferm față de inovație și capacitatea noastră de a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței și ale clienților noștri. Vom continua să aducem valoare clienților noștri prin furnizarea de dispozitive specializate, soluții și servicii adaptate nevoilor lor variate”, a declarat Hoon Chung, Vicepreședinte Executiv al Diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Electronics aduce în mod constant pe piață produse de semnalistică adaptate diverselor nevoi ale mediului de afaceri.

  • The Wall este primul ecran modular din lume cu tehnologie micro LED. Datorită formatului său modular, The Wall le permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea, raportul și forma ecranului în funcție de preferințe și modalitatea de utilizare.
  • Smart Signage oferă o senzație excelentă de imersiune datorită profilului său ultra-subțire și designului uniform al ramelor.
  • Semnalistica pentru exterior este adaptată piețelor sportive, de referință și stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Ecranele din portofoliul de semnalistică pentru exterior sunt concepute pentru a asigura o vizibilitate clară în orice condiții meteorologice.
  • Samsung Interactive Display este o tablă electronică optimizată pentru piața educațională, care pune instrumente educaționale la îndemâna profesorilor și studenților.

Extinderea gamei de produse The Wall este demonstrație a inovațiilor și a tehnologiei de vârf ale Samsung. Produsele precum The Wall All-in-One și The Wall for Virtual Production au fost alese de clienți pentru conveniența lor excepțională și pentru scenariile de utilizare unice, în timp ce The Wall a fost selectat ca display preferat pentru hoteluri de lux precum Atlantis The Royal din Dubai și Hilton Waikiki Beach din Hawaii.

Supremația Samsung în industria semnalisticii digitale se datorează angajamentului companiei față de inovație în produse și servicii. De exemplu, introducerea în luna ianuarie a primului display Micro LED transparent din lume a fost remarcată de experți din industrie ca fiind următoarea generație de ecrane comerciale, primind recunoașteri precum „Cel mai uimitor LED” și „Cel mai bun ecran transparent” din partea outletului de știri AV din America de Nord, rAVe.

Introducerea recentă a platformei Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) demonstrează în continuare angajamentul Samsung față de inovația în domeniul display-urilor. Această platformă nativă în cloud combină conținutul și operațiunile de semnalistică la distanță pe o singură platformă sigură, oferind servicii și soluții care depășesc sfera hardware-ului și asigurând o funcționare și gestionare fără cusur pentru utilizatori.

Privind în viitor, piața globală a semnalisticii este pregătită pentru o creștere rapidă, cu o creștere anuală estimată de 8%, ceea ce ar duce la o dimensiune proiectată a pieței de 24,6 miliarde de dolari până în 2027, în creștere față de 14 miliarde de dolari înregistrate în 2020.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

Publicat

pe

De

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru jocuri, lansează Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard, o tastatură profesională compactă care eliberează spațiu valoros pentru a satisface nevoile în evoluție ale jucătorilor profesioniști.

Jucătorii PRO din Esports caută mereu cele mai noi și mai bune echipamente pentru a-și îmbunătăți jocul.  Folosirea unei tastaturi cu dimensiune redusă la 60% a devenit o opțiune din ce în ce mai populară printre profesioniști deoarece lasă mai mult spațiu pentru mișcările dinamice ale mouse-ului necesare pentru competiții FPS la nivel profesionist. O tastatură cu dimensiuni reduse este mai ușor de poziționat în spațiul de competiție pentru performanță maximă și este, de asemenea, mai ușor de transportat de către jucători la turnee.

„PRO X 60 se potrivește perfect pentru jucătorii care au nevoie de o tastatură care se poate adapta la orice configurație. De asemenea, este foarte ușor de transportat atunci când călătoriți. Îmi place.” a spus Michaela ‘mimi’ Lintrup, G2 Esports, Valorant.

Una dintre limitările tastaturilor cu format mai mic este lipsa unor taste critice de care au nevoie unii jucători profesioniști. Pentru a rezolva acest lucru, PRO X 60 introduce o nouă tehnologie inovatoare, KEYCONTROL, pentru a oferi jucătorilor capacități de personalizare cu mult peste ceea ce oferă o tastatură standard.

„Avem mulți ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea de tastaturi pentru și împreuna
cu jucătorii profesioniști”, a declarat Brent Barry, head of Esports și PRO Series la Logitech G. „Prin colaborarea noastră cu jucătorii, am adunat informații importante care au jucat un rol cheie în designul PRO X 60 și au evidențiat necesitatea tehnologiei KEYCONTROL. Această nouă tastatura are tot ce și-ar putea dori un jucător profesionist: formă compactă și portabilitate, combinate cu noi tehnologii avansate, toate concepute pentru a le oferi echipamentul și performanța de care au nevoie pentru a câștiga.”

KEYCONTROL a fost dezvoltat pentru a extinde capacitățile tastaturii dincolo de cele ale unei tastaturi standard full size.  KEYCONTROL este un instrument ușor de utilizat, cu activare în G HUB, care oferă jucătorilor mai multe opțiuni de personalizare, permițându-le să atribuie până la 15 funcții pe o tastă și să își customizeze tastatura în funcție de propriul stil.  Atunci când este combinat cu G-SHIFT, o caracteristică avansată pe care jucătorii o pot atribui aproape oricărui buton (cum ar fi un buton lateral al mouse-ului), utilizatorii pot activa un nou layer de taste și pot avea acces rapid la orice tastă sau comandă.

„Îmi place tastatura PRO originală, dar acum că jocul meu a evoluat, am vrut ceva mai mic pentru a permite mai mult spațiu pe desktop pentru mouse, fără a pierde toate funcțiile cheie”, a spus Emma „Emy” Choe, FlyQuest RED, Counter Strike 2, „Acum că am PRO X 60 cu KeyControl, am mai mult spațiu pentru flick shots, și asta în timp ce îmi pot personaliza tastele, astfel încât să nu ratez nici o funcționalitate. Abia aștept să folosesc PRO X 60 în competiții.”

PRO X 60 oferă, de asemenea, performanța și fiabilitatea de încredere ale tehnologiei wireless LIGHTSPEED de la Logitech G. LIGHTSPEED wireless a fost proiectat pentru a fi la fel de rapid ca o conexiune prin cablu, dar și extrem de puternic, chiar și în cele mai dificile medii.

Când un jucător profesionist concurează la un turneu, este înconjurat adesea de mii de oameni care folosesc diverse dispozitive generatoare de RF și diverse rețele. Logitech testează LIGHTSPEED într-o cameră fără ecou de ultimă generație care generează interferențe de radiofrecvență pentru a se asigura că protocolul wireless LIGHTSPEED funcționează impecabil. Jucătorii profesioniști pot avea încredere că mișcările lor vor fi înregistrate cu precizie, permițându-le să performeze la maximum.

„Este foarte important să ai o conexiune fiabilă și rapidă atunci când concurezi pentru că iți dorești să ai cel mai mic decalaj posibil atunci când te afli într-un scenariu competitiv. A avea o conexiune wireless foarte rapidă poate face diferența dintre a câștiga și a pierde”, a declarat Evan „Verhulst” Verhulst, TSM, Apex Legends

PRO X 60 este disponibil cu comutatoare GX Optical atât în ​​configurații tactile cât și liniare, oferind o acționare mai rapidă decât comutatoarele mecanice standard pentru un stil de joc

accelerat. Spre deosebire de comutatoarele mecanice, GX Optical acționează prin puterea luminii, trimițând instantaneu comanda dată.

Caracteristicile suplimentare ale tastaturii PRO X 60 includ:

  • Taste PBT Dual-shot PBT
  • Iluminare RGB LIGHTSYNC
  • Comutator mod de joc
  • Rolă de volum și comenzi media
  • Bluetooth
  • Adaptor LIGHTSPEED 2:1
  • Geantă de transport

Preț și disponibilitate

PRO X 60 LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard este disponibilă în variantele de culoare negru și alb, pe LogitechG.com și piața locală la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 999 RON. Pentru mai multe informații, vizitați LogitechG.com.

Despre PRO series

Seria Logitech G PRO este o gamă premiată de căști, mouse-uri și tastaturi de calitate profesională concepute conform specificațiilor stricte ale celor mai buni gameri din lume. Proiectate prin programul Logitech Collaboration, produsele din seria PRO includ caracteristici și inovații atent selectate pentru a atinge performanța oferind în același timp confortul care îl cer jucătorii profesioniști.

Despre Logitech G

Logitech G, o marcă Logitech, este lider global dedicat în întâmpinarea nevoilor jucătorilor și creatorilor cu hardwares, softwares și soluții premiate. Produsele Logitech G includ tastaturi, mouse-uri, căști, mouse pad-uri, produse de simulare cum ar fi volane și simulatoare de zbor, camere web, lumini, microfoane și soluții specializate de mobilier; realizate prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru comunitățile de gameri și creatori.

Logitech îi ajută pe toți oamenii să-și urmeze pasiunile și se angajează să facă acest lucru într-un mod pozitiv pentru oameni și planetă. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech Internațional este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pot fi găsite pe logitechG.com,  company blog or @LogitechG.

###

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și/sau ale afiliaților săi în S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei la www.logitech.com

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri13 ore inainte

Evitarea problemelor cu acoperișul: Ghid complet de la un Dachdecker profesionist

Acoperișul casei tale este mai mult decât o simplă învelitoare de protecție împotriva intemperiilor. Este elementul cheie al construcției tale...

Eveniment15 ore inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

UncategorizedO zi inainte

Statie Aer Conditionat ECOS 302: Performanta si Confort in Serviciile de Mentenanta Auto – vandut de Toolsboxservices

Pentru atelierele auto moderne și profesioniștii care doresc să ofere cele mai bune servicii de mentenanță și diagnoză pentru sistemele...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Exclusiv4 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Eveniment6 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment6 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorized7 zile inainte

LOGITECH G lansează tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL Compactă și proiectată pentru a câștiga

București — 9 aprilie 2024 — Astăzi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech și principal inovator în tehnologii și echipamente pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Uncategorized2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
Social2 săptămâni inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bononia Estate Winery & Resort, locul unde luxul este ȋn armonie cu natura, chiar pe malul Dunării

Dacă esti un iubitor de escapade ȋn natură ce doreşte să-şi golească mintea şi să ȋşi umple sufletul pe malul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Daca vrei sa te deplasezi rapid poti opta pentru inchirierea unei masini

Într-o lume în care mobilitatea este o necesitate , serviciile de închiriere auto din București devin din ce în ce...

Știrile Săptămânii