Connect with us

Afaceri

Klass Coating System – Producator de top de profile din PVC pentru ferestre si usi

Publicat

pe

Stiai ca PVC-ul este cel mai raspandit material din lume dar si cel mai vechi? A fost descoperit in secolul XIX si a evoluat enorm de atunci, beneficiind de proprietati din ce in ce mai ecologice si rezistente. In ceea ce priveste usile si ferestrele, tamplarie PVC este o alegere excelenta.

Actualmente, ferestrele si usile PVC sunt elemente care nu pot lipsi din constructia niciunui imobil conceput fie pentru uz personal, fie pentru uz profesional. Unul din principalele motive este ca ferestrele si usile PVC sunt deosebit de utile cand vine vorba de eficienta termica si au o durata de viata mai lunga decat cele traditionale.

Se regasesc pe orice tip de model

Reputat pentru supletea sa unica, PVC-ul se adapteaza tuturor formelor si tuturor stilurilor. Fie ca este vorba de ferestre PVC oscilobatante, culisante sau ferestre ghilotina, niciun model nu face exceptie de la utilizarea PVC. In privinta culorii, deja exista  mai multe optiuni, nu ne mai limitam la clasica culoare alba pentru geamuri si usi.

Profile din PVC produse de Klass Coating System au reusit sa obtina cele mai bune rezultate in privinta eficientei in comparatie cu profilele din lemn sau aluminiu.

PVC este un material reputat pentru performanta sa energetica

O buna izolare a usilor si ferestrelor este indispensabila, din motive economice dar si pentru confort si pentru protejarea mediului inconjurator. Datorita camerelor de etansare, PVC ramane cel mai bun izolant pentru ferestre.

Este mai ecologic decat crezi

Contrar ideilor preconcepute, PVC-ul figureaza printre cele mai ecologice materiale de constructie existente pe piata. Este, de altfel, concluzia la care a ajuns un studiu realizat de un grup de cercetatori mandatati de US Green Building Council, responsabili cu atribuirea unei certificari LEED cladirilor durabile. Acestia din urma au stabilit o analiza a ciclului de viata a PVC-ului in raport cu diferite materiale precum lemnul, otelul, linoleum si aluminiu. S-a dovedit ca PVC-ul este materialul cel mai durabil dintre toate. Ciclul sau lung de viata (40-50 de ani) permite compensarea energiei si a resurselor folosite pentru a-l produce. In plus, PVC-ul este 100% reciclabil.

Este o alegere mai economica pentru usile si ferestrele tale

Aspectul economic joaca un rol important in alegerea unui material. PVC-ul este considerat cel mai abordabil si cel mai rentabil pe termen lung pentru usi si pentru ferestre. Stiai ca pentru ferestrele din lemn, costurile de intretinere pe 25 de ani sunt mai mari decat cele generate de ferestrele din PVC?

Ferestre si usi cu o lunga durata de viata

Numeroase sunt avantajele oferite de alegerea unor usi si ferestre din PVC. In afara faptului ca izoleaza termic si fonic mult mai eficient decat cele clasice, au costuri mai mici si durabilitate crescuta. Pot oferi o economie cu pana la 30% fata de usile si ferestrele traditionale si te poti bucura de ele, fara probleme, pana la 50 de ani, putem afirma fara sa gresim ca vei beneficia de ferestre si usi care drueaza o viata intreaga.

In plus, sunt foarte usor de intretinut, au nevoie de intretinere minima. Nu se deterioreaza ca si usile si ferestrele din lemn.

Ferestrele si usile PVC au un raport cost/calitate foarte bun

Ferestrele si usile din PVC ofera avantaje cat se poate de clare in privinta costurilor, atat pentru achizitii cat si pe tot parcursul ciclului de viata. Un cadru din lemn este cu 20-30% mai scump decat un profil din PVC si fererstrele din aluminiu au si ele un cost mai ridicat, cu aproximativ 30%. Pe termen lung si costurile sunt economisite, pe baza unui potential ridicat de economisire a energiei si intretinerii minime pe intreaga sa durata de viata, mai mare de 50 de ani.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Alegerea florilor pentru nuntă

Publicat

pe

De

Olla

Fie că este vorbim despre o nuntă rustică, boemă, vintage, florile au un loc deosebit de important la o nuntă. Ele aduc romantism, culori, prospețime și natură în decorul nunții. Florile împodobesc atât locul ceremoniei, cât și locul recepției, precum și alaiul, mașinile, coafura miresei, butonierele mirelui. Există mii de buchete de flori, de toate culorile și de toate formele, care pot face alegerea mai dificilă.

Importanța florilor

Florile sunt unul dintre elementele esențiale la o nuntă. Ele îmbracă masa de nuntă, mesele de oaspeți, biserica sau orice alt loc de ceremonie, sala de recepție. Buchetul de mireasă este piesa de rezistență și cel mai important dintre toate necesitând cea mai mare atenție. Într-adevăr, buchetul de mireasă va fi vizibil pe toate fotografiile de nuntă. Ar trebui să fie în armonie cu rochia ta și cu tema aleasă.

Culorile florilor alese pentru nuntă

În funcție de culoarea emblematică a unei nunți, celelalte culori permit adaugarea unei note calde sau un contrast plăcut întregii nunți. Floriștii realizeză buchete mireasă deosebite care trebuie să țină cont de tema nunții. Nu ezita să te joci cu nuanțele culorilor oferite de natură: roz, roșu, albastru, violet, galben, verde.

Ce flori să alegi pentru nuntă?

Alegerea florilor care fac parte din buchete și decorațiuni florale se face în general din motive estetice. Cu toate acestea, fiecare tip de floare are propriul limbaj. La o nuntă, trandafirul este steaua florilor, simbolizează dragostea cu un D majuscul și pasiunea dacă este de culoare roșie. Trandafirul alb reprezintă puritatea. Este folosit de multe ori în buchete mireasa.

Bujorul, indiferent de culoarea sa, este simbolul sincerității. În timp ce iasomia reprezintă eleganță și grație. Promisiunea atașamentului etern este simbolizată de caprifoi și dragostea credincioasă. Nu-mă-uita reprezintă dragostea adevărată, iar laleaua este folosită pentru a declara dragoste extremă, sinceră și idealizată dacă are culoarea albă. În cele din urmă, margareta este simbolul iubirii timide, iar primula este chiar prima dragoste.

Dedică un buget pentru flori

Bugetul pentru achiziționarea florilor de nuntă nu este fix. Poate varia în funcție de stilul pe care îl alegi pentru buchetul de mireasă și de numărul aranjamentelor florale, de volumul lor, de munca depusă pentru realizare și de sezon. Contactează florăria pentru a-ți comunica bugetul și pentru a-ți evalua dorințele pentru a obține o ofertă adecvată în ceea ce privește aranjamentele florale. De asemenea, reține că prețul florilor crește, de obicei, în perioada de Ziua Îndrăgostiților și de Crăciun.

Cum să comanzi florile?

Florile trebuie comandate din timp, cât mai curând posibil, având în vedere amploarea evenimentului care urmează să fie organizat. În ceea ce privește livrarea, aceasta trebuie comunicată imediat ce ai toate informațiile despre data, ora și locul ceremoniei. Într-adevăr, florarii se ocupă adesea de maxim două sau trei nunți în fiecare weekend. Deci, este important să cauți o florărie cât mai devreme posibil pentru a avea cel mai bun furnizor pentru ziua cea mare.

Livrarea florilor trebuie făcută în general la locul ceremoniei și la recepție cu o zi înainte sau în ziua nunții: biserică, primărie, spațiu, hotel, pentru ca cei care se ocupă de aranjarea spațiului dedicat nunții să aibă timp să aranjeze decorul.

Citeste in continuare

Afaceri

OPORTUNITATE DE FORMARE ÎN DOMENIUL FEROVIAR

Publicat

pe

De

Citeste in continuare

Afaceri

Alege varianta dorită de ferestre

Publicat

pe

De

Tamplarie.com

Factorul de preț la alegerea ferestrelor noi pentru o casă sau un apartament, devine adesea decisiv. Pentru a ajuta clienții, a fost creat un calculator termopane online simplu și ușor de înțeles, pentru calcularea costului produselor finite, astfel încât să poți afla prețul preliminar al unei comenzi în câteva minute, fără a părăsi casa. Astfel, îți poți calcula costul ferestrelor termopan folosind calculatorul de pe site. Profitând de serviciul online, oricine poate afla în mod independent costul aproximativ al produselor. Folosind programul, poți calcula prețurile aproximative pentru ferestrele termopan pe baza sistemelor de profil.

Cum se calculează costul ferestrelor din plastic folosind un calculator termopane?

Este ușor și convenabil să utilizezi calculatorul online pentru a calcula costul aproximativ al ferestrelor termopan. Este necesar să se indice parametrii individuali ai viitorului produs în câmpurile calculatorului.

Specifică înălțimea și lățimea ferestrei. Dimensiunile ferestrei pot fi setate folosind glisoarele sau poți specifica dimensiunile dorite în fereastra „Înălțime” și „Lățime”.

Selectează tipul de construcție. Indică tipul și numărul de caneluri din structură, precum și metoda de deschidere a acestora.

Alege tipul de sticlă. Calculatorul îți permite să calculezi costul ferestrelor cu tipul de sticlă izolatoare convenționale și cu economie de energie. Dar, pe calculatorul de pe site poți selecta și alte tipuri de sticlă. Pentru a calcula ferestrele cu aceste geamuri termopan, poți contacta managerii firmei într-un mod convenabil pentru tine.

Selectează tipul de fitinguri. Feroneria rezistentă la efracție crește costul ferestrei cu 5-10%, dar crește semnificativ și rezistența structurii la efracție. Se recomandă utilizarea acestui tip de accesorii în combinație cu un tip de sticlă antivandal. Când se specifică toți parametrii, dă clic pe butonul „Adaugă la comandă”. La final programul va afișa imediat mesajul: „Mesajul a fost preluat cu succes”. În scurt timp vei fi sunat de un operator de la companie pentru a-ți comunica preţul final.

Calculator termopan – Caracteristici

Trebuie să înțelegi că un calculator termopane, online, poate calcula doar costul mediu aproximativ al produselor finite. Prețul final poate diferi de cel calculat, deoarece programul nu poate lua în considerare toate caracteristicile unei anumite comenzi.

Factori care pot afecta prețul final

În special, următorii factori pot afecta în mod semnificativ prețul final: distanța de livrare, echipamentul selectat, dimensiunile pantei, refluxul, lățimea pervazurilor, opțiuni suplimentare pentru decorarea profilelor și a geamurilor termopan, volumul comenzii, nevoia de a fi ridicate la etaj. Pentru a afla prețul exact al unei comenzi, cel mai bine este să efectuezi un apel către specialiștii firmei sau să completezi formularul de comandă online pentru calcularea costului produselor.

Atunci când alegi profilul potrivit al ferestrei, nu este vorba doar de calitate, deși acesta este, desigur, cel mai important. Ar trebui să ții cont de tipul de clădire, stilul de amenajare și tipul de fațadă pe care le-ai planificat și pentru care sunt destinate. Aceste caracteristici joacă, de asemenea, un rol important. Atunci când alegi profilele ferestrelor, acestea pot fi alese, dintr-o mare varietate de modele și sunt parțial determinate de dimensiunea totală a unei ferestre. Pot fi ferestre cu un canat, cu două canate, cu trei canate sau cu patru canate.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment14 ore inainte

cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?” – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

EvenimentO zi inainte

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici? – Ziarul Incisiv de Prahova

Cand este consecvent Andrei Volosevici? „Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai...

Eveniment2 zile inainte

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti. – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Eveniment3 zile inainte

“Focus to Green-Eco-life”: aventura incredibilă a unei semințe

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, continuă in...

Eveniment3 zile inainte

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata! – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Sport3 zile inainte

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și pe...

Eveniment4 zile inainte

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Eveniment5 zile inainte

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere. – Ziarul Incisiv de Prahova

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Eveniment6 zile inainte

“va vand…” – Ziarul Incisiv de Prahova

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

Eveniment6 zile inainte

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi – Ziarul Incisiv de Prahova

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

EvenimentO săptămână inainte

Bomba “ecologica”si…penala!/Personajul care “pastoreste” “La nuova mappa del crimine”, “Famiglia mafiosa” care a cucerit „Republica Ploiesti” este cercetat in doua dosare penale la DNA si sub “subpravegherea” mai multor servicii secrete, el si mentorii sai – Ziarul Incisiv de Prahova

Noi, cei de la Incisiv de Prahova, nu facem “misto” si nu anuntam pe reteaua “Facebook” personala a unui individ...

EvenimentO săptămână inainte

Staţia de epurare, o bombă urat mirositoare pe banii Ploieştiului/Reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro – Ziarul Incisiv de Prahova

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

SportO săptămână inainte

Eva Ionescu și Călin Știrbu sunt câștigătorii probei de simplu a celei de a VII-ediții a Argeș Cup Dr. Oetker

Eva Maria Ionescu a câștigat cea de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, disputată la Tenis Club Curtea...

EvenimentO săptămână inainte

”Famiglia mafiosa”, parfumurile scumpe si un sejur in Turcia

Un membru dintr-o ”Famiglia mafiosa” (prezentata in articolul de ieri) a primit de la o vaduva mai multe parfumuri scumpe...

SportO săptămână inainte

Eva Ionescu, calificată în finala Argeș Cup Dr. Oetker. Probele de dublu au fost câștigate de români

Perechea Alexandra Anghel/ Iris Zbrâncă a câștigat cea de-a VII-a ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, după ce...

EvenimentO săptămână inainte

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii, Manole. – Ziarul Incisiv de Prahova

Din punct de vedere al banilor albi incasati, anul de criza 2020 a fost cel mai bun pentru turnatorul Securitatii,...

Știrile Săptămânii