Connect with us

Eveniment

Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti – specialist in “ecologie” – a terminat o facultate neacreditata la acea vreme

Publicat

pe

He he he! Înțeleg că domnul Cristian Tudor Popescu a ajuns la legea atracției universale a lui Newton, reproșându-i profesorului de fizică Costică Iohannis, într-un editorial, ca e ,,pătrat”, Cu precizarea că forța cu care se atrag două corpuri de masă diferită nu scade cu pătratul disanței dintre ele, ci este invers proporțională cu pătratul distanței dintre ele, aștept ca domnul CT Popescu să evalueze și modul în care profesorul de fizică Costică Iohannis a învățat ceea ce, discutabil, este a treia legea a lui Newton. Eu opinam într-un articol din iulie 2017 (pe care îl găsiți mai jos), că profesorul Iohannis ,,pare să fi învățat”. Acum în 2019, pot spune cu un grad ridicat de certitudine că profesorul Iohannis a mimat învățarea a ceea ce, discutabil, este cea de-a treia lege a fizicii, precizeaza analistul Radu Teodor Soviani.

<Profesorul Iohannis pare să fi învățat ceea ce discutabil este ,,a treia lege a fizicii”>

Iohannis a mai trecut astăzi în rezervă 10 generali SRI, după ce săptâmâna trecută l-a trecut în rezervă și pe fostul șef STS, Marcel Opriș.

Ca amănunt, m-a făcut să mă tăvălesc pe jos râzând explicația scursă ,,pe surse” cum că generalul Opriș iese acum la pensie ca să beneficieze de pensie mai mare. Nu exclud de la caz la caz povestea asta, dar ea mai are un efect prin scurgere ,,pe surse” – întărește senzația că marii generali de informații ai României sunt un soi de cumetrii, privilegiați sau ,,chelneri de bacșișuri mici”.

Articolul acesta este însă despre o confirmare a unui raționament alternativ descris de mine în 9 iunie 2017, înaintea întâlnirii istorice convocate de Donald Trump la care a fost invitat Klaus Iohannis. Istorică pentru România și nu pentru a îl pune pe Iohannis în istorie, care s-a aflat la Casa Albă în iunie 2017 din simplul motiv că s-a nimerit să fie Președintele României, acum.

Spuneam însă atunci:

If  Trump feels today that Iohannis is faking the believe in the rule of law and silently supports a selective anti-corruption fight, Iohannis will become the subject of the Newton’s third law: in order to move forward, Romania has to leave Iohannis and the former Securitate behind.

If Iohannis assumes and convinces that from today, June 9th 2017 on, he will be a no faked supporter of the rule of law and will be able to give guarantees that he is not supporting anymore the former Securitate, even by not winning a second mandate, just the former Securitate will be the subject of the Newton’s third law and will be left behind. In arguably Trump’s world the message will be like: ‘’fake it till you make it baby. But make it’’. No doubt, Trump is putting America first. If Iohannis will fake putting Romania first, he will not make it.

That’s why the meeting today is historical. Each of the two versions will be in the benefit of Romanian Nation as they will mark a bold a decisive step in the operation ‘’Game Over’’. And that’s why the meeting today will be in our benefit in the new world to come, marked by the President Trump speech to the Romanian Nation, not to Klaus Iohannis, who happenes to be the President of Romania, now.

Adică, dacă Tump va simți astăzi că Iohannis mimează credința în statul de drept și sprijină pasiv o luptă-anticorupție selectivă, Iohannis va deveni subiectul celei de-a treia legi a lui Newton (pentru a putea să să mergi înainte, trebuie să lași ceva în spate (așa cum am citat-o, discutabil), respectiv pentru ca România să meargă, îi va lăsa pe Iohannis și fosta Securitate în spate.

,,Dacă Iohannis își asumă și convinge că de azi înainte, 9 iunie 2017, nu va fi un suporter mimat al statului de drept și va putea să dea garanții că nu mai suportă/sprijină fosta Securitate, doar fosta securitate va fi subiectul celei de-a treia legi a lui Newton și va fi lăsată în urmă. Mesajul posibil al lui Trump către lume va fi ,,mimează până câd o faci, dar fă-o”. Dacă Iohannis va mima că pune pe primul rând România, nu o va face. De aceea cred că întâlnirea de astăzi este istorică. Oricare dintre cele două versiuni va fi în beneficiul națiunii Române din moment ce marchează un pas decisiv în operațiunea Game Over”.

Desigur este greu de crezut că mi-a spus Trump sau Iohannis ce s-a discutat la întlnirea istorică de la Casă Albă. Iar acest lucru (și acțiunile ulterioare) nu fac decât să întărească faptul că raționamentul meu alternativ se confirmă. Încă zece generali din SRI sunt scoși la pensie. Nu îi cunosct, probabil că majoritatea dintre ei a avut legături cu fosta securitate cel puțin prin conexiunile cu oamenii lor de legătură sau cu superiorii.

Nu mi-e clar încă dacă Iohannis mimează sau nu ruptura de fosta Securitate. Dar, așa cum anticipam în urmă cu aproape două luni, este Game Over. Va dura mai mult (dacă Iohannis doar mimează, caz în care și el va fi lăsat în urmă) sau mai puțin, dacă Iohannis chiar îi lasă în urmă. Nu pot băga mâna în foc pentru niciun scenariu, întrucât capacitatea de gândire și de acțiune a lui Klaus Iohannis care și-a ales ca avocat în escrocheria cu casele un fost ofițer al Securității (Gheorghe Mușat) este limitată de propriul trecut.

Despărțirea lui Iohannis de umilul Grindeanu a fost mult mai ușoară (ceea ce nu înseamnă că nu a fost mimată). Iohannis i-a pus în cârcă pe bună dreptate OUG 13 (de care am convingerea că Iohannis nu avea cum să nu știe și să o blocheze chiar înainte de adoptare, dar nu a vrut). Ca Grindeanu mai sunt o sută.

Însă nu ,,cățeii” reprezintă miza acum. Ci mâna care ține lesa cu funcționari ai statului plasați în poziție cheie pentru simplul motiv că sunt șantajabili sau procurori și judecători ,,închețați” în câmpul tactic pentru că la prima tentativă de (auto-dezghețare) le iese trecutul la suprafață, sau pur și simplu pentru că s-au obișnuit să își ,,exercite” funcția publică de magistrați știind că au o anumită protecție.

În noua definiție globală a răului – banul provenit din infracțiuni, astfel de funcționari sau magistrați sunt deplin incompatibili. Și vor fi lăsați la vatră. Fie ca Mișu Negrițoiu care a fost pur și simplu revocat de către Parlament cerșind protecția celor care i-au susținut ,,misiunea” (,,prefer să fiu scos de către Parlament decât de DNA), fie ca Mugur Isărescu despre care brusc au fost accesibile documentele care i-au arătat adevăratul caracter și interesul din perioada de ,,formare” ca om care l-a definit mai degrabă ca sicofant intresat de ceea ce mănâncă diplomații și mai ales ceea ceea ce beau (decât de politici macroeconomice). fie ca generalii, procurorii sau magistrații care odată cu desecretizarea SIPA, fiind șantajabili în urma propriilor fapte, vor fi sloboziți (sau dacă preferați eliberați) din sistem.

Pentru prima dată nu vorbim despre câte un lup slobozit. ci despre haita întreagă, incompatibilă cu statutul de stat membru NATO, UE și aspirant la Schengen.

De aceea, în România, operațiunea Game Over este despre haită, nu despre lup. Pentru că v-am mai spus că puterea lupului este haita. Iar acum, haita este lăsată în urmă.

După cum ați citit pentru prima dată aici, în 9 iunie 2017, în anticiparea mesajului lui Donald Trump către România:

După seriile de mutări pe care le-am văzut în ultimul timp, am aproabe deloc dubii legate de destinație (GAME OVER). Traseul este însă cel care poate întârzia sau accelera destinația certă: despărțirea de fosta Securitate. Hellvig i-a avansat lista de retrageri din SRI lui Iohannis, Iohannis care considera ca SIPA ,,este o ciorbă reîncălzită”.

Potrivit hotnews.ro, generalii trecuti azi in rezervă sunt:

  • general de brigada – cu o stea Zarnescu Daniel
  • general de brigada – cu o stea Ceausu Gheorghe
  • general de brigada – cu o stea Cozma Sorin-Gabriel
  • general de brigada – cu o stea Istode Elena
  • general de brigada – cu o stea Stan Viorel-Adrian
  • general de brigada – cu o stea Morgos Marioara
  • general de brigada – cu o stea Babiuc Vasilica
  • general de brigada – cu o stea Valeanu Cornel
  • general de brigada – cu o stea Posastiuc Emilia-Cristina
  • general de brigada – cu o stea Stoica Constantin-Marius (Irinel I.).

 

Eveniment

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

Publicat

pe

De

  • În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei, față de 207 lei cu un an în urmă

București, 28 martie 2024 Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie 2024, iar valoarea coșului mediu a ajuns la 244 de lei în acest an, în creștere de la cei 207 lei înregistrați în aceeași perioadă din 2023, potrivit datelor easySales înregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

„Românii au făcut achiziții – și, deseori, cadouri – cu o valoare semnificativ mai mare decât anul trecut, în această perioadă în care femeile și mamele au fost în prim-plan. Datele noastre arată că oamenii au achizitionat cel mai des, online, produse din categoriile Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby. Imediat în afara podiumului au urmat categoriile Frumusețe și îngrijire personală, alături de Grădină și aer liber”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO și co-fondator easySales.

Valoarea medie a coșului din perioada 14 februarie – 14 martie 2024 o depășește și pe cea a întregului an 2023, care a atins, în perioada ianuarie-decembrie, 237 de lei.

Ca număr al comenzilor online înregistrate în perioada menționată, Top 10 al categoriilor de eCommerce arată astfel:

  • Casă și bucătărie, 60546
  • Electronice, 48412
  • Artă și hobby, 24926
  • Frumusețe și îngrijire personală, 24459
  • Grădină și aer liber, 20839
  • Fashion și bijuterii, 15944
  • Birotică, 13051
  • Sport, 11621
  • Produse de consum și uz casnic, 9321
  • Jocuri și jucării, 8810

Începând din Valentine’s Day, până în 13 martie 2024, numprul comenzilor efectuate prin intermediul marketplace-urilor a crescut semnificativ, la 240.236, față de 159.378 cu un an înainte.

Și numărul comenzilor internaționale a avut o creștere mai mult decât dublă, de la 23.038 în perioada de primăvară din 2023, la 48.636 în 14 februarie – 14 martie 2024.

Despre easySales

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Printre inovațiile care stau la baza evoluției easySales se numără și soluții avansate de automatizare, concepute să eficientizeze gestionarea operațiunilor eCommerce. Un exemplu concret este capacitatea platformei de a automatiza printarea documentelor necesare comenzilor, cum ar fi facturile și AWB-urile, ce permite utilizatorilor să imprime automat documentele comenzilor, direct din interfața easySales. Utilizatorii pot integra acest pas în propriile procese de automatizare personalizate, simplificând procesul de gestiune a comenzilor și minimizând riscul de eroare umană.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare. Recent, evoluția easySales a fost recunoscută prin distincția Gold Award în cadrul finalei InnovX Scale Up Accelerator. Mai multe informații sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook și linkedin.

Citeste in continuare

Eveniment

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

Publicat

pe

De

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a echilibrului, UP Generation anunță lansarea programului „Life Skills Pro”, un program de mentorat pentru adolescenții și tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Având o abordare inovatoare, acest program oferă oportunități practice de învățare și aplicare a abilităților de viață esențiale.

Ultimul deceniu a fost marcat de schimbări rapide și provocări complexe la nivel global, iar noua generație de tineri se confruntă cu un mediu extrem de dinamic și imprevizibil. Anxietatea și incertitudinea au devenit aspecte cotidiene ale vieții lor, pe măsură ce se adaptează la transformări socio-economice, tehnologice și culturale fără precedent.

Un studiu realizat de Insights PulseZ arată că 7 din 10 tineri au nevoie urgentă de îndrumare pentru dezvoltarea abilităților de viață esențiale pentru a-și construi o fundație solidă atât la nivel personal, cât și profesional. În acest context, a prins contur Life Skills Pro, primul program de mentorat din România care vine în întâmpinarea nevoilor tinerilor cu o soluție inovatoare și profund transformatoare.

Creat și gândit de Monica Florea, antreprenor cu o vastă experiență în conducerea de business-uri antreprenoriale românești, Life Skills Pro se distinge ca fiind singurul program de mentorat din România care, în doar 6 luni, îi echipează pe tineri cu abilitățile vitale pentru viață.

„În experiența mea profesională de 25 de ani, am trăit și am văzut nevoia acută a tinerilor de a înțelege direcția lor, de a se integra în mediile profesionale și sociale, de a fi acceptați așa cum sunt și de a găsi un teren fertil pentru viitorul lor. Am simțit dorința lor de a învăța și de a se dezvolta, dar și fricile și nesiguranțele pe care le au. Din toate acestea s-a așezat misiunea mea pentru tineri – care azi se numește UP Generation si care are rolul de a contribui la cresterea unor generatii responsabile, echilibrate, pregatite pentru viață și aliniate cu propriile aspirații”, a declarat Monica Florea, Fondator UP Generation.

Life Skills Pro este un program complet de dezvoltare și antrenament al abilităților de viață, conceput special pentru tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani. Fundamentat pe un model de învățare experiențială, interactivă și direct aplicabilă, programul propune o abordare practică, oferind participanților exerciții, exemple și scenarii din viața reală, ajustate la nevoile specifice ale acestora.

Programul a fost testat într-o formă pilot, unde au participat 14 tineri cu vârste între 16 și 24 de ani cu scopul de a adapta sesiunile cât mai aproape de nevoile reale ale tinerilor. Feedback-ul participantilor a fost remarcabil, ilustrând impactul profund al programului asupra dezvoltării personale și profesionale.

„Cu ocazia participării la acest program, am învățat să îmi recunosc emoțiile și sa ma confrunt cu gândurile iraționale. Am învățat sa comunic mai structurat și eficient cu oamenii de langa mine, dar și sa ascult, sa îmi concentrez atenția asupra vorbitorului și sa ma implic în conversație pe tot parcursul ei. Mi-a folosit foarte mult când am învățat să dau feedback, cum sa fie sincer, cum sa spun ce ma deranjează într-un mod elegant, fără sa ma cert. In concluzie, am învățat la 16 ani ce alți oameni învață poate într-o viață, acumulând informații și educație pentru provocarile care vor urma”, a declarat Flaviana Sandu,16 ani, elevă liceu.

Life Skills Pro se desfășoară în două etape principale: o fază inițială de învățare în sala de experiențe, urmată de o etapă de antrenament individual cu mentorii. Această structură permite o experiență de învățare completă și o adaptare la nevoile specifice ale fiecărui tânăr.

Echipa de traineri este alcătuită din profesioniști recunoscuți în diverse domenii, toți uniți de misiunea de a ghida și susține tinerii în călătoria lor de autodezvoltare:  Monica Florea, Owner & Trainer de business, Johanna Croci, Designer Educational & Trainer, Aida Ivan, Psihoterapeut & Coordonator program vocațional, Andreea Ravas, Designer Educational & Trainer și Traian Moldoveanu, Trainer educational. Acestora li se alatura mentorii care vin din zona de business, antreprenori si profesionisti in domeniile lor.

Pe 30 martie, va avea loc la București o sesiune demonstrativă a programului, oferind o oportunitate unică tinerilor interesați să descopere din interior dinamica și beneficiile acestui parcurs transformativ. De asemenea, părinții sunt bineveniți să participe, având posibilitatea să înțeleagă mai bine modul în care se desfășoară programul, să cunoască echipa și să adreseze întrebări. Înscrierile se pot face completând formularul disponibil pe acest link.

Pentru mai multe informații despre Life Skills Pro și platforma educatională UP Generation, vizitați www.upgeneration.ro.

Despre Up Generation

UP Generation reprezintă o inițiativă educațională dedicată liceenilor, studenților și absolvenților universitari, având ca scop principal oferirea instrumentelor, resurselor și cunoștințelor necesare pentru construirea unui viitor prosper și a unei vieți împlinite. Înființat de Monica Florea, UP Generation își propune să contribuie la dezvoltarea noii generații, învățându-i să navigheze prin provocările vieții cu înțelepciune și curaj.

Citeste in continuare

Eveniment

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Publicat

pe

De

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28 martie, utilizatorii de Galaxy S23 Series, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) și Tab S9 (Wi-Fi) vor avea acces la noi modalități de comunicare, creativitate și productivitate cu Galaxy AI.

Odată cu această actualizare, Samsung marchează un pas semnificativ în democratizarea AI-ului pe telefoanele mobile, oferind o gamă mai largă de funcționalități care aduc plus valoare experienței utilizatorilor Galaxy de pretutindeni.

Atunci când călătorești în Paris și dorești să întrebi localnicii despre un restaurant autentic, poți să folosești funcția Interpreter pentru a depăși barierele lingvistice și pentru a purta conversații traduse în timp real. Apoi, poți folosi Live Translate** pentru a rezerva cu ușurință o masă la restaurant prin telefon datorită traducerii apelului în timp real.

Pe măsură ce te îndrepți către restaurant, cu ajutorul Circle to Search cu Google afli despre clădirile care îți ies în cale. Captează frumusețea orașului cu camera foto și folosește funcția Generative Edit*** pentru a a obține cea mai bună fotografie. În timp ce aștepți să mâncarea la restaurant, notezi lucrurile frumoase pe care le-ai văzut în oraș în Samsung Notes și utilizezi Note Assist**** pentru a-ți organiza jurnalul denumit „Excursie la Paris”. Acesta este doar un exemplu care îți arată că puterea AI-ului este cu adevărat nelimitată.

*Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garanție în ceea ce privește acuratețea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de caracteristicile AI. Logarea în contul Samsung poate fi necesară pentru a utiliza anumite funcții AI Samsung.

**Live Translate necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Live Translate este disponibil doar în aplicația preinstalată Samsung Phone. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi ar putea necesita descărcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată.

***Generative Edit necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Editarea cu Generative Edit duce la redimensionarea unei fotografii până la 12MP. Un identificator vizibil este suprapus pe imaginea rezultată la salvare pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Precizia și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

****Pentru textul în Samsung Notes (între 200 și 4000 de caractere), este necesară autentificarea în contul Samsung și o conexiune la internet.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized19 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

EvenimentO zi inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

UncategorizedO zi inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

UncategorizedO zi inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

Eveniment2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

ExclusivO săptămână inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

OxyGeneo OxyGeneo
SocialO săptămână inainte

Secrete pentru o piele impecabilă: Tratamentele faciale

Pielea noastră, delicată și expusă zilnic la o serie de factori agresivi, are nevoie de o îngrijire atentă și personalizată....

Cum afectează infrastructura zonei prețul și valoarea apartamentelor în București? Cum afectează infrastructura zonei prețul și valoarea apartamentelor în București?
UncategorizedO săptămână inainte

Cum afectează infrastructura zonei prețul și valoarea apartamentelor în București?

Infrastructura joacă un rol crucial în determinarea prețului și valorii apartamentelor în București. Orașul este în continuă dezvoltare și îmbunătățire...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

UncategorizedO săptămână inainte

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Știrile Săptămânii