Connect with us

Afaceri

Facturi mai mici decat gazul cu solutiile AMASS

Publicat

pe

Facturi mai mici decat gazul cu solutiile AMASS

Numărul românilor care se orientează către sistemele de încălzire prin pardoseală creşte de la an la an deoarece avantajele faţă de sistemele tradiţionale sunt numeroase – temperatura este constantă, deci creşte gradul de confort, consumul de energie este redus cu până la 20%, în timp ce camera arată mai bine, mai spaţioasă, clasicele calorifere dispărând din peisaj.

Toata lumea isi doreste un sistem de incalzire eficient, dar mai ales economic, care sa aiba un consum cat mai mic. Cu toate ca majoritatea opteaza pentru centralele termice pe gaz, din lipsa de informatii privind alternativele, asta nu inseamna ca gazul este cel mai ieftin combustibil. In plus, gazul face parte din categoria energiei naturale epuizabile, ceea ce inseamna ca existenta acestor zacaminte este limitata si deci pretul in timp este si va fi in crestere. Asadar, inainte de a investi intr-un sistem de inclazire pe gaz, ar trebui sa luati in considerare mai multe aspecte. Din fericire pentru cei care cauta solutii inteligente, exista optiuni. Una dintre solutii ar fi sistemele AMASS, companie specializata pe solutii mai economice decat gazul aflata in piata de 12 ani, sisteme cu garntie de 25 de ani prduse in Danemarca si Germania. Spre deosebire de alte sisteme de incalzire care prezinta riscuri de explozie, inundatie si incediu, sistemele AMASS prin constructia lor nu prezinta aceste riscuri . Nu se creeaza curenti de aer, astfel nu exista diferente de temperatura, ceea ce înseamna o miscare diminuata mult a prafului. Este eliminata si senzatia de aer uscat dat de sistemele bazate pe radiatoare.

Alte motive de luat in calcul pentru care sistemul de încălzire prin pardoseală este superior celui prin centrală pe gaz faptul că în timp preţul unităţii de gaz va creşte tot mai mult, deoarece este o resursă epuizabilă, calitatea gazului nu este mereu cea care apare pe hârtie, sistemul de încălzire prin pardoseală are un randament termic mai bun şi automatizarea este mai performantă, în sensul în care sistemul sesizează, spre exemplu, dacă un geam este deschis.

Consumul mediu orar este in jur de 12Wh/mp pentru case izolate termic normal clientii AMASS obtinand consumuri de medie 500-600 ron medie luna iarna (octombrie-martie) pentru o casa de 140 mp izolata termic.

O alta solutie ar putea fi radiatorul cu roca vulcanica (Germania), datorita inertiei termice foarte mari si a automatizarii speciale, este mai eficient decat solutia pe gaz pentru ca functioneaza cateva minute pe ora. Astfel la o putere instalata de 2KW, acesta acopera in jur de 20-25 mp si  consumul este in jur de 2-3 ore/zi, in timp ce la centrala pe gaz consumul este de 8 ore /zi.

Sistemele de incalzire AMASS sunt singurele sisteme de incalzire mai ieftine ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz si datorita evolutiei pretului de gaz, care in 10 ani a crescut de 4 ori  si care va continua sa creasca deoarece gazul este o resursa naturala epuizabila si importata, in timp ce energia electrica se produce in mod inepuizabil (eolian, solar, nuclear, etc). AMASS implementeaza cu succes, sisteme de incalzire electrica. Folosind energia electrica ca resursa, incalzirea electrica in pardoseala devine mai avantajoasa atat din punctul de vedere al consumului, cat si in ceea ce priveste costurile investitiei. De exemplu, incalzirea in pardoseala este singurul sistem de incalzire care are un necesar termic cu 30% mai mic decat orice alt sistem de incalzire cu radiatoare (conform normativului in instalatii calculul pierderilor de caldura se face diferit decat la radiatoare). In plus, inertia termica si automatizarea cu termostate moderne si inteligente AMASS, sporesc beneficiile aduse de aceste sisteme noi deosebit de economice.

Adoptarea unui sistem de încălzire cu performanțe crescute ajută la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos pentru toată lumea. Sistemul radiant de incalzire prin pardoseala reprezinta modul cel mai eficient din punct de vedere energetic de a distribui caldura in interiorul cladirilor. Temperaturile scazute ale agentului termic folosit permit obtinerea unei eficiente optime ale surselor de caldura. Nu mai punem la socoteala ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Sisteme inteligente de incalzire AMASS – facturi mai mici, solutii ECONOMICE! Solicitati o cotatie de pret pe www.amass.ro.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cat de important este serviciul de suport tehnic disponibil 24/7 in serviciul de gazduire web?

Publicat

pe

De

Atunci cand isi propun sa achizitioneze un pachet de gazduire web, majoritatea persoanelor cauta o companie care sa le puna la dispozitie un uptime cat mai mare, o cantitate de resurse suficienta, panou de control si certificat SSL. Luate impreuna, aceste caracteristici lasa impresia ca nu mai este nevoie deloc de suport tehnic. In realitate insa, acest lucru este departe de adevar. Indiferent cat de complex sau scump este planul tau de gazduire web, oricand pot aparea situatii in care site-ul tau se poate confrunta cu probleme a caror rezolvare nu suporta asteptare. Iata de ce se intampla acest lucru!

De ce problemele ce tin de gazduirea web trebuie rezolvate rapid?

Majoritatea oamenilor sunt activi in timpul zilei si vor intra pe site-ul tau web in acelasi interval. Pe de alta parte, pot exista cititori sau clienti din alte tari, cu fus orar diferit sau care dispun de timp liber doar dupa miezul noptii. Acestia prefera sa navigheze pe internet la ore tarzii, astfel ca trebuie sa te asiguri ca nu vei cauza o experienta neplacuta pentru ei. S-ar putea sa nu ti se para neaparat ceva grav sa astepti pana dimineata, insa gandeste-te cat de mult te-ar afecta asta dupa ce acumulezi un nivel ridicat de trafic. Nu doar ca vei pierde o parte din clienti, dar imaginea brandului tau va fi afectata. Plus ca risti sa pierzi pozitii in Google. Totusi, acest lucru nu se va intampla daca ai posibilitatea sa apelezi la asistenta tehnica oricand.

Care este timpul mediu de raspuns?

Faptul ca ai suport disponibil 24/7 nu este suficient. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este rapiditatea cu care ti se raspunde la solicitari. Nu doar ca este neplacut sa astepti prea mult, insa acest lucru denota lipsa de seriozitate. O firma de gazduire web care isi respecta clientii are durata medie de raspuns de cateva minute si te va ajuta sa faci orice configurari necesare pentru a reusi sa aduci lucrurile la normal.

Cate modalitati de contactare sunt disponibile?

In general, companiile de hosting pun la dispozitie echipa de suport doar prin intermediul unui ticket sau email. Cea mai buna varianta este insa functia de live chat, deoarece poti comunica in timp real cu cineva. Tine cont de faptul ca orice forma de atac cibernetic poate duce rapid la pierderi mari in generarea de venituri si trebuie luate masuri imediat. Un angajat cu experienta din departament iti va ajuta afacerea sa ramana stabila si iti va oferi sfaturi care sa te ajute sa cresti nivelul de securitate si pe cel de performante.

De ce ai nevoie de suport 24/7?

Echipa de gazduire web reprezinta un pilon important in cresterea business-ului tau. Daca nu ai cunostinte tehnice, erorile si atacurile cibernetice pot duce la imposibilitatea de a utiliza site-ul si la pierderea unui numar mare de vizitatori. Virusii si alte tipuri de coduri daunatoare sunt create in fiecare zi si au scopul de a accesa, modifica sau sterge informatiile existente. In plus, iti pot distruge reputatia foarte rapid. De aceea, trebuie sa te asiguri ca exista cineva care te poate ajuta in orice moment sa treci peste un astfel de inconvenient.

 

 

 

Citeste in continuare

Afaceri

Prelucrarea laser a sticlei

Publicat

pe

De

Tehnologiile laser sunt utilizate pe scară largă în aproape toate ramurile industriei, medicinei, biologiei, cosmetologiei și tehnologiei computerizate. Prelucrarea cu laser a sticlei le permite profesioniștilor de la firma Analko Aluminium să obțină o eficiență de tăiere unică sau să creeze capodopere reale de artă plastică pe suprafața materialului.

Tăiere sticlă laser

Fluxul de lumină de la laser este amplificat de multe ori de către emisia stimulată. Principiul de funcționare al unui astfel de dispozitiv se bazează pe proprietățile transformării mediului activ din interiorul rezonatorului, care furnizează și reflectă simultan energia din spate. Amplificarea are loc cu cel puțin două oglinzi și depinde de lungimea de undă și de numărul de reflexii. Procesul de tăiere sticlă laser, datorită energiei colosale concentrate în grindă, permite obținerea de rezultate unice în mai multe tipuri de prelucrare a materialelor de tablă.

Tăierea cu laser a sticlei este mult mai eficientă. Lungimea de undă a laserului și conductivitatea termică scăzută a materialului asigură o încălzire uniformă fără a afecta calitatea procesării. Tensiunea de-a lungul liniei de expunere la radiații topește sticla în sens punctual la o adâncime controlată. Acest lucru permite ca materialul să fie topit fără a fi cioplit prin șoc termic sau rupere mecanică, iar răcirea rapidă asigură margini perfect drepte.

Când se utilizează această tehnologie, regimul de temperatură al laserului trebuie respectat cu strictețe, deoarece încălzirea insuficientă va provoca sublimarea, descompunerea și evaporarea sticlei de-a lungul tăierii, ceea ce poate provoca și fisuri. O altă modalitate de a te proteja împotriva daunelor este prin utilizarea radiațiilor pulsate. Impactul local evaporă rapid sticla de-a lungul liniei de procesare, prevenind încălzirea prelungită și, prin urmare, defectele de lucru.

Tăiere sticlă laser – Avantaje

Mașinile automate de procesare a sticlei cu laser utilizează tehnologia de divizare a căldurii. În acest caz, radiația depășește rezistența la căldură a materialului și, datorită expansiunii controlate a materialului, determină formarea unei fisuri, urmărind strict fasciculul. Această metodă este puțin mai exactă decât scriburile și se caracterizează prin abateri de 0,1-1 mm. Tehnologia de tăiere sticlă laser permite decuparea oricărei forme nu numai din sticlă obișnuită, ci și din ceramică, cuarț, safir și alte materiale fragile. O astfel de prelucrare cu laser a sticlei, reduce semnificativ risipa de producție, nu necesită intervenție mecanică și lustruire a marginilor și este economică datorită procesării simultane a întregii grosimi a foii și a automatizării complete.

Gravarea cu laser a sticlei se realizează folosind tehnologii similare. Setarea corectă a radiațiilor permite crearea unui desen detaliat în interiorul unei piese volumetrice. Astfel de tehnologii sunt folosite peste tot pentru fabricarea suvenirurilor, decorarea oglinzilor și ferestrelor și, de asemenea, permit realizarea de sculpturi care sunt uimitoare în realismul lor.

Avantajul tăierii sticlei cu laser este utilizarea mașinii CNC care furnizează: optimizarea producției prin reducerea cantității de deșeuri solide, verificarea adâncimii și grosimii tăieturii, precizia ridicată a muncii, costul minim al tehnologiei. În toți acești parametri, mașinile de frezat standard sunt inferioare omologilor tehnologici avansați, ceea ce duce la răspândirea acestora din urmă. Tăierea sticlei cu laser este mai benefică în multe privințe.

Citeste in continuare

Afaceri

Microsoft intentioneaza sa lanseze o noua versiune Office in 2021

Publicat

pe

Vesti minunate pentru fanii Office 2019

Ceva de asteptat: Microsoft poate introduce majoritatea resurselor sale de dezvoltare Office in pachetul Office 365 bazata pe cloud, dar nu a renuntat la versiunile independente ale software-ului de productivitate. Potrivit unei postari pe blogul Microsoft Exchange Team, o noua versiune a versiunii „pe viata” a Office se afla intr-adevar in lucru.

Din pacate, echipa Exchange nu a intrat in multe detalii despre noua versiune Office. De fapt, au mentionat-o doar intr-o singura linie, care are urmatorul continut: „Microsoft Office va vedea, de asemenea, o noua versiune pe viata atat pentru Windows, cat si pentru Mac, in a doua jumatate a anului 2021”.

Deci, iata-l. Office-ul de sine statator s-a intors in sfarsit dupa o lunga pauza – ultima versiune a software-ului lansat a fost Office 2019, care a aparut de fapt in 2018.

Nu este clar la ce caracteristici noi ne putem astepta sa vedem in Office 2021 (sau poate in 2022), dar nu ne-ar mira daca Microsoft ar fura cateva idei din Office 365. Chiar si asa, versiunile independente ale Office nu vor fi niciodata la fel de actualizate precum variantele lor live, dar asta este ceva cu care multi clienti vor fi probabil dispusi sa accepte.

S-au luat in considerare accesul offline la documente 24/24 si 7/7.

Nu avem idee cat va costa noua versiune de Office, dar vom banui atunci cand Microsoft va lansa mai multe informatii despre aceasta.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore inainte

Gruparea interlopa care “sustine” PNL Prahova/IPJ Prahova isi continua somnul si „straja”…de „veghe”…

La data de 21.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul “Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în...

Eveniment24 de ore inainte

Aduceti izoleta/Romania nu a mai vazut asta niciodata!

(Preluare National – Catalin Tache): Polițiștii trimiși în Centrul Vechi, mai mulți decât clienții… ”Ordin de la Cotroceni : Închideți...

Afaceri2 zile inainte

Cat de important este serviciul de suport tehnic disponibil 24/7 in serviciul de gazduire web?

Atunci cand isi propun sa achizitioneze un pachet de gazduire web, majoritatea persoanelor cauta o companie care sa le puna...

Eveniment2 zile inainte

De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara...

Eveniment3 zile inainte

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Uncategorized4 zile inainte

Cea mai buna clinica pentru a face operatii de cataracta in Pitesti

Tu stii ce este cataracta? Cataracta reprezinta o afectiune oftalmologica in care lentilei din interiorul ochiului i se reduce transparenta,...

Eveniment4 zile inainte

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat” La Iași, în 1928, are loc o conferință a Societății pentru Profilaxia Tuberculozei....

Eveniment5 zile inainte

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat” La Iași, în 1928, are loc o conferință a Societății pentru Profilaxia Tuberculozei....

Social5 zile inainte

Casa Del Santos, caminul pentru batraneti linistite

Casa Del Santos anunta deschiderea casei de seniori. Exista in aceasta locatie calitate si standarde europene provenite din Italia, pentru...

Eveniment6 zile inainte

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Eveniment7 zile inainte

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Uncategorized7 zile inainte

ELKO Romania anunță noul laptop rigidizat Getac B360 pentru condiții extreme

Robustețe și performanță în doar 2,32kg ELKO Romania, distribuitor de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță disponibilitatea laptopului...

SocialO săptămână inainte

Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un...

EvenimentO săptămână inainte

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

,,Trebuie să evităm știri panicarde și descrierea unor situații extreme, care, sigur, teoretic, sunt posibile. Eu cred că autoritățile trebuie...

EvenimentO săptămână inainte

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

EvenimentO săptămână inainte

Pop Engineering – un jucator de top pe piata de instalatii electrice industriale

In vremurile dificile pe care le parcurgem, putini sunt antreprenorii romani care fac tot posibilul din imposibil, cu succes, pentru...

Știrile Săptămânii