Connect with us

Uncategorized

MSI va prezenta minunățiile tehnologiei AI la COMPUTEX 2024

Publicat

pe

Descoperiți noi PC-uri cu AI, servere GPU avansate, expansiunea de memorie CXL și multe altele

Ca răspuns la tendința de creștere a inteligenței artificiale, MSI, lider mondial în PC-uri cu AI, jocuri și soluții AIoT, va prezenta în cadrul acestui eveniment de prestigiu o nouă gamă de dispozitive de ultimă generație sub tematica: AI Era of Computing care va cuprinde de la hardware bazat pe AI, până la soluții software transformative.

Standul MSI de la COMPUTEX 2024 va cuprinde o gamă largă de produse, cu noile PC-uri pregătite pentru inteligență artificială, instrumentul exclusiv de transformare a textului în imagini offline AI ARTIST, diverse servere cu platformă GPU G4101 și G4201, serverul de expansiune a memoriei S2301 CXL, recent lansat, și multe altele.

În plus, gama MSI premiată cuprinde: laptopul AI MSI Prestige 16 AI Evo, câștigător al premiului COMPUTEX Best Choice Golden Award; MSI Claw, onorat atât cu premiul COMPUTEX Best Choice Award 2024, cât și cu Red Dot Design Award, alături de Modern AM273Q AI PC, câștigător al premiului Best Choice Award.

„În era inteligenței artificiale, MSI își menține angajamentul de a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor săi din întreaga lume. Suntem încrezători că gama noastră de dispozitive hardware, software și soluțiile îmbunătățite cu AI va ajuta persoanele și companiile să creeze noi valori în cadrul domeniului AI”, a declarat Sam Chern, vicepreședinte de marketing MSI.

MSI Prestige 16 AI Evo: Câștigătorul premiului COMPUTEX Best Choice Golden Award

Distins cu premiul COMPUTEX Best Choice Golden Award în categoria computere și sisteme, Prestige 16 AI Evo este alegerea de top pentru laptopuri AI subțiri, dar puternice. Echipat cu procesorul Intel® Core™ Ultra 9 și cu un șasiu ușor din aliaj de magneziu, acesta cântărește doar 1,5 kg. În ciuda dimensiunilor sale, dispune de o baterie robustă de 99,9WHr cu încărcare PD 3.1 140W, asigurând o productivitate extinsă pentru orice sarcină AI.

MSI AI Artist, instrument off-line Text-to-Image, inspiră creativitatea la un nou nivel

MSI AI ARTIST utilizează laptopuri de înaltă performanță pentru a oferi fișiere imagine-la-imagine, imagine-la-text și fișiere PSD cu layere pentru editare în Photoshop. Acest lucru sporește productivitatea creatorilor de conținut, eliminând latența rețelei și riscurile de scurgere a datelor. Generați imagini direct pe dispozitivele MSI echipate cu MSI AI Artist, creând imagini spectaculoase și încorporând text fără probleme. Creați și inspirați la un nivel cu totul nou!

MSI Claw: Distins cu premiul 2024 COMPUTEX Best Choice Award și câștigător al premiului Red Dot Design Award

MSI Claw este primul dispozitiv portabil de gaming din lume echipat cu procesoare Intel® Core™ Ultra. Designul său ergonomic și performanțele sale fluide i-au adus premiul 2024 COMPUTEX Best Choice Award și Red Dot Design Award. Echipat cu tehnologia Intel® Xess și cea mai recentă grafică ARC™, MSI Claw asigură sesiuni de joc fără întreruperi în diverse titluri AAA.

În cele mai recente actualizări, MSI Claw a îmbunătățit performanța cu aproximativ 150% și a permis un joc fluid pentru primele 100 de jocuri populare de pe platforma Steam. MSI Claw este echipat cu o baterie de 53Whr, care oferă o autonomie impresionantă de două ore în condiții de sarcini de lucru excesive, prezentând o experiență de joc fluentă. Noua interfață MSI Center M UI oferă acces ușor la funcțiile esențiale, inclusiv un lansator rapid de jocuri și acces instantaneu la platformă. În plus, tehnologia cu senzori cu efect Hall dublează durabilitatea joystick-ului în comparație cu modelele standard.

MSI dezvăluie diverse platforme GPU pentru piețele AI: G4101, G4201 AI Server Platform

Destinată pieței AI, MSI oferă o gamă de platforme GPU care variază de la patru la opt GPU. Modelul 4U 4-GPU G4101, optimizat pentru instruirea AI, dispune de un singur procesor AMD EPYC™ Series răcit cu lichid, douăsprezece sloturi DDR5 RDIMM și patru sloturi PCIe 5.0 x16 pentru a găzdui plăci grafice cu slot triplu. Se mândrește cu douăsprezece sloturi frontale pentru unități U.2 NVMe/SATA de 2,5 inchi pentru stocare de mare viteză, ideale pentru diverse aplicații AI. Cu spațierea combinată a fluxului de aer și răcirea cu lichid în buclă închisă, G4101 garantează un management termic excelent, menținând performanța maximă în sarcini solicitante.

G4201 este un supercomputer 4U echipat cu opt sloturi PCIe 5.0 x16 cu lățime dublă și unul cu lățime unică pentru GPU de înaltă performanță. Acesta funcționează cu două procesoare scalabile Intel® Xeon® din generația a 5-a și include 32 de DIMM-uri DDR5, asigurând un calcul eterogen excepțional pentru calcul științific, inteligență artificială generativă și aplicații de inferență. În plus, dispune de douăsprezece sloturi pentru unități de 3,5 inchi pentru funcționalitate extinsă.

Deblocarea HPC cu ajutorul noului server de expansiune a memoriei S2301 CXL

Colaborând cu principalii jucători din domeniul tehnologiei CXL (Compute Express Link), precum AMD® , Samsung și Micron, MSI și partenerii săi avansează soluții CXL pentru aplicații extinse de instruire AI și de calcul de înaltă performanță (HPC).

Pregătit să debuteze cu noul său server de expansiune a memoriei S2301 CXL, MSI a proiectat sistemul pentru sarcini de lucru cu volum mare de date și baze de date în memorie. Alimentat de procesoarele dual-socket din seria AMD EPYC™ din generația a 4-a și pregătit pentru anumite procesoare AMD EPYC™ de generație următoare, acest server 2U dispune de 24 de sloturi DDR5 DIMM și două sloturi PCIe 5.0 x16. Sistemul include opt bay-uri E3.S 2T pentru memorie CXL și opt bay-uri ES.3 1T pentru stocare NVMe, permițând extinderea memoriei până la 8TB!

Viitoarele desktopuri de gaming cu inteligență artificială de la MSI oferă gamerilor o experiență de joc fără precedent.

Dotat cu tehnologie AI avansată, MEG VISION X AI integrează motorul MSI AI ENGINE în ecranul său tactil AI HMI. Utilizând detectarea inteligentă pentru a optimiza automat setările hardware pe baza activității gamerului, MEG VISION X AI dispune, de asemenea, de funcții de asistent AI în cloud și privat. Prin intermediul MSI Artist x MSI Chat, acesta poate executa AI generativ la nivel local pentru a produce imagini de înaltă calitate.

În plus, fără a avea nevoie de o conexiune la internet, poate genera automat text, poate formula întrebări și răspunsuri și poate crea rezumate din documentele aflate în dosarele locale, asigurând astfel că datele sensibile rămân în siguranță. Funcția de control vocal Microsoft Copilot permite utilizatorilor să îl pornească și să emită comenzi de căutare prin simpla rostire a cuvântului „Hei, Copilot!”. Copilot poate răspunde apoi direct prin intermediul difuzorului încorporat, estompând și mai mult linia de demarcație dintre inteligența artificială și oameni.

În plus, în lumina reflectoarelor de la COMPUTEX din acest an se află și, noul desktop de gaming din seria MAG, MAG INFINITE E1, care oferă jucătorilor o experiență de gaming de primă clasă.

MSI Modern AM273Q AI Win – COMPUTEX 2024 Best Choice

Seria Modern AM273Q AI a obținut premiul pentru cea mai bună alegere în categoria „Best Choice”. PC-ul AIO comercial este fabricat din materiale plastice reciclate post-consum și este livrat în ambalaje din celuloză. Dispune de software-ul MSI Power Meter cu economisire de energie cu un singur click, calcularea emisiilor de carbon și estimarea costului energiei electrice, îmbunătățind în același timp eficiența și confidențialitatea pentru utilizatorii de business prin intermediul Intel® AI Boost NPU și al camerei web retractabile.

Plăci de bază și PC-uri de pionierat: Gata pentru viitor

Fiind un producător renumit de plăci de bază de top la nivel mondial, MSI prezintă la Computex 2024 o gamă impresionantă de sisteme PC și plăci de bază noi, cu designuri prietenoase și soluții inovatoare. De la o estetică elegantă, la caracteristici revoluționare, aceste modele depășesc limitele comunității DIY.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, de asemenea, și cele mai recente modele DIY-friendly, să experimenteze puterea absolută a ecosistemului ThunderboltTM care revoluționează conectivitatea și să pășească pe tărâmul virtual cu ajutorul aplicației inovatoare DigiME.

Inovațiile MSI în materie de hardware pentru PC: Redefinirea designului de gaming

MSI înțelege dificultățile de asamblare a componentelor complexe ale PC-urilor. De aceea, procesil de instalare a noilor coolere cu lichid a fost simplificat și nu mai există proceduri de instalare plictisitoare sau configurații complexe – doar o asamblare simplă și fără probleme pentru fiecare pasionat de tehnologie.

Noua serie de monitoare QD-OLED stabilește noi standarde în experiențele de joc imersive

Monitorul de gaming MSI MPG 341CQPX QD-OLED QD-OLED are un display ultra-wide 3440×1440 (UWQHD) de 34 inchi, rată de refresh de 240 Hz și curbură 1800R pentru o imersiune și claritate maxime. Utilizând tehnologia avansată QD-OLED, acesta oferă imagini precise și vii, cu un timp de răspuns de 0,03ms. Proiectat pentru jocuri de top, monitorul de gaming este dotat cu software-ul exclusiv Gaming Intelligence de la MSI, inclusiv KVM, conectivitate HDMITM 2.1 și VESA ClearMRTM 13000, oferind tehnologie de top și performanță supremă.

MAG 271QPX QD-OLED E2 este un monitor plat QD-OLED de 27 de inchi, cu un timp de răspuns de 0,03ms, rezoluție 2560×1440 (WQHD), rată de refresh de 240Hz și conectivitate HDMITM 2.1. Acest monitor de gaming este adaptat pentru jucătorii FPS și de console, furnizând o valoare excelentă, fără a face compromisuri în privința caracteristicilor.

Ambele monitoare evidențiază MSI Console Mode și MSI OLED Care 2.0, care integrează un design fără ventilator pentru a prelungi durata de viață și o protecție îmbunătățită a ecranului cu detalii precum Pixel Shift, Panel Protection și Static Screen Detection. Integrate cu funcții de prevenire a arderii, precum Multi-Logo Detection, Taskbar Detection și Boundary Detection, acestea includ și o garanție de 3 ani.

Noua generație MSI Gear

MSI Gear, cunoscut anterior sub numele de MSI Gaming Gear, va oferi o gamă versatilă de periferice adaptate nu numai pentru pasionații de jocuri, ci și pentru profesioniști și creativi. Cea mai recentă gamă se bazează pe succesul perifericelor de gaming MSI cu design ușor, latență ultra-redusă și conectivitate cross-platform, oferind jucătorilor un avantaj esențial pentru a câștiga mai mult confort în timpul sesiunilor de gaming dificile și lungi. Tastatura wireless STRIKE se mândrește cu un design hot-swappable și cu comutatoarele exclusive MSI SONIC pentru o experiență de tastare de neegalat.

Moușii wireless VERSA dispun de butoane suplimentare sau de un design simetric cu până la 26.000 DPI, pentru un control versatil și precis.

Controlerele wireless FORCE includ senzori cu efect Hall, joystick-uri sensibile calibrate automat și butoane spate personalizabile, pentru reacții ultra-rapide.

Căștile MAESTRO dau viață unei comunicări clare pentru munca în echipă, împreună cu driverele audio de înaltă rezoluție dezvoltate de MSI pentru a spori conștientizarea spațială. Bucurați-vă de o experiență de joc continuă și neîntreruptă cu noua generație MSI Gear!

MSI Storage extinde portabilitatea și eficiența: SSD magnetic portabil, carcasă SSD localizabilă, SSD PCIe 5.0 de 7nm și soluție termică VC nemetalică

Conectați SSD-ul magnetic portabil DATAMAG 40Gbps/20Gbps la iPhone pentru înregistrări video de înaltă calitate sau la orice alt dispozitiv pentru a extinde capacitatea de stocare cu rate de transfer de până la 40Gbps, adăpostite într-o carcasă elegantă din aliaj de aluminiu, alimentată de controlerul PHISON U21 USB 4.0. Folosiți carcasa DATAVAULT 20Gbps SSD, care poate fi localizată cu aplicația Apple Find My, asigurându-vă că datele sau capturile nu sunt niciodată pierdute.

SSD-ul SPATIUM M560 PCIe 5.0 NVMe M.2, cu controlerul fără DRAM pe 7nm PHISON E31T, oferă eficiență energetică și rate de transfer de până la 10GB/s în capacități de 1TB și 2TB. Tehnologia de răcire revoluționară, prima soluție termică cu cameră de vapori nemetalică din lume pentru SSD-uri, disipează căldura printr-o tranziție de flux în două faze de gaz și lichid cu interferențe minime de semnal, asigurând un schimb de căldură rapid și silențios pentru transferuri de date eficiente într-un design ușor.

MSI Roamii WiFi 7 Mesh Series, adaptor USB BE6500 WiFi 7

Seria Roamii, cel mai recent sistem WiFi 7 mesh de la MSI, este proiectat pentru activități cu lățime de bandă mare, cum ar fi streaming 4K/8K, jocuri online și experiențe AR/VR imersive. Dispunând de tehnologia de pionierat WiFi 7 cu benzi de frecvență de 320 MHz, 4K-QAM, Multi-RU și MLO (Multi-Link Operation), sistemul mesh oferă viteze mai rapide și latență minimă. Cu o comunicare backhaul MLO și o conectivitate prin cablu de până la 10 Gbps, seria Roamii poate acoperi până la 6.200 de metri pătrați cu viteze de până la 21 Gbps. Ca să nu mai vorbim de faptul că MSI FortiSecu protejează toate dispozitivele conectate prin detectarea și blocarea automată a amenințărilor de rețea. Eliberați noile beneficii ale WiFi 7 cu adaptorul USB BE6500 de la MSI – instalarea plug-and-play și driverele încorporate oferă o actualizare instantanee a conectivității PC-ului sau laptopului.

MSI: https://www.msi.com

MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/MSIGaming

MSI Twitter: https://twitter.com/MSITweets

Abonați-vă la MSI RSS Feeds prin https://www.msi.com/rss pentru știri în timp real și mai multe informații despre produse.

Despre MSI

MSI este lider mondial în domeniul PC-urilor cu inteligență artificială, al dispozitivelor de gaming, al creației de conținut, al afacerilor și productivității și al soluțiilor AIoT. Susținută de capacitățile sale de cercetare și dezvoltare de ultimă generație și de inovația orientată către clienți, MSI are o prezență globală extinsă care se întinde în peste 120 de țări. Gama sa cuprinzătoare de laptopuri, plăci grafice, monitoare, plăci de bază, desktop-uri, periferice, servere, IPC-uri, roboți mobili autonomi, sisteme de infotainment și telematică pentru vehicule și încărcătoare EV sunt apreciate la nivel mondial. Angajat să avanseze experiențele utilizatorilor prin cea mai bună calitate a produselor, interfața intuitivă cu utilizatorul și estetica designului, MSI este un brand de top care modelează viitorul tehnologiei. Pentru mai multe informații despre produse, vă rugăm să accesați https://www.msi.com

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar

Publicat

pe

De

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă campanie Te echipam gratuit: Cadou SSD”. Astfel, până pe data de 7 iulie 2024, clienții care vor cumpăra orice procesor împreună cu orice placă de bază și orice placă video cu o valoare cumulată de minim 2400 RON, vor primi cadou un SSD de 512GB sau 1TB, în funcție de valoarea comenzii.

Astfel, în clienții vor primi SSD-ul cadou în funcție de valoarea cumulată a celor trei produse din cele trei categorii. Pentru comenzile cu o valoare cumulată cuprinsă între 2400 RON și 3800 RON, clienții primesc gratuit SSD-ul Lexar NM620 de 512GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280. Pentru comenzile a căror valoarea este mai mare de 3800 RON, clienții primesc SSD-ul Lexar NM620 în varianta de 1TB.

SSD-ul Lexar NM620 512GB este un model cu interfață PCI Express 3.0 x4 care atinge viteze de citire de 3500MB/s și de scriere de 2400MB/s. Dispune de un MTBF de 1.5 milioane ore, are o rezistență la soc de 1500G și un TBW de 250TB. Varianta de 1TB este destul de similară, diferențele fiind la viteza de scriere unde în acest caz este de 3000MB/s, iar TBW este crescut la 500TB.

Unul dintre principalele avantaje ale unui SSD este viteza superioară de citire și scriere a datelor comparativ cu un HDD tradițional. Timpii de încărcare sunt mai rapizi pentru sistemul de operare și aplicații, iar performanța generală a sistemului este considerabil mai bună. Un alt avantaj major este fiabilitatea și durabilitatea superioară. Deoarece SSD-urile nu au părți mobile, sunt mai puțin susceptibile la deteriorări mecanice cauzate de șocuri sau vibrații, aspect care le face mai rezistente în condiții de utilizare intensă sau transport frecvent. În plus, SSD-urile sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, consumând mai puțină energie decât HDD-urile, ceea ce poate contribui la prelungirea duratei de viață a bateriei în cazul laptopurilor și la reducerea consumului total de energie al sistemelor desktop.

Clienții pot alege dintre mai multe combinații de procesor, placă de bază și placă video. Totuși, PC Garage recomandă următoarele trei configurații:

Combinatii recomandate:

Regulamentul campaniei poate fi accesat AICI, iar campania este disponibilă AICI.

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

Publicat

pe

De

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor mai mari sportivi ai lumii în timpul Jocurilor Olimpice

Samsung Electronics Co., Ltd., partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat astăzi planurile sale alături de Comitetul Internațional Olimpic (International Olympic Committee, CIO) și Serviciile de Difuzare Olimpice (Olympic Broadcasting Services, OBS) pentru a revoluționa experiența de difuzare a Jocurilor de la Paris 2024 pentru spectatori și fani. Imagini noi, nemaivăzute – care vor fi capturate și distribuite cu Samsung Galaxy S24 Ultra – vor juca un rol esențial în deschiderea ceremoniei de deschidere care va avea loc pe râul Sena și în competițiile de navigație ale Jocurilor Olimpice.

În calitate de partener oficial pentru echipamente de comunicații wireless și echipament de calcul ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Samsung va valorifica tehnologia sa mobilă avansată și conectivitatea 5G pentru a oferi o perspectivă mai apropiată asupra momentelor iconice din competiție. Această nouă perspectivă, alimentată de inovația Samsung Galaxy, nu doar că va ajuta Jocurile de la Paris 2024 să își îndeplinească promisiunea de a fi cele mai deschise jocuri din istorie, ci va și consolida moștenirea Samsung în sprijinul Jocurilor Olimpice și Paralimpice prin inovație.

Într-o societate din ce în ce mai conectată, tehnologia mobilă Samsung Galaxy a ajutat la transformarea relațiilor pe care utilizatorii le au cu lumea înconjurătoare, oriunde s-ar afla. Fiind un partener global de aproape trei decenii, știm din proprie experiență cât de important este să creăm și să facilităm aceleași conexiuni semnificative la Jocurile Olimpice și Paralimpice. Suntem onorați să colaborăm îndeaproape cu CIO și OBS pentru a furniza imagini de înaltă calitate care vor face parte dintr-o serie de premiere la Paris 2024 și pentru a aduce fanii de acasă și cei prezenți la fața locului și mai aproape de emoția competiției”, declară Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de marketing al diviziei Mobile eXperience de la Samsung Electronics.

În aproximativ o lună, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc pentru prima dată în afara unui stadion. La Paris 2024, 10.500 de sportivi vor defila pe râul Sena în bărci desemnate pentru fiecare delegație națională, într-o ceremonie care se dorește a fi cea mai deschisă și accesibilă din istorie. Plecând de la podul Austerlitz, parada iconică va urma un traseu de șase kilometri prin centrul Parisului, trecând pe lângă unele dintre locurile oficiale ale Jocurilor Olimpice, înainte de finalul grandios al ceremoniei la Trocadéro.

Samsung Galaxy S24 Ultra oferă oamenilor locuri în primul rând la Jocurile Olimpice

Pentru a aduce fanii de acasă mai aproape de acțiune și pentru a le oferi o privire mai intimă asupra reacțiilor sportivilor în timpul acestei călătorii unică în viață, Samsung va instala peste 200 de smartphone-uri Galaxy S24 Ultra la prova și pe laturile fiecăreia dintre cele 85 de ambarcațiuni ale sportivilor la ceremonia de deschidere. Imaginile HDR de înaltă calitate captate cu dispozitivele Galaxy S24 Ultra vor fi distribuite și transmise prin intermediul unei rețele exclusive 5G furnizate de Orange, furnizorul oficial de rețele mobile al Paris 2024. Orange va instala 12 stații de bază 5G de-a lungul Senei pentru a crea prima rețea standalone 5G din Franța, într-o colaborare pionieră menită să asigure o conectivitate 5G fără întreruperi și o experiență de vizionare perfectă pentru fanii din întreaga lume.

Samsung va utiliza aceeași tehnologie și pentru competițiile de navigație din Marsilia, instalând Galaxy S24 Ultra pe fiecare barcă de competiție, permițând fanilor să trăiască emoția cursei alături de sportivii lor olimpici preferați și să se implice cu adevărat în acțiune.

Această  a implicat o serie întreagă de noi provocări și luni de cercetare, dezvoltare și testare – în strânsă colaborare cu OBS și Orange – pentru a garanta calitatea video și performanța conectivității în diverse condiții meteo, există posibilitatea să fie vânt sau apa să aibă valuri mari etc. Samsung și partenerii săi au abordat aceste provocări prin valorificarea caracteristicilor de stabilizare optică a imaginii (OIS) de pe Galaxy S24 Ultra, creșterea puterii de transmisie și instalarea de turnuri de retransmisie pe barca de urmărire pentru a asigura o experiență de livestream fără întreruperi pentru spectatori.

În calitate de broadcaster oficial al Jocurilor Olimpice, suntem extrem de entuziasmați de colaborarea cu Samsung, care va permite o perspectivă cu adevărat originală asupra Parisului 2024, schimbând modul în care fanii vor experimenta competiția. Ultima inovație mobilă de la Samsung va permite milioanelor de fani din întreaga lume să trăiască și să simtă acțiunea și emoția Ceremoniei de Deschidere și a competițiilor de navigație alături de sportivii lor preferați în timp real”, declară Yiannis Exarchos, Director General al OBS.

Contribuția îndelungată a Samsung la Jocurile Olimpice

Această declarație marchează următoarea etapă a angajamentului îndelungat al Samsung, în strânsă colaborare cu CIO, de a stimula transformarea digitală și de a oferi tehnologii de vârf la Jocurile Olimpice, prezentând cele mai recente inovații mobile pentru sportivi, fani și comunități. Această contribuție a început cu programul „Call Home”, care a permis celor aproape 2.500 de sportivi să vorbească gratuit cu familiile lor în 1998, când accesul la telefoanele mobile era limitat. A continuat cu aplicația Wireless Olympic Works (WOW), primul serviciu oficial de informații olimpice pe mobil. Aplicația WOW a fost introdusă organizatorilor olimpici prin intermediul telefoanelor Palm OS furnizate de Samsung la Atena 2004 și apoi a fost pusă la dispoziția publicului la Vancouver 2010, oferind fanilor cele mai noi actualizări din timpul Jocurilor Olimpice direct pe telefoanele lor mobile.

În plus față de inovația în domeniul mobile, Samsung a contribuit și la modul în care sportivii și personalul se conectează și comunică în timpul Jocurilor Olimpice. Începând cu Nagano 1998, Samsung a furnizat sportivilor și personalului un total de peste 120.000 de produse mobile.

Detaliile despre cum va folosi Samsung capacitățile sale tehnologice pentru a aduce fanii mai aproape de sportivi, într-o altă premieră olimpică, vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Olimpice

Samsung este partener mondial al Jocurilor Olimpice începând cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Nagano din 1998. De peste 25 de ani, atleții și fanii au încredere în tehnologia mobilă transformatoare a Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și pentru a continua să modeleze viitorul digital al Jocurilor Olimpice până la Paris 2024 și dincolo de aceasta. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică se apropie curând de a patra decadă de parteneriat și se extinde până la Los Angeles 2028. Inovațiile Samsung din categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul, inclusiv echipamentele care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G, vor schimba modul în care lumea trăiește Jocurile Olimpice.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Paralimpice

Samsung este partener mondial al Comitetului Internațional Paralimpic (IPC) în categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul. Începând cu Jocurile Paralimpice de iarnă de la Torino 2006, compania susține cu mândrie Mișcarea Paralimpică și permite sportivilor și fanilor din întreaga lume să împărtășească bucuria și inspirația Jocurilor prin tehnologia mobilă transformatoare Samsung. Angajamentul Samsung față de Jocurile Paralimpice va continua până la Los Angeles 2028 și va fi marcat prin experiențe inovatoare în domeniul mobil și al calculatoarelor, alimentate de inovații intenționate în categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul, inclusiv echipamente care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G.

Citeste in continuare

Uncategorized

Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj

Publicat

pe

De

București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate de brand și un nou portofoliu de produse: texturi, arome și mirosuri noi, toate în pachete noi, pentru că pisicile merită o experiență culinară deosebită. Odată cu lansarea rețetelor îmbunătățite și inovațiilor precum Sheba Nature’s Collection și Sheba Kitten, brandul își propune să ofere hrană completă și echilibrată care să satisfacă și cele mai rafinate gusturi ale pisicilor.

Pentru a le oferi părinților de pisici o experiență culinară deosebită ca cea a felinelor care preferă noile sortimente Sheba, brandul a colaborat cu Chef Ștefan Popescu pentru a lansa seria DeliCATese – o serie de trei episoade în care chef-ul, la rândul său mare iubitor de feline, a dezvoltat 3 rețete pentru părinții de blănoase, menite să ofere momente culinare deosebite atunci când pisicile lor se bucură de noile produse Sheba.

Felinele, adevărați gurmanzi

Pisicile sunt cunoscute pentru preferințele rafinate, însă un lucru este cert: cei care le îngrijesc își vor da seama de îndată ce părere au felinele lor despre hrana oferită – fie mâncarea din bol dispare imediat, fie rămâne neatinsă. O masă completă și de calitate este esențială pentru a satisface aceste preferințe sofisticate și pentru a le asigura starea de bine. Blănoasele sunt mai fericite atunci când sunt hrănite corespunzător, ceea ce contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea relației cu părinții care le îngrijesc și la o viață mai armonioasă în casă.

„Niciun animal îmblânzit nu și-a păstrat mai mult din rezerva sa străveche și nu a pierdut mai puțin din demnitatea sa înnăscută”, spune William Conway. Prin urmare, pisicile pot fi dresate să facă doar ceea ce vor ele. Cu toate acestea, oamenii trăiesc cu impresia că sunt stăpâni de pisici, când în realitate pisicile sunt cele care stăpânesc și dresează oamenii printr-un proces numit „împisicizare”, pe care aceștia îl acceptă de bună voie și din iubire. Orice om care a fost dresat de către o pisică știe că torsul puternic, pe care îl aude dimineața, împreună cu frecarea feței sau făcutul de cozonaci sunt special folosite pentru a obține cât mai rapid micul dejun. Cei mai mulți dintre noi, cei „împisicizați”, hrănim pisica înaintea noastră și suntem măguliți de torsul ei zgomotos precum și de frecatul pe flancuri al picioarelor noastre – semne distinctive prin care ni se comunică încântarea că au primit o mâncare bună și gustoasă.” spune Candice Prohanca-Dragotă, psiholog clinician, psihoterapeut și mare iubitoare de pisici.

Sheba, brand sinonim cu rafinamentul culinar al pisicilor

Sheba a dezvoltat un nou portofoliu de produse care respectă gusturile exigente ale pisicilor, ține cont de nevoile lor specifice și oferă o varietate de combinații delicioase de ingrediente. Produsele îmbunătățite și noile sortimente Sheba conțin bucăți de carne de cea mai înaltă calitate și ingrediente naturale atent selectate, bogate în minerale, fără coloranți și conservanți adăugați.

Prin noua selecție Nature’s Collection, Sheba folosește puterea naturii și lansează două sortimente:

  • Nature’s Collection Selecție de Pasăreinclude o varietate de gusturi și texturi de care pisicile se pot bucura: pui și ulei din semințe de in și garnitură de roșii, curcan și garnitură de morcovi și mazăre, rață și garnitură de dovleac și păstârnac sau pasăre și garnitură de morcovi.
  • Nature’s Collection Selecție Mixtă include sortimentele: pui și ulei de semințe de in și garnitură de roșii, curcan și garnitură de morcovi și mazăre, ton și ulei de semințe de in și garnitură de morcovi și mazăre și somon și garnitură de dovleac și păstârnac.

Sortimentul Nature’s Collection include și plicurile individuale Sheba Curcan și Sheba Somon.

Preparate cu atenție și grijă, Select Slices sunt o alegere clasică pentru pisicile Sheba. Savoarea autentică este obţinută fără arome, coloranţi sau conservanţi artificiali, iar pisicile se pot bucura acum de gusturi și texturi îmbunătățite, într-o mulțime de variante, precum:

  • Select Slices Selecție de Pește care include: somon și cod negru, pește cu carne albă, pește oceanic și cod.
  • Select Slices Selecție Suculentă care include: pui și vită, pui, miel sau rață și curcan.

Mai mult, Sheba introduce în premieră Sheba Kitten, produse concepute cu grijă pentru puii de pisică. Formulate special pentru cei mai noi membri ai familiei pentru a susține sistemul imunitar, oasele puternice și mușchii în dezvoltare datorită raportului de calciu și vitamina E, produsele Sheba Kitten oferă o textură moale, potrivită pentru dinții de lapte și ajustată pentru a se potrivi perfect maxilarelor. Fără cereale și fără coloranți și conservanți, Sheba Kitten este acum disponibil în două sortimente: somon sau pui pentru puii de pisică.

Cu noul portofoliu de produse Sheba, pisicile gurmande se pot bucura de o varietate de combinații clasice îmbunătățite și noi combinații, disponibile în plicuri individuale de 85g sau ambalate în pachete de 4 sau 12 plicuri.

DeliCATese pentru gusturi rafinate

Pentru a le oferi părinților de pisici o experiență culinară la fel de rafinată ca cea a pisicilor atunci când se bucură de noile sortimente Sheba, brandul a colaborat cu Chef Ștefan Popescu pentru a dezvolta trei rețete speciale pentru aceștia:

  • Atunci când pisicile se bucură de noul sortiment Sheba Nature’s Collection Selecție de Pasăre, părinții lor pot degusta un main course format din Piept de rață la cuptor servit cu piure de țelină albă, baby morcovi și sos de coacăze roșii.
  • Pentru felinele care preferă Select Slices Selecție de Pește, cei care le îngrijesc pot încerca preparatul compus din Cod crispy cu sos aioli, frigărui de creveți, salată de pătrunjel și sos de iaurt.
  • De asemenea, aceștia pot încerca un main course cu Antricot de vită, cartofi la grătar, sparanghel și sos de vin atunci când prietenele blănoase se răsfață cu Sheba Select Slices Selecție Suculentă.

Cele trei rețete, dezvoltate în colaborare cu Chef Ștefan Popescu, un chef cu o experiență îndelungată și un mare iubitor și părinte de pisică, vor fi disponibile în curând pe pagina de Instagram Chef Ștefan Popescu. Preparatele sunt concepute pentru a avansa experiența culinară la fel de rafinată a părinților de pisici și a oferi momente deosebite.

Cum percep pisicile gustul

Pisicile percep gustul diferit față de oameni, având aproximativ 500 de papile gustative, cu 8,500 mai puține decât oamenii, acestea fiind însă compensate de simțul lor olfactiv impresionant, esențial în percepția gustului. Brandul Sheba respectă nevoile speciale ale pisicilor și a dezvoltat astfel noua gamă de produse, care va fi apreciată chiar și de cei mai pretențioși gurmanzi felini, aceștia putând să se bucure de o varietate de combinații de carne și pește.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri10 ore inainte

Oferte de inchirieri masini avantajoase

Romania este o destinatie de vara din ce in ce mai populara, oferind o combinatie de peisaje naturale impresionante, bogatie...

Afaceri3 zile inainte

Cum sa alegi compania de rent a car potrivita

Romania este vizitata zilnic de sute de turisti si oameni de afaceri atrasi de frumusetea si diversitatea acestei tari. De...

Afaceri4 zile inainte

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Eveniment4 zile inainte

TikTok extinde experiența Taylor Swift în aplicație pentru a sărbători turneul Taylor Swift | The Eras Tour 2024

Experiența extinsă de pe platformă oferă fanilor Swifties mai multe modalități de a interacționa cu ceilalți membri din comunitatea artistei,...

marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online
Afaceri4 zile inainte

SecureMeNow: Cum Un Magazin Online Personalizat Îți Poate Revoluționa Afacerea

Suntem aici să ajutăm afacerile să reușească în lumea digitală. Un magazin online personalizat poate schimba complet felul în care îți...

Administrație locală4 zile inainte

realme a lansat oficial flaghsip killer-ul GT 6

Realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, anunță lansarea globală a seriei realme GT 6, care...

Uncategorized5 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor...

Uncategorized6 zile inainte

Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj

București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate...

Exclusiv6 zile inainte

Dreame intră oficial pe piața din România și lansează 7 produse inteligente pentru casă

Dreame Technology (sau pe scurt “Dreame”), companie globală de tehnologie care oferă produse premium de larg consum, axată pe dezvoltarea...

Uncategorized6 zile inainte

SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024

Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design  București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul...

Uncategorized7 zile inainte

HOMEMOBILI TIMISOARA: Confort și Eleganță în Gama de Canapele și Colțare

La HOMEMOBILI TIMISOARA, ne mândrim cu o selecție excepțională de canapele și colțare care combină designul sofisticat cu un confort...

AfaceriO săptămână inainte

Picioarele Ornamentale MAFOS: Echilibrul Perfect între Design și Emoție

Eleganță și Rafinamnet în Design Italian Designul italian este renumit pentru combinația sa de simplitate sofisticată și rafinament. Picioarele ornamentale...

EvenimentO săptămână inainte

realme GT 6 va fi oferit cu cel mai nou procesor Snapdragon

realme anunță și noile căști Buds Air 6 Pro și funcții AI București, România, 17 iunie 2024 – realme, brandul de...

AfaceriO săptămână inainte

Viva Travel: Destinații de Vis pentru Fiecare Lună a Anului

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele...

UncategorizedO săptămână inainte

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație....

Știrile Săptămânii