Connect with us

Uncategorized

Philips lansează patru monitoare noi din seria E1 dedicată productivității

Publicat

pe

București,  3 iulie 2024 – Philips Monitors extinde seria E1 cu patru noi modele dedicate profesioniștilor din mediile de lucru dinamice. Încorporând o varietate de caracteristici care sporesc productivitatea, noile monitoare cu un design modern asigură specialiștilor și utilizatorilor de acasă că dispun de tot ce au nevoie pentru a duce la capăt sarcinile de zi cu zi.

Prietenos cu ochii

Monitoarele Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE și 32E1N1800LA sunt echipate cu un ecran 4K UHD de 27″/68,6 cm sau 32″/80 cm, au un design elegant, cu ramă îngustă pe trei laturi care facilitează configurațiile cu mai multe monitoare și prezintă funcții moderne ce îmbunătățesc atât performanța vizuală, cât și confortul fizic.

Acestea încorporează tehnologii de afișare IPS și VA (32E1N1800LA) oferind unghiuri largi de vizualizare, imagini clare și culori strălucitoare. Rezoluția UltraClear 4K UHD garantează afișarea imaginilor CAD, a graficii 3D sau a foilor de calcul într-un mod optim în timp ce abilitatea SmartContrast analizează conținutul de pe ecran și ajustează automat atât culorile, cât și lumina de fundal pentru un contrast îmbunătățit. Pentru a preveni oboseala ochilor în urma timpului îndelungat petrecut în fața ecranului, toate aceste modele sunt echipate cu tehnologia Flicker-free și cu modul LowBlue. Flicker-free reglează luminozitatea și reduce efectul de tip flickering, în timp ce modul LowBlue se bazează pe o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră.

Flexibilitate și sustenabilitate

Noile modele au fost concepute pentru a facilita organizarea spațiului de lucru cu ajutorul unei soluții integrate de gestionare a cablurilor dar și prin utilizarea unei conexiuni USB-C cu un singur cablu, care permite transferul rapid de date. De asemenea, conectorii DisplayPort și HDMI păstrează în continuare modalitatea de conectivitate universală. Toate cele patru modele au încorporate câte o pereche de difuzoare stereo menite să îmbunătățească experiența multimedia.

Pentru a spori confortul fizic în timpul utilizării, modelele 27E1N1800AE și 27E1N1900AE sunt dotate cu un suport ergonomic care permite reglarea pe înălțime și și înclinarea la -5°/20°, asigurând astfel o postură corectă, adaptată la preferințele utilizatorului.

Luând în considerare impactul asupra mediului înconjurător, noile modele sunt certificate RoHS pentru un consum redus de energie, sunt fabricate din materiale prietenoase cu mediul, iar ambalajele lor sunt 100% reciclabile.

Preț și disponibilitate 

Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE și 32E1N1800LA sunt concepute pentru a satisface nevoile specialiștilor din toate sectoarele, în special datorită imaginii bune, funcțiilor care sporesc confortul și design-ului ergonomic și ecologic, ceea ce le face ideale pentru birourile de acasă.

Cele patru noi produse vor fi disponibile începând cu luna iulie 2024 prețurile recomandate de mai jos:

Philips 27E1N1800A – 1240 lei

Philips 27E1N1800AE – 1290 lei

Philips 27E1N1900AE – 1589 lei

Philips 32E1N1800LA – 1489 lei

 

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producători de monitoare și TV-uri LCD din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV.  Cu ajutorul puterii brandului Philips și a experienței TPV în producția de ecrane, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

https://mmdmonitors.com/

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Vara culturală 2024: JazzUP și ArtUP, concerte senzoriale, artă subacvatică și experiențe memorabile în țară

Publicat

pe

De

  • Între 8 iulie și 5 septembrie, festivalurile JazzUP și ArtUP oferă publicului o serie de experiențe culturale, de la jazz clasic șifusion, la expoziții de artă stradală și subacvatică, transformând România într-un hub cultural vibrant;
  • Locații emblematice din Constanța, Brașov sau București găzduiesc concerte și activități culturale, cu artiști de renume precum Sabin Penea, care va cânta la vioara sa Gagliano, evaluată la 000 de euro;
  • Toate evenimentele din cadrul festivalurilor sunt oferite în mod gratuit publicului larg.

Asociația Culturală CultART anunță o vară culturală de excepție, sub umbrela festivalurilor concept JazzUP și ArtUP. În perioada iulie – septembrie, CultART inițiază o serie de evenimente menite să celebreze și să democratizeze accesul la cultură, să promoveze artele plastice și muzica într-un mod autentic, inovator și efervescent, creând un mix remarcabil între scena culturală locală și cea internațională.

JazzUP și ArtUP vor fi prezente în diverse locații emblematice din România, cu precădere în Constanța, județul Constanța, Tulcea, Brașov, județul Brașov și București, oferind publicului experiențe artistice remarcabile, complet gratuite. Printre experiențele inedite se numără o expoziție organizată sub nivelul Mării Negre, unde o serie de picturi ale celebrului artist Nicolae Grigorescu dar nu numai vor fi expuse sub apă, sau un concert senzorial.

„JazzUP și ArtUP sunt mai mult decât simple festivaluri, ele reprezintă viziunea noastră în ceea ce privește accesul la artă și cultură. Prin aceste două concepte ne-am propus să creăm punți între artiști și public, dorindu-ne să poziționăm scena culturală locală pe harta internațională. Accesul la cultură și crearea unui cadru real de materializare a acesteia sunt aspecte esențiale pentru dezvoltarea unei societăți vibrante și prospere. Și anul acesta ne continăm demersurile de a crea o comunitate artistică puternică, de a oferi și deschide noi orizonturi pentru tinerii talentați, în timp ce încântăm publicul cu momente vii, dincolo de cotidian”, declară Valentin-Ștefan Ștefăniță, președintele Asociației Culturale CultArt si fondatorul celor doua concepte.

Democratizarea scenei culturale locale și integrarea scenei internaționale

JazzUP și ArtUP îmbogățesc peisajul cultural, printr-un mix efervescent între scena locală și internațională, creând astfel o dimensiune unitară care transformă România într-un pol de atracție artistică.

JazzUP aduce pe scenă atât artiști consacrați, cât și tineri talentați. Jazzul, cu autenticitatea și spontaneitatea sa, reprezintă un stil de viață efervescent, un mod de a trăi, cât mai autentic. Spectacolele oferite pe scenele JazzUP variază de la jazz clasic la fusion, culminând cu concerte senzoriale.

ArtUP, pe de altă parte, este o celebrare a artei vizuale, transformând spațiile publice în galerii de artă deschise publicului larg.

Maratonul artistic oferit de Asociația Culturală CultArt

  • ArtUP – Street Art (8-28 iulie) – Constanța

O expoziție unică pe faleza Casinoului Constanța, din Constanța, cu lucrări expuse atât pe uscat, cât și sub apă, promovând cea mai mare expoziție din lume a pictorului Nicolae Grigorescu găzduită de Muzeul de Artă din Constanța. Vizitatorii vor putea admira operele marelui artistist într-un cadru spectaculos subacvatic sau în timp ce se plimbă pe faleza din fața celebrului Cazino Constanța.

JazzUp Sea Fest (17-21 iulie 2024) – Constanța

Plaja Gaia, Muzeul de Artă, Farul Genovez, Casa cu Lei, Cazino Constanța: un maraton de concerte și activități culturale care vor transforma orașul într-un adevărat hub cultural. Seria de evenimente include modulele JazzUp Young, JazzUp Sea Fest și JazzUp Session, cu concerte și performance-uri live în cele cinci locați iconice. Pe scena JazzUP Sea Fest vor performa artiști precum Eliza Puchianu, Cristina Radu, Joco Orosz-Pal, AmbienTales, AmphiTrio sau Sabin Penea, care va cânta la vioara sa Gagliano, evaluată la 200.000 de euro, aducând o notă de eleganță și valoare artistică excepțională festivalului.

  • JazzUp Sea Fest on Tour (23-28 iulie 2024) – Județul Constanța și Tulcea

Casa de Cultură Murfatlar, Cetatea Histria, CASTRU ROMAN Ovidiu, Parcul Ion Dobre Năvodari, Piața Ovidiu Constanța sau Grădina Cinemascop Eforie Sud: evenimente menite să aducă muzica și arta mai aproape de comunitățile locale.

  • JazzUp Young on Tour (9-11 august 2024) – Brașov

Un eveniment dedicat copiilor, care oferă o platformă unică de educație muzicală, mentorat și dezvoltare artistică. Acesta presupune ateliere interactive, sesiuni de mentorat cu artiști consacrați și oportunități de performance live, menite să inspire și să cultive noua generație de artiști. Asociația Culturală CultART pune la dispoziție peste 40 de instrumente muzicale, de la viori ¼ pentru cei mici până la piane, oferind astfel o gamă variată de experiențe muzicale pentru toți participanții.

  • JazzUp Peak Fest (21-25 august 2024) – Brașov

Concerte și activități în locații simbolice din Brașov, inclusiv Artegianale, Banca Națională a României, Mediterra sau Piața Sfatului. Evenimentul combină spectacole de jazz clasic și modern cu sesiuni de improvizație, oferind publicului o experiență muzicală unică și captivantă.

JazzUp Young & Kids (7-8 septembrie 2024) – București

  • Un eveniment special dedicat copiilor și părinților, plin de activități educative și muzicale.

Așadar, festivalurile JazzUp și ArtUp sunt ocazii unice de a explora, admira și participa activ la un maraton artistic care va transforma România într-un pol de atracție culturală. Mai multe informații despre evenimente, program și locații găsiți pe www.jazzup.ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 ridică Galaxy AI la noi înălțimi pe piața de mobile

Publicat

pe

De

Descoperă noul Galaxy AI, amplificat de designul pliabil unic al seriei Galaxy Z și de ecosistemul Galaxy

Noile Galaxy Buds3 Pro redefinesc calitatea sunetului și a comunicării prin capacități AI inovatoare

Samsung Electronics a anunțat astăzi noile Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6, alături de Galaxy Buds3 și Galaxy Buds3 Pro la evenimentul Galaxy Unpacked din Paris.

La începutul acestui an, Samsung a inaugurat intrarea în era mobile AI prin intermediul Galaxy AI. .Odată cu introducerea noii serii Galaxy Z, Samsung deschide următorul capitol al Galaxy AI prin valorificarea celui mai flexibil și versatil design perfect conceput pentru a facilita o gamă de experiențe mobile unice. Fie că utilizează ecranul generos al Z Fold, ecranul frontal Flex caracteristic Z Flip sau că pune în evidență emblematicul FlexMode, modelele Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 vor oferi mai multe oportunități de maximizare a capacităților AI. Bazat pe istoria inovatoare a Samsung  în ceea ce privește designul, Galaxy AI va folosi puterea, inteligența și durabilitatea noilor experiente cu telefoanele mobile pliabile pentru a accelera intrarea într-o nouă eră de comunicare, productivitate și creativitate.

„Lunga istorie de inovație a Samsung ne-a permis să fim lideri în spațiul mobil, creând designul pliabil și inaugurând era mobilă AI. Suntem încântați să aducem împreună aceste două tehnologii complementare și să deblocăm noi posibilități pentru utilizatorii din întreaga lume”, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei de Mobile eXperience în cadrul Samsung Electronics. „Produsele noastre pliabile răspund nevoilor unice ale fiecărui utilizator, iar acum, datorită îmbunătățirilor aduse de Galaxy AI, Samsung oferă o experiență fără precedent.” 

Inovația continuă a Samsung  în tehnologia dispozitivelor pliabile a creat cea mai subțire și mai ușoară serie Galaxy Z de până acum, optimizată pentru portabilitate. Designul perfect simetric cu marginea dreaptă oferă un finisaj elegant, în timp ce dimensiunea mărită a ecranului de pe Z Fold6 oferă o experiență de vizualizare mai intuitivă. Împreună cu designul îmbunătățit, noua serie Galaxy Z este proiectată pentru a asigura și mai multă durabilitate, oferind utilizatorilor mai multă siguranță. Structura balamalei cu două șine este susținută în continuare de o margine de pliere consolidată, distribuind mai bine șocul impacturilor externe. În plus, straturile întărite de pe ecranul principal ajută la îmbunătățirea pliului, menținând în același timp rezistența. Cea mai recentă serie Z vine echipată cu Armor Aluminum și Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 îmbunătățite, ceea ce face din aceasta cea mai durabilă serie Z de până acum.

Fiecare element al seriei Galaxy Z este  puternic și fiabil. Atât Galaxy Z Fold6, cât și Z Flip6 sunt echipate cu Platforma Mobilă Snapdragon® 8 Gen 3 pentru Galaxy, cel mai avansat procesor mobil Snapdragon de până acum, care combină cele mai bune performanțe CPU, GPU și NPU din clasa sa. Procesorul este optimizat pentru procesarea AI și oferă o grafică îmbunătățită, împreună cu o performanță generală optimizată. Sistemul de răcire actualizat maximizează performanța cu o cameră de vapori mai mare pe Z Fold6 și, pentru prima dată, o cameră de vapori pe Z Flip.

Galaxy Z Fold6: Productivitate pe un ecran mare, îmbunătățită de AI

Galaxy Z Fold6 oferă o gamă de funcții și instrumente bazate pe inteligență artificială care maximizează ecranul de mari dimensiuni și sporesc semnificativ productivitatea.

Note Assist pe Samsung Notes oferă funcții de traducere, rezumate și formatare automată pentru notițele simple și ușoare.. În plus, o funcție de transcriere nou încorporată permite transcrierea, traducerea și rezumarea înregistrărilor vocale direct în Notes. Textele din fișierele PDF pot fi traduse și suprapuse perfect la deschiderea fișierului prin intermediul funcției de traducere a suprapunerii PDF în Notes. Composer, adăugat recent de Tastatura Samsung, generează texte sugerate pe baza unor cuvinte cheie simple pentru aplicații de e-mail și social media precum Gmail și Instagram. Pentru social media în special, Composer creează texte care reflectă tonul tău prin analizarea postărilor anterioare. În plus, S Pen îți permite să accesezi comenzi rapide pentru funcții convenabile prin trecerea stylus-ului peste ecranul dispozitivului. Smart select extinde și mai mult experiența S Pen prin câteva funcții utile, cum ar fi traducerea, crearea notițelor și noul Sketch to image. Atunci când pur și simplu schițezi sau desenezi pe o imagine existentă , Sketch to image va genera opțiuni de imagine.

Galaxy Z Fold6 îți permite să transformi modul în care lucrezi, te joci și te informezi datorită parteneriatului de lungă durată al Samsung cu Google. Cea mai recentă aplicație Google Gemini este complet integrată pe noua serie Z, oferindu-ți propriul tău asistent AI chiar pe telefon. Prin simpla glisare în colțul ecranului sau spunând „Hei Google”, poți afișa suprapunerea Gemini și poți obține ajutor la scris, învățare sau planificare. Gemini este integrat cu unele aplicații Google preferate, facilitând organizarea unui itinerariu de călătorie perfect prin obținerea de informații în timp real despre zboruri și rezervări hoteliere, explorarea unor obiective turistice celebre și a celor mai bune rute folosind Google Maps. Când dorești informații detaliate despre un videoclip K-pop în timp ce urmărești YouTube pe ecranul mare al Z Fold6, poți accesa suprapunerea Gemini în ecranul împărțit în mai multe ferestre pentru a pune întrebări. Dacă ești curios să afli cine este artistul din videoclip, trebuie doar să apeși lung butonul de pornire și să încercuiești, să evidențiezi sau să atingi ecranul – iar Circle to Search va oferi rezultate de căutare instantanee.

Galaxy AI a îmbunătățit, de asemenea, comunicarea fără bariere pe Z Fold6. Prin optimizarea  designului unic cu ecran dublu, Interpreter vine cu un nou mod de conversație care permite ambelor părți să vizualizeze traducerile într-un mod accesibil pe ecranul principal și pe ecranul frontal pentru interacțiuni mai naturale. În același timp, acesta oferă traducere unidirecțională, astfel încât să poți înțelege cu ușurință ce se discută în timpul cursurilor sau altor tipuri de prezentare. Live Translate, care traduce apelurile telefonice direct pe dispozitiv în timp real, se extinde acum dincolo de propria aplicație nativă de apelare Samsung către unele aplicații terțe populare.

De la captură foto-video la editare și vizualizare, ProVisual Engine alimentat de AI de pe Galaxy Z Fold6 îți duce creativitatea la următorul nivelul. Experiența avansată de editare cu Photo Assist pe ecranul mare te ajută să creezi cu ușurință conținut de calitate profesională. Portrait Studio generează o varietate de stiluri diferite de portret, cum ar fi desen animat sau acuarelă, sporind astfel posibilitățile creative cu această funcție.  Iar dacă dorești să te bucuri de fiecare secundă cu o vizualizare mai detaliată, Instant Slow-mo îți permite să încetinești instantaneu un videoclip prin generarea de cadre suplimentare, menținând în același timp o experiență de vizionare fluidă. De asemenea, ai opțiunea de a salva sau de a partaja direct videoclipurile tale cu prietenii și familia, astfel încât să se poată bucura și ei de acestea.

Nu numai că Galaxy Z Fold6 facilitează crearea de conținut, dar îți permite și să te bucuri de el. Galaxy Z Fold6 oferă o experiență de gaming îmbunătățită, ancorată de chipsetul său puternic și de camera de vapori de 1,6 ori mai mare care facilitează menținerea performanței pentru sesiuni de gaming mai îndelungate. Grafica realistă și intensă  este susținută de Ray Tracing și prinde viață pe un ecran de 7.6 inch care oferă un afișaj mai luminos de până la 2.600 niți pentru o experiență de gaming mai captivantă.

Galaxy Z Flip6: Creează experiențe unice, personalizate pentru tine

Galaxy Z Flip6 nu este optimizat doar pentru portabilitate, ci oferă și o serie de funcții noi de personalizare și creativitate, astfel încât să poți trăi la maximum fiecare moment.

Ecranul frontal Flex Super AMOLED  de 3.4 inch a fost îmbunătățit încă o dată pentru a permite funcții asistate de inteligență artificială fără a fi nevoie să deschizi dispozitivul. Iar în cazul comunicării în mișcare, poți răspunde la mesaje cu Suggested replies , care analizează cele mai recente mesaje pentru a sugera un răspuns adaptat și pentru a facilita comunicarea cu o singură mână. Cu Galaxy AI poți profita la maximum de telefonul  tău mobil, iar multe dintre aceste funcții convenabile există pe ecranul frontal Flex. Acesta oferă acces la actualizările și notificările Samsung Health și îți permite să selectezi din widgetul de muzică următoarea piesă pe care dorești să o asculți. În plus, ecranul frontal Flex oferă mai multe widgeturi ca niciodată și îți permite să verifici simultan informații din mai multe widgeturi.

Nu ar fi Flip fără o varietate de modalități prin care să îți personalizezi dispozitivul. Cu funcția Photo Ambient bazată pe inteligență artificială, imaginea de fundal se poate schimba în timp real, în funcție de oră și de vreme. De asemenea, poți crea cu ușurință o imagine unitară cu ajutorul unor opțiuni sugerate de aranjare a ecranului printr-o analiză de fundal – cum ar fi mutarea ceasului și schimbarea culorii ramei pentru a te asigura că imaginea de fundal este clară.

Creativitatea trece dincolo de ecranul frontal Flex. FlexCam continuă să ofere cea mai versatilă experiență de fotografiere și deblochează noi opțiuni creative. Cu noul Auto Zoom, FlexCam găsește automat cea mai bună încadrare pentru poza ta prin detectarea subiectului și mărirea și micșorarea înainte de a face orice ajustări necesare. În acest fel, nu trebuie să alegi între a avea prietenii tăi în cadru sau a fotografia un fundal incredibil – și toate acestea sunt posibile hands-free.

Noii senzori Wide de 50MP și Ultra-wide de 12MP oferă o experiență foto îmbunătățită, cu detalii clare și precise în fotografii. Noul senzor de 50MP permite zoom optic 2x pentru fotografii fără zgomot vizual, oferind în același timp zoom AI pentru o experiență avansată de fotografiere cu zoom de până la 10x. Nightography, îmbunătățit cu HDR video, îți permite să realizezi videoclipuri mai luminoase – chiar și în condiții de iluminare slabă – și îmbunătățește colaborarea cu aplicații sociale populare. Modul de noapte este acum disponibil în aplicație pe Instagram Story, astfel încât să poți face fotografii uimitoare pe timp de noapte și să le postezi pe Story, toate direct din aplicație.

 

Poți continua să utilizezi toate funcțiile creative și personalizabile ale Z Flip6 fără să îți faci griji în privința bateriei, datorită timpului de utilizare mai lung obținut prin optimizarea hardware-ului și software-ului.

Securitate în care poți avea încredere, controlată de tine 

Galaxy Z Fold6 și Flip6 sunt securizate de Samsung Knox, platforma de înaltă securitate și de înaltă performanță a  Samsung Galaxy. Această platformă a fost construită pentru a proteja informațiile critice și pentru a apăra împotriva vulnerabilităților prin hardware end-to-end, posibilitatea detectării amenințărilor în timp real și prin protecție colaborativă. În era AI, angajamentul Samsung de a îți oferi posibilitatea de a alege setările dispozitivului este mai important ca niciodată, motiv pentru care ai control deplin asupra modului în care permiți datelor personale să îmbunătățească experiențele AI prin setările Galaxy AI. Ca un strat suplimentar de protecție, Enhanced Data Protection oferă criptare end-to-end atunci când faci backup, sincronizezi sau restabilești datele cu Samsung Cloud. Noua serie Galaxy Z beneficiază și de lista extinsă de funcții de securitate și confidențialitate Samsung, inclusiv Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, parole, Secure Wi-Fi, Quick Share și Maintenance Mode.

Călătorie continuă către un viitor sustenabil

Cea mai recentă serie Galaxy Z reprezintă un pas important în angajamentul Samsung de a promova designuri circulare prin utilizarea unei varietăți mai mari de minerale reciclate, inclusiv sticlă reciclată, aluminiu, materiale plastice, cobalt și elemente rare în și mai multe componente . Pentru prima dată, Galaxy Z Fold6 și Flip6 au componente care încorporează aur și cupru reciclat. Pentru a face mai mult cu mai puțin, Samsung a regândit nu doar modul în care este conceput produsul în sine, ci și modul în care acesta este ambalat. Un astfel de exemplu este un ambalaj fabricat din material din hârtie reciclată 100%. Galaxy Z Fold6 și Flip6 sunt, de asemenea, concepute cu gândul la longevitate. Astfel, noile modele sunt prevăzute să suporte șapte generații de actualizări ale sistemului de operare și șapte ani de actualizări de securitate, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență pliabilă Galaxy pentru și mai mult timp.

Seria Galaxy Buds3: Extinderea experienței conectate prin Galaxy AI 

Cu puterea Galaxy AI, seria Galaxy Buds3 aduce o nouă experiență de comunicare. Dacă participi la un curs într-o limbă străină, poți activa Interpreter în modul Listening pe Galaxy Z Fold6 sau Z Flip6 în timp ce porți accesoriile audio Buds3. Acest lucru îți va permite să auzi cursul tradus direct prin Buds, eliminând barierele lingvistice. De asemenea, simpla rostire a două cuvinte prin intermediul comenzii vocale îți va permite să controlezi funcții precum redarea sau oprirea muzicii fără a atinge căștile sau telefonul. De asemenea, sunetul poate fi optimizat inteligent, indiferent de modul în care porți Buds. Microfoanele din seria Buds3 analizează în timp real atât sunetul intern, cât și cel extern, pentru a îmbunătăți calitatea sunetului și a funcției de anulare activă a zgomotului (ANC) prin Adaptive EQ și Adaptive ANC. Iar dacă asculți muzică, Buds3 Pro colectează și identifică în mod constant sunetul din jur și ajustează automat nivelul optim de zgomot și sunet fără ajustare manuală prin Adaptive Noise Control, Siren Detect și Voice Detect, toate pentru confortul tău.

Construită pe baza unei varietăți de date statistice colectate, seria Galaxy Buds3 vine cu un nou design care se mândrește cu un grad ridicat de confort în timpul purtării. Designul premium în formă de lamă reflectă, de asemenea, identitatea de design iconică a Galaxy Buds și se adresează consumatorilor axați pe stil prin aspectul ultra-elegant și modern, completat cu Blade Lights. Acest nou design aduce o experiență fizică mai intuitivă, permițându-ți să controlezi dispozitivul prin simpla ciupire sau glisare a lamei, păstrând astfel confortul și aspectul rafinat. Galaxy Buds3 și Buds3 Pro oferă două opțiuni de design special concepute. Buds3 Pro este de Tip Canal pentru cei care caută un sunet imersiv, în timp ce Buds3 este de Tip Open pentru persoanele care preferă să utilizeze dispozitivul într-o varietate de situații pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pentru a oferi o experiență audio premium, Galaxy Buds3 Pro este echipat cu hardware avansat ce include difuzoare 2-way îmbunătățite cu tweeter planar pentru o producție sofisticată și precisă a sunetului de gamă înaltă și amplificatoare duble pentru o experiență audio clară în mișcare. Și acum, datorită Ultra High Quality care suportă o rată de eșantionare dublată cu codec SSC, poți asculta orice sursă audio de înaltă rezoluție așa cum a fost ea concepută și te poți bucura de fiecare sunet până la cel mai mic detaliu. Acest nivel de calitate a sunetului se extinde și la apelurile telefonice. Cu un model pre-antrenat bazat pe învățare automată, seria Buds3 este acum capabilă să redea vocea originală a vorbitorului în diferite medii de zgomot, oferind în același timp un apel bogat și natural – similar cu apelurile de înaltă calitate ale smartphone-urilor – cu funcția de apelare Super-Wideband.

Disponibilitate și ofertă de precomandă în România

Seriile Galaxy Z Fold6, Z Flip6 și Buds3 vor fi disponibile pentru precomandă începând de astăzi, 10 iulie, cu disponibilitate generală începând cu 24 iulie.

Cei care precomandă în perioada 10 iulie-23 iulie oricare dintre telefoanele Galaxy Z Fold6 sau Z Flip6 de pe samsung.com/ro vor primi 500 lei adițional la serviciul de Trade-in, aplicați la contravaloarea telefonului actual dat la schimb, sau, în cazul în care nu se optează pentru Trade-in, vor primi un e-voucher în valoare de 500 lei pentru achiziția ulterioară de wearables sau accesorii mobile Samsung pe samsung.com/ro.

În plus, utilizatorii vor primi o asigurare gratuită Samsung Care+ valabilă pentru un an, ce acoperă daunele accidentale și le oferă noilor posesori un plus de liniște.

Galaxy Z Fold6 este disponibil în culorile Silver Shadow, Pink și Navy, în timp ce Galaxy Z Flip6 este disponibil în opțiunile de culoare Silver Shadow, Yellow, Blue și Mint astfel încât fanii Galaxy să poată alege o culoare care se potrivește cel mai bine stilului lor. Aceștia pot comanda de asemenea și online pe samsung.com/ro, unde vor fi disponibile și trei noi culori exclusive pentru seria Galaxy Z , precum Crafted Black, White și adițional Peach pentru Galaxy Z Flip6.

Pentru cei interesati de seria Galaxy Buds3, pentru precomanda unei perechi de Galaxy Buds3 Pro vor putea beneficia de un e-voucher în valoare de 120 lei, iar pentru precomanda unei perechi de Galaxy Buds3, aceștia vor primi un e-voucher în valoare de 90 de lei. Ambele e-vouchere sunt valabile pentru achiziții ulterioare de device-uri sau accesorii Samsung pe samsung.com/ro.

Seria Galaxy Buds3 oferă un design ultra elegant, modern și confortabil, disponibil în două culori – Silver și White.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Buds3 și Buds3 Pro, te rugăm să vizitezi: Samsung Newsroom sau Samsung.com/ro.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru cele mai recente știri, vizitează Samsung Newsroom la news.samsung.com/ro.

Specificații

Galaxy Z Fold6
Afișaj Ecran principal 7.6 inch QXGA+*

AMOLED dinamic 2X

Ecran Infinity Flex (2160 x 1856, 20.9:18), 374ppi

Rata de refresh adaptivă 120Hz (1~120Hz)

* Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului principal al Galaxy Z Fold6 este de 7.6 inch în dreptunghiul complet și de 7.6 inch ținând cont de colțurile rotunjite; zona vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.
Ecran frontal 6.3 inch HD+

Afișaj dinamic AMOLED 2X

(2376 x 968, 22.1:9), 410ppi

Rata de refresh adaptivă 120Hz (1~120Hz)

* Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului frontalal Galaxy Z Fold6 este de 6.3 inch într-un dreptunghi complet și de 6.2 inch ținând cont de colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei foto.
Dimensiuni și greutate Pliat 68.1 x 153.5 x 12.1mm
* Grosimea Galaxy Z Fold6 atunci când este pliat, măsurată de sus în jos de la sticla Galaxy Z Fold6.
Extins 132.6 x 153.5 x 5.6mm
* Grosimea Galaxy Z Fold6 atunci când este extins nu include rama ecranului principal.
Greutate 239g
Aparat foto Cameră ecran frontal Cameră selfie de 10 MP

F2.2, Dimensiune pixel: 1.22μm, FOV: 85˚

Cameră sub ecran Cameră de 4MP sub ecran (UDC)

F1.8, Dimensiune pixel: 2.0μm, FOV: 85˚

Cameră triplă spate Cameră Ultra-Wide de 12MP

F2.2, Dimensiune pixel: 1.12μm, FOV: 123˚

Cameră Wide de 50MP

Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Dimensiune pixel: 1.0μm, FOV: 85˚

Cameră telefoto de 10 MP

PDAF, OIS, F2.4, Dimensiune pixel: 1.0μm, FOV: 36˚, zoom optic 3X

*30X Space Zoom include zoom optic 3x și zoom digital 10x cu tehnologia AI Super Resolution. Zoomul peste 3x poate cauza deteriorarea imaginii
AP Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 3 pentru Galaxy
*Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated.
Memorie și stocare 12GB memorie cu 1TB stocare internă

12GB memorie cu 512GB stocare internă

12GB memorie cu 256GB stocare internă

*Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau canal. Spațiul de stocare real poate varia în funcție de piață, model, dimensiunea și formatul fișierului.
Baterie Baterie dublă de 4.400 mAh (tipic)
*Valoare tipică testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei în rândul probelor de baterie testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală este de 4270mAh pentru Galaxy Z Fold6. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare și alți factori.
Încărcare Încărcare prin cablu*: Încărcare de până la 50% în aproximativ 30 min. cu adaptor 25W** și cablu USB-C 3A***
Fast Wireless Charging 2.0****
Wireless PowerShare*****
*Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultate din testele interne de laborator Samsung, efectuate cu adaptorul de călătorie de 25 W în timp ce mai are 0% din energie, cu toate serviciile, caracteristicile și ecranul dezactivate. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.

** Adaptorul de alimentare de 25W se vinde separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.

***Încărcare fără fir compatibilă cu WPC.

****Wireless PowerShare este limitat la smartphone-urile Samsung sau ale altor mărci cu încărcare wireless WPC Qi, precum Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, seria S21, Z Fold2, seria Note20, seria S20, Z Flip, seria Note10, S10 series, S9 series, S8 series, S7 series, S6 series, Note9, Note8, Note FE, Note5, și purtabile precum Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau dispozitive de altă marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul rețelei dvs.

Rezistența la apă IP48
*Bazat pe condițiile de testare în laborator pentru scufundarea în apă dulce de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea pe plajă sau la piscină. Clătiți reziduurile / uscați dacă sunt ude. Rezistența la apă a dispozitivului nu este permanentă și poate scădea în timp din cauza uzurii normale. 
Sistem de operare Android 14

One UI 6.1.1

Rețea și conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
*Necesită o conexiune optimă la rețeaua 5G, disponibilă pe anumite piețe. Consultați operatorul dvs. pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori.

**Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediul utilizatorului.

*** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizorul de rețea și mediul utilizatorului. Necesită o conexiune optimă și un router Wi-Fi 6E.

Senzori Senzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscopic, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
Securitate Samsung Knox cu Samsung Knox Vault
Cartela SIM Până la două Nano SIM* și Multi eSIM**
*SIM card vândut separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator.

** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați la operatorul dvs. dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.

Culori Silver Shadow, Pink, Navy*
[Exclusiv Samsung.com] Crafted Black, White**
*Disponibilitatea culorii poate varia în funcție de piață, regiune sau operator.

**Culori exclusive online disponibile numai pe Samsung.com.

Galaxy Z Flip6
Afișaj Ecran principal 6.7-inch FHD+*

AMOLED dinamic 2X

120Hz Rata de reîmprospătare adaptivă (1~120Hz)

Ecran Infinity Flex (2640 x 1080, 22:9)

* Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului principal al Galaxy Z Flip6 este de 6,7 inch în dreptunghiul complet și de 6,6 inch atunci când se iau în considerare colțurile rotunjite; zona vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei foto.
Ecran frontal Flex Ecran Super AMOLED 60Hz de 3,4 inch*

720 x 748

306 PPI

* Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului frontal Flex al Galaxy Z Flip6 este de 3,4 inch în formă dreptunghiulară completă; zona vizibilă reală este de aproximativ 95% din zona dreptunghiulară completă datorită colțurilor rotunjite și a decupajului inferior.
Dimensiuni și greutate Pliat 71.9 x 85.1 x 14.9mm
* Grosimea Galaxy Z Flip6 atunci când este pliat, măsurată de sus până jos de la ochelarii Galaxy Z Flip6.
Extins 71.9 x 165.1 x 6.9mm
* Grosimea Galaxy Z Flip6 atunci când este extins nu include rama ecranului principal.
Greutate 187g
Aparat foto Cameră frontală Cameră selfie de 10 MP

F2.2, Dimensiune pixel: 1.22μm, FOV: 85˚

Cameră duală spate Cameră Ultra-Wide de 12MP

F2.2, Dimensiune pixel: 1.12μm, FOV: 123˚

Cameră Wide de 50MP

Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Dimensiune pixel: 1.0μm, FOV: 85˚

AP Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 3 pentru Galaxy
*Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated.
Memorie și stocare 12GB memorie cu 512GB stocare internă

12 GB de memorie cu 256 GB de stocare internă

*Capacitatea de stocare disponibilă depinde de software-ul preîncărcat. Opțiunea de memorie poate varia în funcție de piață.
Baterie Baterie dublă de 4.000 mAh (tipic)
*Valoare tipică testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei în rândul probelor de baterie testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală este de 3887mAh pentru Galaxy Z Flip6. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare și alți factori.
Încărcare Încărcare prin cablu*: Încărcare de până la 50% în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25W** și cablu USB-C de 3A***

Încărcare rapidă fără fir 2.0****

Wireless PowerShare*****

*Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Rezultate din testele interne de laborator Samsung, efectuate cu adaptorul de călătorie de 25 W în timp ce acesta mai are 0% din energie, cu toate serviciile, caracteristicile și ecranul dezactivate. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.

** Adaptorul de alimentare de 25W se vinde separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.

***Încărcare fără fir compatibilă cu WPC.

****Wireless PowerShare este limitat la smartphone-urile Samsung sau ale altor mărci cu încărcare wireless WPC Qi, precum Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, seria S21, Z Fold2, seria Note20, seria S20, Z Flip, seria Note10, seria S10, S9 series, S8 series, S7 series, S6 series, Note9, Note8, Note FE, Note5, și dispozitive portabile precum Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau dispozitive de altă marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul dvs. de rețea.

Rezistența la apă IP48
*Bazat pe condițiile de testare în laborator pentru scufundarea în apă dulce de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea pe plajă sau la piscină. Clătiți reziduurile / uscați dacă sunt ude. Rezistența la apă a dispozitivului nu este permanentă și poate scădea în timp din cauza uzurii normale. 
SO Android 14

One UI 6.1.1

Rețea și conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
*Necesită o conexiune optimă la rețeaua 5G, disponibilă pe anumite piețe. Consultați operatorul dvs. pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori.

**Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediul utilizatorului.

*** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizorul de rețea și mediul utilizatorului. Necesită o conexiune optimă și un router Wi-Fi 6E.

Senzori Senzor capacitiv de amprentă digitală (lateral), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscopic, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumină
Securitate Samsung Knox cu Samsung Knox Vault
Cartela SIM Un Nano SIM* și Multi eSIM**
*SIM card vândut separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator.

** Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, regiune și operator. Verificați la operatorul dvs. dacă planul dvs. de rețea mobilă acceptă eSIM.

Culori Silver Shadow, Yellow, Blue, Mint*

[Exclusiv Samsung.com] Crafted Black, White, Peach **

*Disponibilitatea culorii poate varia în funcție de piață, regiune sau operator.

**Culori exclusive online disponibile numai pe Samsung.com.

                                   Galaxy Buds3 Galaxy Buds3 Pro
Culoare Silver,White

*Culorile disponibile pot varia în funcție de piață, operator sau retailer.

Silver,White *Culorile disponibile pot varia în funcție de piață, operator sau retailer.
Dimensiuni Căști: 18.1 x 20.4 x 31.9 mm

Carcasă de încărcare: 58.9 x 48.7 x 24.4 mm

Căști: 18.1 x 19.8 x 33.2 mm

Carcasă de încărcare: 58.9 x 48.7 x 24.4 mm

Greutate Căști: 4.7g

Carcasă de încărcare: 46.5g

Căști: 5.4g

Carcasă de încărcare: 46.5g

*cu dimensiune dopuri pentru căști M

Speaker 1-Way: Driver dinamic de 11 mm 2-Way îmbunătățite: 10.5 mm dinamic + 6.1 mm planar
Microfon 3 microfoane + VPU 3 microfoane + VPU
Calitatea sunetului UHQ*

24bit Hi-Fi**

360 Audio cu Direct Multi-Channel***

**Sunetele audio de calitate ultra înaltă de până la 24bit/96kHz sunt disponibile pe seriile Galaxy S24, S23, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 și Tab S9 cu One UI 6.1.1 sau o versiune superioară. Dispozitive suplimentare pot fi acceptate în viitor

* *Sunetul Hi-Fi pe 24 de biți necesită dispozitive Samsung Galaxy care rulează OneUI 4.0 sau o versiune mai recentă și Galaxy Buds3. Suportul sunetului Hi-Fi pe 24 de biți poate varia în funcție de aplicație

*** Direct Multi-channel este acceptat cu Android One UI versiunea 4.1.1 sau ulterioară, 360 Audio acceptă One UI 3.1 sau ulterioară

UHQ*

24bit Hi-Fi**

360 Audio cu Direct Multi-Channel***

* Sunetul de calitate ultra înaltă de până la 24bit/96kHz este disponibil pe seriile Galaxy S24, S23, Z Fold6, Z Flip6, Z Fold5, Z Flip5 și Tab S9 cu One UI 6.1.1 sau mai sus. Dispozitive suplimentare pot fi acceptate în viitor

**Sunetul Hi-Fi pe 24 de biți necesită dispozitive Samsung Galaxy care rulează OneUI 4.0 sau o versiune ulterioară și Galaxy Buds3 Pro. Suportul pentru sunet Hi-Fi pe 24 de biți poate varia în funcție de aplicație.

***Direct Multi-channel este acceptat cu Android One UI versiunea 4.1.1 sau ulterioară, 360 Audio acceptă One UI 3.1 sau ulterioară.

ANC și sunet ambiental ANC ANC

Sunet ambiental
Detectare voce*

***Galaxy Buds3 Pro poate distinge între zgomot și vocile umane. Când vorbiți, acesta trece temporar în modul Ambient și reduce volumul media, astfel încât să puteți auzi conversațiile fără a scoate căștile.

Capacitatea bateriei Căști: 48mAh (tipic)

Carcasă de încărcare: 515mAh (tipic)*

* Capacitatea tipică a fost testată în condiții de laborator terțe. Capacitatea tipică este capacitatea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei în rândul probelor de baterie testate conform standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominală este de 45mAh (căști), 500mAh (carcasă de încărcare). Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare și alți factori.

Căști: 53mAh (tipic)

Carcasă de încărcare: 515mAh (tipic)*

* Capacitatea tipică a fost testată în condiții de laborator terțe. Capacitatea tipică este capacitatea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei în rândul probelor de baterie testate conform standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominală este de 50 mAh (earbuds), 500 mAh (carcasă de încărcare). Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare și alți factori.

Timpul muzicii Până la 5 ore / Total până la 24 de ore (ANC activat)

Până la 6 ore / Total până la 30 de ore (ANC oprit)*

* Căștile asigură până la 5 ore de redare cu ANC pornit (până la 6 ore cu ANC oprit), în timp ce carcasa asigură până la 24 de ore de autonomie (până la 30 de ore cu ANC oprit) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Pe baza testelor interne. Timpul de redare audio a fost testat prin cuplarea unei pre-producții Galaxy Buds3 la un smartphone Galaxy recent lansat, cu setările implicite, inclusiv ANC dezactivat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori. Setarea implicită se referă la setarea originală pentru Galaxy Buds3 atunci când a fost lansat pentru prima dată, pur și simplu cu alimentarea pornită.

Până la 6 ore / Total până la 26 de ore (ANC activat)

Până la 7 ore / Total până la 30 de ore (ANC oprit)*

* Căștile asigură până la 6 ore de redare cu ANC pornit (până la 7 ore cu ANC oprit), în timp ce carcasa asigură până la 26 de ore de autonomie a bateriei (până la 30 de ore cu ANC oprit) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Pe baza testelor interne. Timpul de redare audio a fost testat prin cuplarea unei pre-producții Galaxy Buds3 Pro la un smartphone Galaxy recent lansat, cu setările implicite, inclusiv ANC activat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori. Setarea implicită se referă la setarea originală pentru Galaxy Buds3 Pro atunci când a fost lansat pentru prima dată, pur și simplu cu alimentarea pornită.

Timp de conversație Până la 3,5 ore / Total până la 18 ore (ANC activat)

Până la 4 ore / Total până la 20h

(ANC oprit)

* Căștile asigură până la 3,5 ore de convorbiri vocale cu ANC activat (până la 4 ore cu ANC dezactivat), în timp ce carcasa asigură până la 18 ore de autonomie (până la 20 de ore cu ANC dezactivat) atunci când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Pe baza testelor interne.  Durata apelurilor vocale a fost testată prin împerecherea pre-producției Galaxy Buds3 la un smartphone Galaxy recent lansat, cu setările implicite, inclusiv ANC dezactivat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori.

Până la 4,5 ore / Total până la 20h

(ANC on)

Până la 5 ore / Total până la 22h

(ANC oprit)

* Căștile asigură până la 4,5 ore de convorbiri vocale cu ANC activat (până la 5 ore cu ANC dezactivat), în timp ce carcasa asigură până la 20 de ore de autonomie a bateriei (până la 22 de ore cu ANC dezactivat) când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%. Pe baza testelor interne.  Timpul apelurilor vocale a fost testat prin cuplarea pre-producției Galaxy Buds3 Pro la un smartphone Galaxy recent lansat, cu setările implicite, inclusiv ANC activat. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori.

Conectivitate Bluetooth® 5.4, Comutare automată

Codec: SSC (Samsung Seamless Codec) HiFi, SSC UHQ (proprietar Samsung)

AAC, SBC

Bluetooth® 5.4, Comutare automată

Codec: SSC (Samsung Seamless Codec) HiFi, SSC UHQ (proprietar Samsung)

AAC, SBC

Senzor Voice Pickup Unit (VPU), Force & Touch (Swipe), SWIR, Accelerometru, senzor Hall Voice Pickup Unit (VPU), Force & Touch (Swipe), SWIR, Accelerometru, senzor Hall
Compatibilitate Android 10 sau o versiune mai recentă cu mai mult de 1,5 GB de memorie

*Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pe dispozitive non-Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv conectat.

Android 10 sau o versiune mai recentă cu mai mult de 1,5 GB de memorie

*Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pe dispozitive non-Samsung. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv conectat.

Rezistența la apă IP57*

* numai căști de urechi

IP57*

* numai căști de urechi

 

Citeste in continuare

Uncategorized

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Publicat

pe

De

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor, oferind soluții inovatoare și sprijin constant pentru a transforma viziunea ta în realitate. Ne angajăm să te ajutăm în dezvoltarea afaceri și să îți maximizezi potențialul în era digitală. Cu ajutorul serviciilor noastre, optimizăm prezența ta pe motoarele de căutare, folosind tehnologii moderne necesare pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți relațiile cu clienții.

Cum Te Putem Ajuta?

• Creare de Site-uri Profesionale: Oferim servicii de dezvoltare a unor site-uri web atractive și funcționale, care reflectă identitatea unică a afacerii tale. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale. Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată bine, ci funcționează optim și este ușor de navigat pentru utilizatori.

• Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând astfel un trafic mai mare și clienți noi.

• Utilizarea Tehnologiilor Moderne: Tehnologiile de vârf, precum CRM și ERP, sunt esențiale pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să adopți și să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a o face mai competitivă.

• Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere.

• Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru de soluții cuprinde design personalizat, optimizare pentru experiența utilizatorului și integrare de funcționalități esențiale. Implementăm soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale, toate adaptate specific pentru a spori eficiența și a maximiza impactul afacerii tale.

• Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți de renume, precum Succes Consult, pentru a asigura cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate te ajută să eviți greșelile comune și să beneficiezi de expertiză de înaltă calitate.

Prin soluțiile noastre personalizate și suportul continuu, ne angajăm să te ajutăm să atingi succesul și să îți maximizezi impactul în mediul digital. Contactează-ne astăzi pentru a începe să transformăm împreună viziunea ta în realitate.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

UncategorizedO zi inainte

Vara culturală 2024: JazzUP și ArtUP, concerte senzoriale, artă subacvatică și experiențe memorabile în țară

Între 8 iulie și 5 septembrie, festivalurile JazzUP și ArtUP oferă publicului o serie de experiențe culturale, de la jazz...

UncategorizedO zi inainte

Samsung Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 ridică Galaxy AI la noi înălțimi pe piața de mobile

Descoperă noul Galaxy AI, amplificat de designul pliabil unic al seriei Galaxy Z și de ecosistemul Galaxy Noile Galaxy Buds3...

UncategorizedO zi inainte

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor,...

UncategorizedO zi inainte

Aqurate atinge pragul primelor 100 de magazine online clienți, vizează o nouă rundă de finanțare seed

Aqurate, platformă SaaS care crește conversiile din eCommerce prin personalizare bazată pe Inteligenţă Artificială (AI), a ajuns, după primele șase luni...

UncategorizedO zi inainte

Ghid pentru securitatea site-ului tău WordPress de prezentare

Asigurarea securității site-ului dumneavoastră WordPress este crucială pentru protejarea informațiilor și menținerea încrederii vizitatorilor. Un site nesecurizat poate duce la...

Care sunt avantajele utilizării gips-cartonului în amenajările interioare? Care sunt avantajele utilizării gips-cartonului în amenajările interioare?
Afaceri3 zile inainte

Care sunt avantajele utilizării gips-cartonului în amenajările interioare?

Amenajările interioare sunt esențiale pentru crearea unui spațiu funcțional și estetic, fie că vorbim de locuințe, birouri sau alte tipuri...

Uncategorized3 zile inainte

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la...

Uncategorized4 zile inainte

Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv...

Eveniment4 zile inainte

Elevii riscă rezultate mai slabe dacă pun mediul înconjurător mai presus de educație

Aceștia solicită tehnologii sustenabile pentru a crește nivelul de performanță    Unul dintre cei mai importanți piloni ai unei societăți,...

Afaceri5 zile inainte

Transport Moloz București – Servicii pentru Întreținerea Șantierelor în Timpul Construcțiilor

În timpul construcțiilor, molozul poate deveni o problemă semnificativă dacă nu este gestionat corect. moloz-bucuresti.com oferă servicii de transport moloz...

Uncategorized6 zile inainte

Inchirieri masini pentru mobilitate

In contextul actual al calatoriilor, fie ca sunt realizate in scop turistic sau de afaceri, mobilitatea devine un element esential....

UncategorizedO săptămână inainte

Philips lansează patru monitoare noi din seria E1 dedicată productivității

București,  3 iulie 2024 – Philips Monitors extinde seria E1 cu patru noi modele dedicate profesioniștilor din mediile de lucru dinamice....

EvenimentO săptămână inainte

SOLE lansează: Pop-Up Store SOLE 2024 – Discover. Shop. Shine.

România – 3 iulie 2024 – SOLE.ro , retailerul de top în produse cosmetice de înaltă calitate, are plăcerea de a...

UncategorizedO săptămână inainte

Transformă-ți Afacerea cu Fonduri Europene: Cum Digitalizarea Îți Poate Crește Succesul în Startup Nation 2024

Transformarea afacerilor prin digitalizare nu este doar un trend, ci o necesitate. Programul Start-Up Nation 2024 oferă o oportunitate excelentă pentru...

UncategorizedO săptămână inainte

Pregătește-te pentru sezonul de construcții 2024 cu Somfy

Odată cu venirea verii și a zilelor mai calde, începe sezonul de construcții. Cum va fi acesta și ce provocări...

Uncategorized2 săptămâni inainte

11 motive pentru care să îți instalezi un sistem de panouri fotovoltaice la tine acasă

Instalarea panourilor fotovoltaice aduce o mulțime de avantaje și este considerată o investiție importantă pe termen lung. Iată care sunt...

Știrile Săptămânii