Connect with us

Afaceri

DE CE SA ACHIZITIONAM UN LAPTOP REFURBISHED?

Publicat

pe

Inca de la inceput trebuie sa facem diferenta intre un laptop refurbished si un laptop second-hand; multe persoane fac aceasta confuzie nedorita, punand egal intre cei doi termeni. Un laptop second-hand este un laptop folosit, care se vinde exact asa cum este, detinatorul fiind obligat sa furnizeze potentialului cumparator toate informatiile necesare pentru ca eventuala achizitie sa fie bine documentata: varsta dispozitivului, modul in care a fost utilizat, eventuale defecte, lipsuri, etc. Exista si companii care comercializeaza laptopuri second hand, exact in aceleasi conditii; unele ofera si servicii de desprafuire, eventual o succinta verificare, caz in care se ofera o garantie ceva mai mare, in pretul final de vanzare, daca laptopul e in stare buna. Exista si posibilitatea vanzarii unui laptop second hand doar pentru piese de schimb. Pentru detalii intra pe laptopdell.ro.

Laptopul refurbished are o pozitie intermediara, intre un laptop nou si unul second hand. Avantajul  semnificativ al achizitiei unui laptop refurbished il reprezinta faptul ca se poate obtine un produs foarte bun, la un pret foarte convenabil. Un laptop refurbished este un laptop foarte bine verificat, sub aspectul partilor componente – daca exista parti componente defecte sau lipsa, acestea se inlocuiesc cu piese functionale, sub aspectul spatiului de stocare – se verifica HDD, daca este functional la capacitate maxima, daca nu exista bad-uri de memorie, sub aspectul redarii imaginii – daca monitorul functioneaza in parametri normali, daca nu exista pixeli defecti, sub aspectul conectivitatii – daca nu exista mufe defecte, care nu permit conectarea de auxiliare sau la internet, in conditii optime, sub aspectul alimentarii – daca se poate alimenta la parametri optimi, daca bateria este functionala si cat timp se mentine. De regula, pentru laptopurile refurbished, garantia se ofera doar pentru dispozitiv, nu pentru baterie; acesta ar fi unul dintre dezavantajele acestei achizitii. Companiile cu renume in domeniu respecta cu rigurozitate pasii de urmat in aducerea electronicelor cat mai aproape de functionalitatea sa initiala; astfel, aceste produse pot sa mai functioneze, in parametri optimi, inca o lunga perioada de timp. De regula, laptopurile refurbished sunt branduri cunoscute – DELL, HP, Lenovo, Asus, Acer, Samsung – care au produse din gama Professional de foarte buna calitate, robuste si rezistente, produse care se preteaza a fi refurbished. Durata de viata a unui astfel de dispozitiv  poate fi egala cel putin cu durata de viata a aceluiasi laptop, nou.

Daca in privinta functionalitatii, totul trebuie adus la potential maxim, in privinta aspectului unui laptop refurbished trebuie tinut cont de o anumita scala de valorizare. De regula, diviziile de refurbished ale marilor branduri fac tot posibilul ca si aspectul exterior sa fie impecabil. La fel si marile firme care se ocupa de produse refurbished. Exista, insa, posibilitatea ca, in unele cazuri, sa existe mici defecte care sa afecteze aspectul produsului; in acest caz, si discountul acordat este mai mare. De asemenea, se mai poate obtine o reducere de pret, daca nu exista sistem de operare gata instalat. Astfel se poate obtine, la un pret foarte bun, un produs profesional, care sa deserveasca, cu succes, nevoile de utilizare ale unui utilizator.

Foarte important este ca, atunci cand se ia decizia de cumparare a unui laptop sau desktop refurbished, aceasta achizitie sa se faca de la firmele cu renume bun in domeniu, eventual citind si recenzii despre produse, tocmai pentru a avea siguranta ca ceea ce se achizitioneaza este, realmente, un produs refurbished, care functioneaza la parametrii specificati. Pentru servicii seo puteti intra pe site-ul nostru inseo.ro.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Dr. Oetker publică Obiectivele de Sustenabilitate

Publicat

pe

Proiectele Cartei Sustenabilității Dr. Oetker rulează deja la viteză maximă

Dr. Oetker și-a asumat întotdeauna responsabilitatea și caută să mențină o activitate sustenabilă ca parte integrantă a ADN – ului său corporativ. Compania și-a unit acum obiectivele ambițioase de sustenabilitate în Carta Sustenabilității Dr. Oetker. Printre alte lucruri, Dr.Oetker dorește să obțină neutralitate climatică, să reducă consumul de plastic și să își creeze ambalaje complet reciclabile. În plus, compania investește foarte mult în profilurile nutriționale ale propriilor produse.

“Fiind o afacere de familie ce activează în producția de alimente și având companii de producție și distribuție pe fiecare continent în jurul lumii, suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de oameni și natură. Odată cu implementarea Cartei Sustenabilității Dr. Oetker, promovăm stilul de viață responsabil al consumatorilor noștri, asigurăm condiții corecte și sustenabile de-a lungul întregului lanț de aprovizionare reducând în același timp amprenta noastră asupra mediului. Dr. Oetker rămâne astfel fidel propriilor competențe esențiale, producând alimente de o înaltă calitate pentru momente de bucurie și oferind consumatorilor săi soluții din ce în ce mai relevante printr-un portofoliu de produse variat,” declară Dr. Albert Christmann, Președinte al Consiliului Executiv al Dr. Oetker.

Trei dimensiuni ale Cartei Sustenabilității

Carta Sustenabilității, care a fost lansată intern în anul 2020, cuprinde un total de 27 de proiecte, sub egida căreia echipe interdisciplinare lucrează pentru a atinge obiective ambițioase de sustenabilitate. Obiectivele specifice sunt atribuite celor trei dimensiuni Alimentația Noastră, Lumea Noastră și Compania Noastră.

Alimentația Noastră urmărește o abordare care să permită consumatorilor să ducă un stil de viață echilibrat, orientat pe sănătate și sustenabilitate. Printre alte lucruri, Dr. Oetker își propune, ca până în anul 2025, să optimizeze profilurile nutriționale ale produselor sale și, de exemplu, să reducă utilizarea sării, zahărului și grăsimilor cu până la 20 de procente.

Lumea Noastră reunește toate activitățile cu care Dr. Oetker modelează în mod pozitiv impactul social și de mediu al activităților sale corporative. Compania va obține neutralitatea climatică în toate locațiile până în anul 2022. Cantitatea de deșeuri alimentare pe care Dr. Oetker o poate influența direct va fi redusă cu 25 de procente până în anul 2025. Compania se va asigura că toate materialele de ambalare pot fi reciclabile până în anul 2025, aducând astfel o contribuție importantă la reducerea deșeurilor din plastic. În plus, Dr. Oetker intenționează să facă lanțurile sale de aprovizionare sustenabile – atât social cât și ecologic.

Compania Noastră se referă la angajații Dr. Oetker: Compania rămâne un angajator responsabil, asigură egalitate și promovează diversitatea. Cu scopul de a preveni complet accidentele ocupaționale, Dr. Oetker va implementa de asemenea un sistem de management care respectă certificarea standard recunoscută internațional ISO 45001 în toate locațiile de producție până în anul 2025.

Toate obiectivele și informațiile de bază pot fi găsite la: www.oetker.de/nachhaltigkeit (Germană și www.oetker.com/sustainability (Engleză)

Accent pe nevoile consumatorilor

La proiectarea obiectivelor, Dr. Oetker și-a inclus în mod firesc opiniile consumatorilor, astfel cum Dr. Judith Güthoff, Șef al Departamentului de Sustenabilitate & Conformitate în cadrul Dr. Oetker, explică: “Rezultatele sondajelor în rândul părților interesate și ale consumatorilor noștri sunt, pe langă propriile noastre convingeri, o bază importantă pentru obiectivele pe care ni le-am propus în Carta Sustenabilității.

Dr. Oetker s-a concentrat întotdeauna asupra consumatorilor și este absolut logic să le ascultam părerea și să integrăm dorințele lor în planurile noastre. Pe acest fond, Carta Sustenabilității Dr. Oetker este o reflecție a evoluțiilor sociale care au ca scop punerea în centrul activităților noastre a unor probleme precum protecția mediului, tratamentul corect al animalelor și diversitatea. În același timp, acțiunile noastre reflectă creșterea gradului de conștientizare a sănătății consumatorului, pentru care alimentația conștientă și sustenabilă devine din ce în ce mai importantă. Luăm în considerare acest lucru cu obiectivele noastre de sustenabilitate.”

Despre Dr. Oetker

În cadrul Dr. Oetker Group, Dr. Oetker reprezintă umbrela pentru numeroase companii de producție și vânzări care sunt active în mai bine de 40 de țări și, pe langă piețele de bază din Europa, operează de asemenea în Nordul și Sudul Americii precum și în Africa, Asia și Australia. În anul financiar 2019, Dr. Oetker și Conditorei Coppenrath & Wiesse au realizat venituri din vânzări de 3.390 milioane EU, având mai mult de 16.200 angajați în toată lumea – din care 7.000 lucrează în Germania. Fondată acum 130 de ani în Bielefeld, compania de familie Dr. Oetker este una dintre cele mai importante companii de produse din industria alimentară germană. Portofoliul divers de produse cu aproximativ 1.000 de produse în Germania și mai mult de 4.000 de produse în lumea întreagă include, printre altele, ingrediente, mixuri și decoruri pentru prăjituri, deserturi, prăjituri, conservanți, Musli Vitalis, pizza congelată și snacks, o ofertă variată pentru industria ospitalității și multe altele.

Citeste in continuare

Afaceri

Curățenia generală și spălătoria de covoare – Cea mai eficientă combinație

Publicat

pe

Atunci când ai de gând să te apuci să faci o mică schimbare în locuința ta, nu ar strică dacă te-ai orienta către o colaborare cu o spălătorie de covoare.

În felul acesta vei termină toată treaba mult mai repede și te vei putea ocupă apoi de alte lucruri, mult mai simple de făcut.

Curățenia generală ar trebui să fie o activitate plăcută pe care o facem cu toții alături de cei dragi din familie.

Programează-ți o zi în care să fiți cu toții disponibili și să va apucați de treaba, timp în care să pui la punct activitățile care necesită anumite schimbări.

Dacă nu te vei organiza, vei observă că va fi mult mai greu să termini curățenie, ceea ce cu siguranță nu îți dorești.

Ordinea schimbă totul! Atunci când locuiești într-o casă ordonată, parcă totul este mult mai clar în mintea ta.

Reușeșți să te concetrezi mai bine, la locul de muncă dai randament iar acasă poți lua cina în liniște și pace.

În timp ce atunci când este dezordine în jurul tău, parcă nimic nu merge conform planului.

De aceea, ar trebui să nu mai aștepți nici măcar o secundă și să te apuci să faci câteva schimbări, oricât ar fi de mici.

Orice detaliu contează în curățenia generală! Nici să ștergi praful nu este mare brânză, însă dacă nu facem asta, s-ar putea să ne trezim peste câteva luni că locuim într-o loc extrem de murdar.

Șterge praful ori de câte ori ai timp, da mereu cu aspiratorul, organizează-ți lucrurile personale, spală vasele mereu după ce mănânci și nu îți cumpără plante dacă știi că nu le vei îngriji!

Toate acestea te vor duce mult mai aproape de finalul pe care ți-l dorești cu adevărat, așa că nu mai pierde vremea.

O locuința curată este primitoare și te reprezintă în totalitate. Chiar și în momentele mai dificile, este esențial să știi să te ocupi de îngrijirea casei tale, având în vedere faptul că locuința este locul în care îți petreci majoritatea timpului liber.

Totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să te ocupi doar tu de toate activitățile, mai ales dacă nu ai la îndemână resursele necesare.

Îți poți îndrepta atenția către o spălătorie de covoare Iași care să le curețe foarte bine.

În felul acesta covoarele tale vor arată că noi iar tu vei putea calcă cu încredere pe ele, fără să îți fie frică de pete sau de diverse impurități!

Nu amână prea mult spălarea covoarelor deoarece vor avea pete mult prea dificile.

Chiar dacă spălătoriile de covoare au produse profesionale de curățenie, asta nu însemană că trebuie să amâni la infinit curățarea lor.

Contactează o curățătorie covoare Iași, ori de câte ori îți dorești să te apuci de o curățenie în profunzime și să scapi de dezorinde! Vei vedea că te vei simți mult mai bine decât crezi și vei fi mândru de tot ceea ce ai realizat până acum pentru casă ta.

Ai nevoie doar de un minut în care să te hotărăști că a venit momentul să te apuci de treaba!

Citeste in continuare

Afaceri

7 motive pentru a alege ferestre și uși din PVC Oneplast

Publicat

pe

Uşile şi ferestrele din PVC au tot mai mare căutare printre persoanele care vor să-şi construiască o casă nouă sau să o renoveze pe cea veche. Şi de ce nu ar avea din moment ce avantajele sunt cu mult peste cele oferite de ferestrele şi uşile tradiţionale din lemn? Acestea sunt mult mai fiabile şi au un aspect mai plăcut decât cele din lemn, iar rezistenţa este superioară, ele putând dura până la 50 de ani fără prea mari bătăi de cap cu întreţinerea lor!

Iată câteva motive pentru care ferestrele şi uşile din PVC pe care le construim la ONEPLAST ar trebui să fie prima dumneavoastră opţiune atunci când construiţi sau renovaţi o casă.

La un pret mult mai accesibil – Ferestrele şi uşile din PVC sunt mult mai ieftine dacă le comparăm cu cele din aluminiu sau din lemn, de asemenea, costurile de întreţinere sunt reduse faţă de cele pentru uşile şi ferestrele tradiţionale, transformându-le într-o opţiune prietenoasă cu buzunarele dumneavoastră!

Oferă izolare superioară – Un sistem de uşi şi ferestre din PVC va păstra camera la o temperatură medie constantădeoarece beneficiază de proprietăţi excelente de izolare termică. Astfel, indiferent că este iarna  sau vară, costurile cu menţinerea unei temperaturi plăcute în casă scad simţitor dacă alegeţi ferestre şi uşi din PVC.

O securitate sporită – Dacă este un lucru cu care toată lumea este de acord în privinţa sistemelor din PVC atunci acela este rezistenţa lor! Uşile şi ferestrele din PVC nu se distrug la fel de uşor precum cele din lemn, astfel că instalând un astfel de sistem în casa dumneavoastră vă oferă şi un plus de protecţie pe lângă celelalte beneficii!

Nu ruginesc sau crapă – Faptul că ferestrele din PVC nu ruginesc precum cele din metal sau crapă precum cele din lemn le fac să fie prima alegere a unui arhitect, dezvoltator de imobiliare sau persoană care construieşte ori renovează propria casă. Ploaia sau razele soarelui nu au acelaşi efect devastator asupra ferestrelor şi uşilor din PVC precum asupra celor din metal ori lemn.

Nu sunt afectate de dăunători – De îndată ce termitele pătrund în ramele din lemn e foarte greu să scăpăm de ele şi deseori suntem nevoiţi să schimbăm uşile şi ferestrele cu totul. Acest lucru înseamnă costuri suplimentare de care nu avem nevoie. Aceste probleme nu vor exista dacă alegeţi să instalaţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC!

Foarte uşor de întreţinut – Uşile şi ferestrele din PVC necesită eforturi şi costuri minime de întreţinere comparativ cu cele din alte materiale aflate în momentul de faţă pe piaţă. Nu este nevoie să chemaţi tâmplarul pentru a se ocupa de crăpăturile din ramele ferestrelor sau uşilor – tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi, eventual, un detergent pentru a îndepărta petele mai persistente, iar uşile şi ramele ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Un aspect modern – Alegând sisteme de uşi şi ferestre din PVC casa dumneavoastră va avea un aspect modern şi plăcut. Acestea sunt în trend în momentul de faţă şi chiar dacă gama de culori este destul de limitată sunt suficiente pentru a se potrivi unui stil de decor minimalist sau unul de lux.

După cum puteţi vedea, există o mulţime de motive pentru care să alegeţi sisteme de uşi şi ferestre din PVC pentru biroul sau casa dumneavoastră! Acestea nu vă ajută doar să economisiţi bani pe termen scurt cu instalarea lor ci şi pe termen lung cu întreţinerea şi beneficiile termice care vor contribui la scăderea facturilor pentru energie electrică sau căldură!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment5 ore inainte

Ceea ce se intampla in Bucuresti, respectiv evacuarea intempestiva a spitalului Foisor (multi pacienti operati sau care asteaptau operatia), scosi in strada, trimisi acasa sau transferati la alte spitale, subliniez, intempestiv, nu imi arata numai incompetenta autoritatilor – Ziarul Incisiv de Prahova

Lucrul cu platforme aeriene implică o serie de riscuri. Unele dintre acestea pot fi evitate prin măsuri tehnice sau organizaționale,...

EvenimentO zi inainte

Acțiunea „mafiei gunoaielor” de eliminare a unor agenti economici de pe piata autohtona a trecut la o adevarata „mascaradă”/Se situează la un nivel semnificativ mai ridicat decât cel la care ar trebui să fie si a intrat in „monitorizarea” mai multor servicii secrete – Ziarul Incisiv de Prahova

Pentru a nu fi acuzati de partipriuri cu o formatiune politica sau alta, Incisiv de Prahova va prezinta modelul de...

Eveniment2 zile inainte

Stoica Ion și-a trecut pe persoana fizica administrarea S.C. Brazi Industrial Parc S.A. Negoieşti Negoieşti – sursa de sifonat bani publici si de actiuni cu relevenata in Codul Penal/Cine il tine in brate din CJ Prahova? (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Chiar așa. Ce au în comun un star din filme pentru adulți, Nicu Marcu de la ASF, Borat sau Stifler...

Turism3 zile inainte

Cazare Băile Olăneşti 2021

După o perioadă în care posibilitatea de deplasare a oamenilor a fost destul de limitată, cu siguranţă o vacanţă departe...

Eveniment3 zile inainte

Priviti-l pe prefectul Bucurestiului care cu toate ca este avocat ignora faptul ca hotararile dansului trebuie sa fie doar in aplicarea legii – Ziarul Incisiv de Prahova

Chiar așa. Ce au în comun un star din filme pentru adulți, Nicu Marcu de la ASF, Borat sau Stifler...

Afaceri3 zile inainte

Dr. Oetker publică Obiectivele de Sustenabilitate

Proiectele Cartei Sustenabilității Dr. Oetker rulează deja la viteză maximă Dr. Oetker și-a asumat întotdeauna responsabilitatea și caută să mențină...

Afaceri3 zile inainte

Curățenia generală și spălătoria de covoare – Cea mai eficientă combinație

Atunci când ai de gând să te apuci să faci o mică schimbare în locuința ta, nu ar strică dacă...

Eveniment4 zile inainte

„Mafia gunoaielor” va prezinta filmul „Greu de ucis 2” – in varianata romaneasca de proasta calitate/Aspecte penale de o gravitate maxima in actiunile intreprinse de conducerea Parcului Industrial Brazi – Ziarul Incisiv de Prahova

Chiar așa. Ce au în comun un star din filme pentru adulți, Nicu Marcu de la ASF, Borat sau Stifler...

Eveniment4 zile inainte

Întâi au stabilit cine ia concursul și după aceea au făcut concursul/Camus spunea bine că prostia are talentul de a fi insistentă – Ziarul Incisiv de Prahova

Chiar așa. Ce au în comun un star din filme pentru adulți, Nicu Marcu de la ASF, Borat sau Stifler...

Eveniment4 zile inainte

Top 5 cele mai bune cursuri de gatit din Paris

Una din facilitatile de divertisment si, totodata, o mare bucurie, de care poti beneficia cand vizitezi Parisul este posibilitatea de...

Uncategorized4 zile inainte

Plexiglas personalizat pentru acasă

Plexiglas personalizat pentru acasă Placa de plexiglas va funcționa în orice interior și trebuie admis că sticla acrilică își va...

Uncategorized5 zile inainte

Plexiglas într-o seră – de ce merită?

O seră de grădină este o sursă de produse proaspete și mai presus de toate sănătoase și ecologice. În timp, chiar...

Eveniment5 zile inainte

La urechile șefului IPJ Prahova au ajuns anumite rapoarte ale unor structuri din MAI care devoaleaza aspecte cu conotații penale ale unor subordonati – Ziarul Incisiv de Prahova

Chiar așa. Ce au în comun un star din filme pentru adulți, Nicu Marcu de la ASF, Borat sau Stifler...

Eveniment6 zile inainte

Vouchere de 3.000 de lei și un HUAWEI Mate Xs sunt câteva dintre premiile anunțate pentru lansarea noului magazin online Huawei Store

Numărătoarea inversă a început. O serie de premii atractive, pregătite pentru consumatori cu ocazia lansării noului Huawei Online Store. Huawei...

Eveniment6 zile inainte

Proffessore Nicu Marcu. Ce au în comun starul porno Ron Jeremy, Nicu Marcu de la ASF, Borat, Goofy și Plăcinta Americană? Nimic. Doar că apar în aceeași revistă ,,ciumă științifică” folosită de Nicu Marcu pentru a lua titlul de profesor universitar. La o ,,universitate” JUNK. – Ziarul Incisiv de Prahova

Chiar așa. Ce au în comun un star din filme pentru adulți, Nicu Marcu de la ASF, Borat sau Stifler...

Afaceri7 zile inainte

7 motive pentru a alege ferestre și uși din PVC Oneplast

Uşile şi ferestrele din PVC au tot mai mare căutare printre persoanele care vor să-şi construiască o casă nouă sau...

Știrile Săptămânii