Connect with us

Știri din județ

Casa Kevin – alege un cămin de bătrâni potrivit pentru cei dragi

Publicat

pe

Iubire, respect și companie

Căminele de bătrâni sunt o modalitate uimitoare de a vă asigura că cei dragi sunt îngrijiți și primesc serviciul pe care îl merită. Acest articol se referă la beneficiile de a trăi într-un camin de bătrâni. Sunt atât de multe încât este o oportunitate care nu trebuie ratată.

Casa Kevin oferă îngrijire pentru persoanele dragi în vârstă. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, corpul lor începe să se schimbe. Aceștia pot deveni mai slabi și  riscul este mai mare pentru accidente casnice, cum ar fi ridicarea obiectelor, încercarea de a accesa zone din casă greu accesibile sau coborârea scărilor. În loc să așteptati să se întâmple un accident, Casa Kevin oferă familiilor posibilitatea de a fi proactivi în ceea ce privește siguranța și fericirea celor dragi mai în vârstă.

Îngrijirea oferită de Casa Kevin acoperă o gamă largă de servicii de îngrijire. Pachetul de servicii cuprinde:

 • cazarea
 • mesele
 • îngrijirea permanentă
 • asistență medicală permanentă
 • coafură, frizerie
 • manichiură, pedichiură

Casa Kevin este complet echipat într-un mediu familial ce pune la dispoziție:

 • camere cu 1, 2, 3 sau 4 paturi
 • salon pentru activități zilnice
 • acces la telefon și internet
 • spațiu verde, unde locuitorii se pot relaxa în grădina, terasă și foișor

Casa Kevin se va ocupa de serviciile de spălătorie și alte sarcini de curățenie. Când îmbătrânești, este greu să ții pasul cu sarcinile zilnice de acest gen. A avea personal de curățenie poate fi valoros și poate economisi timp și energie.

Casa Kevin asigură mese și gustări pe tot parcursul zilei.

Servicii de îngrijire a sănătății – serviciile de îngrijire calificate care sunt oferite rezidenților. Aceste servicii includ, de obicei, administrarea de medicamente, servicii de urgență și multe altele.

Asistență medicală specializată – Casa Kevin îngrijire medicală are personal instruit pentru a răspunde acestor nevoi. Nivelul de îngrijire este peste ceea ce ar putea oferi un membru al familiei.

Când locuiesc într-un camin de bătrâni, persoanele în vârstă sunt protejate de răul care ar putea veni în calea lor. Acest lucru este important mai ales atunci când aveți un pacient cu o boală gravă, cum ar fi demența. Dacă ar uita să-și încuie ușa, nu ar fi în siguranță în casele lor. Casa Kevin are un nivel ridicat de securitate.


Căminul Casa Kevin este situat în Bascov, jud. Argeș (la 3 km de Pitești) într-o zona cu liniște și aer curat, lângă pădure și biserica. Seniorii se vor simți mai acasă decât acasă!

Casa Kevin – https://camin-casakevin.ro/

Str. Bisericii, nr. 4, comuna Bascov, jud. Arges, Romania

0721 958 667


Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Cum alegem un fotograf și un videograf de nuntă

Publicat

pe

Atunci când se apropie o nuntă, pregătirile sunt puse în mișcare. O parte importantă a fiecărui eveniment este fotografia și filmarea acestuia, astfel încât mireasa și mirele să aibă amintiri vii și reale din acea zi magică. Prin urmare, este esențial să alegem cei mai buni profesioniști pentru a face acest lucru. Dar cum putem face această alegere? Noi credem că următoarele pasuri te vor ghida în această călătorie:

1. Determinaţi bugetul: inainte de orice, ar trebui sa stabilim cati bani sunt disponibili pentru fotograf și videograf și sa găsim soluții adecvate bugetului nostru. Ne putem informa despre tarifele medii înainte de a începe căutarea.

2. Fotograful și videograful potrivit: Dacă avem un buget mai generos, putem începe să căutăm videographer și fotograf care respectă stilul și preferințele noastre. Ne vom consilia cu familia și prietenii care au avut experiente bune in domeniu si ne vom familiariza cu diferite studii foto sau video.

3. Portofoliul: după ce am restrâns opțiunile, ne putem uita în portofoliul fiecărui profesionist și vom determina dacă ne place ceea ce vedem. Rezultatele anterioare sunt un indicator foarte bun al calității, deci este important să fim extrem de atenți.

4. Contactați fotografi și videografi: Acum că avem o listă mai restrânsă, este timpul să contactam fiecare profesionist pe aceasta lista. Acest lucru ne va permite sa vedem daca exista o conexiune intre noi si fotograful/videograful selectat, si ne va da ocazia sa aflăm mai multe detalii despre serviciile oferite, cum ar fi durata permanenței fotografului și videografului, cine ve lua ședințele foto, prețul total, etc.

5. Contracte și detalii: După ce am primit toate detaliile și am stabilit că fotograful și videograful alese sunt potriviți pentru petrecerea noastră, vom face pasul final și vom semna contractul și vom începe planificarea.

Pentru a găsi un fotograf și un videograf potrivit pentru nunta ta, este important să fii organizat, să cercetezi detaliile și să-ți orientezi decizia pe baza propriilor nevoi și dorințe. Atunci când în cele din urmă facem greseala alegerii, suntem destinați să călătorim înapoi pe aceeași cărare. Cu următorii pași, vei fi pe drumul cel bun.

Sursa: Filmari nunti

Citeste in continuare

Exclusiv

Cadouri din piele, ce se simt…pe piele: genți brodate și accesorii asortate

Publicat

pe

De

Pentru că începe să fie posibil să lași mâinile fără mănuși, să bei cafeaua afară sau să începi să citești câteva pagini în parc spre seară, vă propunem azi 5 idei de cadouri, din dragoste, de zi de naștere, de recunoaștere sau pur și simplu pentru că sunt utile: genți brodate și accesorii asortate, din piele naturală, fină și plină de eleganță.

Citește mai departe dacă: Ai de făcut un cadou, Ai o persoană specială în viață, Vrei idei noi pentru vechiul ritual de a dărui.

Cadouri din piele, să simtă iubirea pe pielea ei

De multe ori suntem în situația de a broda pe piele declarații, de la cuvinte care definesc o persoană, la numele pe care sunt chemate de cei dragi.

Și brodăm cu drag și atenție cadouri din piele, pentru că vor fi mult timp în mâinile celor care le primesc. Și de fiecare dată, ne dorim să aducă același gând: Cineva mi-a dat timp în minte și spațiu în inimă, iar acest cadou e grozav.

Așa că, pentru că februarie, și chiar dacă nu celebrăm cu mare fast, tot merită un cadou, din motivele de mai sus: că se simte primăvara, că putem citi în noapte, că poate deja merităm o excursie scurtă.

Tipuri de genți brodate, din piele MASIMA:

 1. Genți brodate de voiaj – Deși atât de rar făcute cadou de bărbați femeilor, gențile sunt printre cele mai simple elemente de dăruit. Cadouri din piele la care nimeni nu ar spune nu, pentru că au acel trio de calități ce o fac de nerefuzat: utilitate, frumusețe și … e o geantă din piele!!! Așa că poți arunca înăuntru un schimb de haine și puteți pleca spre un city break romantic de februarie.

E atât de simplu să faci acest cadou: Comanzi pe site, alegi personalizarea prin gravare, achiți și aștepți livrarea ca să vezi zâmbetul și mirarea. Simplu, așa-i?

 1. Genți brodate office – Pentru oricând simți nevoia să provoci noi subiecte de conversație. Așa cum vezi și mai sus, broderia sau gravarea pe piele transformă alegerea ta în ceva doar al tău. Iar de la un citat, la un oraș, la un cuvânt care definește succesul tău, fă-ți cadoul din piele care să te facă să te simți bine în pielea ta.          Genți unisex – cadouri din piele pentru cupluri moderne

  Imaginați-vă conversația:

  ”-Iau eu azi geanta!

  -Iar?

  -Hai că merge cu cizmele!

  -Bine, dar mâine îmi iau ghetele maro!

  -Mâine e a ta!”

  Și pe geantă scris, brodat sau gravat ”omnia vincit amor” adică Dragostea învinge totul.                               

  Accesorii utile, detaliate, ce atrag atenția și spun IUBESC

  Fie că sunt oferite cadou și spun Mulțumesc, sau spun Iubesc pentru că: Iubești o carte, Iubești noul gadget pe care citești sau care îți permite să lucrezi la o cafea, sau laptopul de care ai grijă pentru că are în el tot ce contează, e cazul să primești, sau să dăruiești un cadoul din piele care să marcheze o lună aproape de inima ta.

  Husele din piele, personalizate, sunt cadouri intime, care pot începe o tradiție, pot trece prin multe mâini și pot parcurge ușor anii, fără semne de oboseală.

   Alege doar culoarea și decide ce va sta scris pe ele. De acolo, ne ocupăm noi. Huse pentru laptop sau noi coperți din piele, ne ocupăm cu acest material, pielea, pentru că poate face ceva unic: poate deveni parte din cine ești. 

  Masima nu doar își spune Second skin, ci face o promisiune prin asta.

  Orice cadou din piele ai alege, va veni ca o mănușă celui drag. Mai ales cu acel plus de personalizare care stă în broderie sau gravare.

  Sărbătorește prezentul ca pe o promisiune pentru viitor, și lasă pielea să spună declarații pe care altfel îți vine greu să le compui.

  Pentru ea, pentru tine, pentru orice ocazie îți trece prin minte, marchează momentul cu your second skin, de la Masima.

  Te așteptăm iar pe Blog, cu informații și reducere la abonare, ca să ai de câștigat mai mult decât informație.

  Beneficiile cadourilor din piele de la MASIMA: 

  ✔️Garanția produsului 3 ani

  ✔️Posibilitatea plății în rate cu cardul de cumpărături

  ✔️Modele unice, din atelierele noastre

  ✔️Pielea se poate personaliza

  ✔️Fabricat în România

  SHOP pentru tine și Your second custom product by MASIMA

  www.masima.ro

Citeste in continuare

Știri din județ

Cum alegi o firma de amenajări interioare potrivită

Publicat

pe

O casă frumoasă, bine organizată și amenajată cu stil poate să facă orice proprietar să se simtă că acasă. Dar, în cazul în care nu știți cum să amenajați casă dumneavoastră, puteți apela la serviciile unei firme de amenajări interioare pentru a va ajută să creați un spațiu personalizat și special, potrivit nevoilor dumneavoastră.

Un designer de interior va poate fi de un real folos atunci când vine vorba de amenajarea casei dumneavoastră. Designerii de interior oferă soluții creative și eficiente pentru a va ajută să creați un spațiu pe care să îl iubiți și să faceți cea mai bună folosire a spațiului disponibil. Înainte de a începe să lucreze la casă dumneavoastră, designerul va face un inventar al tuturor elementelor existente, va evalua spațiul disponibil și va identifica obiectivele și cerințele dumneavoastră. Apoi, el va lucra cu dumneavoastră pentru a va ajută să creați un design unic și original, care se potrivește stilului și personalității dumneavoastră.

În plus, o firma de amenajări interioare va poate ajută să alegeți cele mai bune produse și materiale potrivite pentru amenajarea casei dumneavoastră. Din moment ce sunt specializați în designul interior, designerii vor ști să va recomande cea mai bună opțiune de material și produse potrivite nevoilor dumneavoastră.

În primul rând, ar trebui să vă uitați la calitatea lucrărilor efectuate de o anumită firmă. Asigurați-vă că această firmă folosește materiale de cea mai bună calitate și că lucrările sunt efectuate corect și în mod profesional. Verificați, de asemenea, recenziile clienților anteriori pentru a vedea cum au fost tratați și ce experiență au avut cu această firmă.

Al doilea, costul lucrărilor și al materialelor poate fi un factor major în alegerea unei firme de amenajări interioare. Încearcă să obții cât mai multe cotații de la diferite firme și compară prețurile. Cu toate acestea, este important să nu schimbi calitatea lucrărilor pentru a economisi bani.

În al treilea rând, asigurați-vă că firma alesă oferă servicii suplimentare, precum proiectare, planificare și coordonare. Este important că firma să poată oferi aceste servicii, astfel încât să aveți încredere că proiectul dvs. va fi finalizat corect și în timp util.

În cele din urmă, nevoile dvs. de design și stiluri de decorare sunt foarte importante. Este important să vă asigurați că firma alesă poate lucra în concordanță cu preferințele dvs. și că înțelege stilul și designul pe care îl doriți.

În concluzie, există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți o firmă de amenajări interioare. Acestea includ calitatea și durabilitatea lucrărilor, costurile, serviciile suplimentare pe care le oferă firma și nevoile dvs. de design. Verificați recenziile clienților anteriori, obțineți cotații de la mai multe firme și asigurați-vă că această poate lucra în concordanță cu stilul și designul dorit de dvs. Alegerea unei firme de amenajări interioare potrivită poate face diferența între un proiect cu succes și unul care nu îndeplinește așteptările.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment7 ore inainte

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat! – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Uncategorized18 ore inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

EvenimentO zi inainte

Se continua acțiunile de protest pentru acordarea restanțelor salariale – Ziarul Incisiv de Prahova

Legea obligă Autoritatea de Supraveghere FInanciară ca atunci când indicatorii de solvabilitate și lichiditate devin subunitari (sau cu corespondentul lor...

sistemul de iluminat sistemul de iluminat
SocialO zi inainte

Cum schimbă sistemul de iluminat un restaurant

Te-ai întrebat de ce unele restaurante sunt mult mai frecventate decât altele? Totul se rezumă doar la mâncare? Adevărul este...

Glasspandoor Glasspandoor
SocialO zi inainte

MEGA SALE la Glasspandoor! “New Sofa Collection” în perioada 30-31 martie

Primăvara vine cu o surpriză frumoasă din partea Glasspandoor! Cu ocazia introducerii unei noi colecții de canapele, după cum este...

FILARMONICA ”ION DUMITRESCU” FILARMONICA ”ION DUMITRESCU”
Cultură2 zile inainte

FILARMONICA ”ION DUMITRESCU” din RÂMNICU VÂLCEA din ce în ce mai prezentă în peisajul cultural național și internațional

Înființată în 1995 și purtând numele marelui muzician Ion Dumitrescu (născut în comuna Oteșani  – județul Vâlcea), filarmonica vâlceană a...

Uncategorized2 zile inainte

Philips anunță noul monitor portabil 16B1P3302D

București, 21 martie 2023 – Philips Monitors anunță partenerul perfect pentru călătorii: Monitorul Philips 16B1P3302D, parte din gama de monitoare portabile...

Eveniment2 zile inainte

Afacerea BCR la next level si alba neagra cu legalitatea/Somnul ratiunii naste monstrii

Cu un tupeu iesit din comun s-a trecut la un next level: de albire si scapare de penal al edilului...

Sport2 zile inainte

Casa Kevin – Un camin pentru batrani unde linistea si confortul sunt la ele acasa!

Caminul de Batrani Casa Kevin este situat in Bascov, jud. Arges, la doar 3 km de Pitesti, intr-o zona linistita...

Afaceri3 zile inainte

Credit fulger aprobat online potrivit pentru nevoia dumneavoastră de bani

Dacă doriți o soluție rapidă și convenabilă pentru a obține fonduri, un credit fulger aprobat online fără verificare este răspunsul....

Eveniment3 zile inainte

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

balize directionale balize directionale
Uncategorized3 zile inainte

Cum alegi modelele potrivite de balize directionale

Fiecare proiect de imbunatatire a infrastructurii care implica interventii la nivelul carosabilului sau trotuarelor trebuie sa fie desfasurat in cele...

Eveniment4 zile inainte

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Uncategorized4 zile inainte

Provocarea de 21 de zile de la Perfect Fit oferă inspirație pentru noi activități alături de prietenul patruped

București, 16 Martie 2023 – Legătura cu un animal de companie este puternică și contribuie la bunăstarea mintală și fericirea...

Afaceri4 zile inainte

Împrumut cu istoric negativ – Sfaturi și comparații

Având un istoric de credit negativ în birou poate afecta semnificativ sănătatea financiară, atât prezentul, cât și viitorul tău. Compararea...

Eveniment4 zile inainte

Bomba zilei/Observatorul Prahovean dezvăluie minciunile Primăriei Ploiești/A ratat fondurile Băncii Mondiale pentru tratarea bolnavilor de cancer – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Știrile Săptămânii