Connect with us

Uncategorized

Avantajele fronturilor din lemn masiv de la Protege Parol

Publicat

pe

Daca si tu iti doresti sa ai o casa super-eleganta si frumoasa in care sa poti petrece timp de calitate cu familia ta si cei dragi tie, alege cu incredere gama de fronturi de mobilier din lemn masiv de la Protege Parol.

Acest lemn masiv este un lemn 100% integral care nu este macinat sau prelucrat pentru ca tu sa te bucuri de o mobila cu forme si aspecte elegante. Atat finisarea dar si vopsirea pieselor de mobila sunt procese viitoare ca va transforma lemnul brut in accesorii rafinate.

In mod normal, toate piesele de mobilier erau realizate din lemn masiv, dar ulterior multa lume a ales si fronturile de mobilier din MDF.

În epoca industrială au apărut variantele de mobilier construite integral din alte materiale precum fier, aluminiu, sticlă sau chiar plastic. Deși fiecare formulă are avantajele ei, lemnul rămâne un material de bază în construcția de mobilă. Nu numai că este durabil, dar despre lemn nu se poate spune niciodată că se demodează.

Orice mobilier se alege dupa preferintele noastre, dupa nevoi si dupa buget – evident. De aceea putem sa ne amenajam casa dupa stilul nostru cu gama de fronturi de mobila din lemn masiv. Se poate opta pentru un stil rustic (unde lemnul se păstrează de multe ori chiar neprelucrat, fiind folosite porțiuni brute pentru mese, scaune, blaturi), sau pentru orice stil contemporan căruia lemnul îi oferă căldură și actualitate.

Iata cateva avantaje majore ale lemnului masiv cand vine vorba de fronturile de mobila:

Durata de viata extinsa – este interesant si de stiut faptul ca mobilierul din lemn masiv va asigura un plus de durate si rezistenta cand vine vorba de mobila din casa noastra.

Un front din lemn masiv va trece cu brio testul timpului si isi va pastra din proprietati pentru o durata mai lunga.

Nu are nevoie de îngrijiri speciale. Este suficient să fie șters periodic cu un material moale, folosind un produs dedicat curățării lemnului. Nu este bine să fie lăsat expus la apă sau praf pentru perioade lungi. Însă aceasta este o contra indicație pentru orice tip de mobilă și mai ales pentru a păstra casa curată.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

De ce sa alegi fronturile de mobila din MDF-Protege Parol

Publicat

pe

Deși probabil că ați auzit de MDF, este posibil să nu știți exact ce înseamnă sau cum este cel mai bine utilizat.

MDF este un material extrem de obișnuit pentru proiecte de construcții sau bricolaj, dar este adesea înțeles greșit atunci când vine vorba de calitate – în mare parte datorită punctului său mai mic de preț. Dacă participați la un proiect de bricolaj sau de construcție și dezbateți dacă folosiți MDF, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la Arnold Laver, răspundem la toate întrebările dvs. frecvente ale MDF, parcurgând exact ce este MDF și cum se face în avantajele și contra de acest material versatil.

Deci, sa incepem cu prima intrebare, ce este o placa din MDF si de la ce vine aceasta prescurtare?

MDF este medium-density fiberboard – este realizat din elemente de rasina bine presate care se muleaza dupa forma dorita a mobilierului. Ca si material, MDF-ul este foarte versatil si cost-efficient, ceea ce il face o alegere foarte buna pentru multe proiecte. MDF este utilizat strict pentru mobilierul din casa.

MDF-ul este un material de foaie, mai degrabă decât un lemn de esenta tare, și este creat prin utilizarea căldurii și presiunii pentru a îmbina fibre de lemn fine și lipici. Materialul de foaie rezultat este puternic, dar extrem de ușor de lucrat. În plus, este ecologic, creat folosind lemn reciclat!

Alături de MDF, puteți obține, de asemenea, panou din fibra de densitate joasă și din fibra de densitate mare. Plăci de fibre de densitate mică, cunoscute și sub denumirea de plăci de particule, sunt create cu bucăți de lemn chiar mai mici topite între ele. Rezultatul este mai ieftin, dar, de asemenea, mai greu de lucrat, deoarece este mai predispus la ciobire sau rupere. Plăci de fibră de înaltă densitate sau hardboard sunt create cu mai multă căldură și presiune pentru a crea un finisaj mult mai puternic, însă acest lucru se reflectă în preț. MDF se află ca un mediu fericit între aceste două materiale – rentabil, puternic, durabil și versatil.

Dacă doriți să efectuați o tăietură dreaptă prin MDF, puteți utiliza un instrument sau un ferăstrău de mână. Datorită conținutului ridicat de lipici în MDF, vă recomandăm să folosiți o lamă cu vârf de carbură, deoarece materialul poate amortiza rapid lame de oțel.

Pentru o tăietură curbă prin MDF, puteți opta pentru o unealtă rotativă multifuncțională sau rotativă cu o lamă polivalentă. Cu toate acestea, dacă doriți să creați un model mult mai detaliat sau un model decorativ, un puzzle este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Puteti afla mai multe pe www.protege.ro.

Citeste in continuare

Uncategorized

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Publicat

pe

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de diverse probleme ajutaţi fiind de diverse terapii alternative neinvazive care acţionează asupra cauzei, nu numai asupra efectului bolii.

În plus, marile probleme de care suferă oamenii din zilele noastre au la bază problemele energetice, spirituale şi emoţionale, iar acestea nu prea pot fi tratate de medicina alopată, de aceea domeniul terapiilor alternative a devenit atât de popular.

Dacă în cazul medicinei alopate este mai uşor să tratezi pacientul cu medicamente pentru că vezi exact unde este problema, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre medicina alternativă.

De aceea este nevoie ca viitorii terapeuţi să fie pregătiţi profesional în urma absolvirii cursurilor de calificare să stăpânească mai multe tehnici de terapii care să acţioneze asupra corpului atât fizic cât şi  energetic, mental şi spiritual.

Asociaţia „Vindecă-ţi viaţa” este o organizaţie nonprofit al cărei scop este umanitar, cultural-educaţional.

Misiunea asociaţiei este aceea de a găsi resurse pentru a putea ajuta oamenii ce nu se pot ajuta singuri; victime ale violenţei domestice sau persoane care provin din medii defavorizate. Obiectivele pe care le are această asociaţie sunt acelea de consiliere pentru dezvoltare personală, recuperare psihologică şi terapeutică, asistenţă psihologică, consilierea carierei, cursuri de calificare şi evaluare de competenţe profesionale, sprijin material şi moral.

Activitatea Asociaţiei „Vindecă-ţi viaţa” este axată pe formare profesională, pe elaborarea de standard ocupaţionale (Reflexoterapeut) sau revizuirea standardelor ocupaţionale (Cosmetician).

Dacă doriţi să deveniţi Reflexoterapeut, Cosmetician, Consilier pentru dezvoltare profesională, Tehnician nutritionist, Infirmiera, Administrator condominii sau Tehnician maseur, Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă pune la dispoziţie cursuri de calificare sau specializare la sfârşitul cărora veţi obţine competenţe profesionale si certificat de formare profesională care respectă regimul actelor de studii din România şi valabil în Uniunea Europeană. Cursurile sunt acreditate de Ministerul muncii şi Educaţiei.

Cursul Reflexoterapeut cuprinde următoarele module:

 • Evaluarea stării de sănătate prin Biorezonanţă magnetică BioenergoTerapie;
 • Rejuvance facial
 • Terapie zonală
 • Terapie manuală
 • Tehnica de presopunctură Tsubo/ Tehnica Integrare neurostructurală;
 • Electopunctură/acupunctură
 • Tehnica presopunctură pentru deblocarea meridianelor energetice
 • Managementul stresului
 • Aromaterapie şi Fitoterapie;

Cursurile se adresează cu preponderenţă persoanelor ce vor să facă o schimbare în viaţa lor.

Certificatele obţinute în urma absolvirii cursurilor de calificare vă ajută să vă angajaţi, să vă deschideţi propria afacere sau să deveniţi terapeut.

Pe lângă activitatea de formare profesională, Asociaţia „Vindecă-ţi viaţa”, cu terapeuţii formaţi în timp lung, deţine cabinet de terapii alternative care efectuează terapii pentru trup şi suflet, pentru tine şi cu tine.

În cadrul Cabinetului puteţi experimenta următoarele terapii pentru ca durerea să devina istorie:

 • Terapia Bowen / Boutech
 • Terapie cu biorezonanţă magnetică/meta-terapie, Metapathie cu Hunter GR ;
 • Terapie cu aparat Teslatron pentru regenerare celulară;
 • Evaluarea stării de sănătate prin Biorezonanţă magnetică Quantum Analizer;
 • BioenergoTerapie;
 • Tehnica de presopunctură Tsubo/ Tehnica Integrare neurostructurală;
 • Reflexoterapie plantară;
 • Electopunctură/acupunctură şi masaj Bioelectric pe meridianele energetice
 • Reflexoterapie auriculară/ariculoterapie;
 • Rejuvance facial
 • Reflexoterapie facială;
 • Reiki;
 • Eliberare emoţională (Codul emoţiilor)
 • Tehnica Theta Healing;
 • Tehnica de mutare a Punctului de asamblare;
 • Hipnoterapie;
 • Terapie Bowen / Bowtech;
 • Consiliere psihologică;
 • Coaching;
 • Aromaterapie
 • Managementul stresului
 • Consiliere pentru gândire pozitivă şi evoluţie spirituală;
 • Consiliere pentru dezvoltare personală şi profesională;
 • Tratamente la distanţă;
 • Alte detalii aici: https://vindecativiata.ro/cabinet-terapeutic-terapie-pentru-trup-si-suflet/

Vă aşteptăm cu drag!

Citeste in continuare

Uncategorized

Firmele de pompe funebre Topoloveni si respectul lor pentru traditie

Publicat

pe

Cand se iese din tiparul clasic la nunta, botez sau inmormantare in mediul rural, lumea isi exprima de multe ori zgomotos nemultumirea.

Tin minte ca eram copil, murise vecinul meu din Topoloveni si multi dintre cei care au venit la inmormantare s-au suparat ca „nu au fost bagati in seama si nu li s-a pus doliu in piept si lor”.

Un fapt atat de simplu a generat multe dispute, care nu ar fi avut niciodata loc daca s-ar fi ocupat de organizare una dintre cele mai bune firme de pompe funebre Topoloveni.

Cel care s-a ocupat de organizarea inmormantarii cumparase putin material pentru doliul de pus in piept si asa s-a decis sa se puna numai membrilor familiei.

Privind din afara vi se pare un lucru foarte simplu ca sa genereze nemultumire, dar as vrea sa va ganditi la urmatoarele aspecte:

 1. Cel care partcipa la trista ceremonie se asimileaza familiei extinse a decedatului, fiindca a rezervat timp participarii la ceremonie si a facut efortul de a fi prezent.
 2. Doliul reprezinta intr-un fel semnul de apreciere pentru participarea la eveniment.

Stiu multe persoane sentimentale care pastreaza florile de nunta de la amici si fasiile de doliu de la cei care le-au rupt sufletul in bucati cu plecarea lor. Imi amintesc ca la moartea unei matuse, nu plangeau copiii ei atat de mult, cat plangea un nepot pe care defuncta il ajutase de cate ori avea nevoie.

Adesea ne gandim la nevoile defunctului, fiindca el este protagonistul ceremoniei si uitam de cei care participa si ne sunt alaturi in cele mai grele momente ale vietii.

Exista insa firme de servicii funerare Topoloveni care ne ajuta sa avem grija in egala masura de toti cei cu ajutorul carora se realizeaza ceremonia, adica si de decedat, dar si de cei care vin sa il conduca pe ultimul drum.

In timp ce decedatul este adus la capela curat, aranjat, imbalsamat, machiat discret si asezat corect in sicriu, se asigura doliu de pus in piept pentru toti cei care vin si pachete cu alimente care vor fi impartite la biserica.

Este omeneste sa il rasplatesti pe cel care vine de la distante mari si chiar de la 200, 300 de metri sa participe la ceremonia trista si sa ii oferi: o sticla de apa sau de suc, o gustare, un fruct si cateva pliculete de cafea.

Daca esti prea suparat sa te gandesti si la acest lucru, firma care isi da tot interesul ca inmormantarea sa fie organizata perfect iti va aminti acest aspect in cadrul consultantei pe care ti-o ofera gratuit.

Cu o firma de pompe funebre de top, organizarea va fi ireprosabila si nimeni nu va avea nimic de reprosat.

Solicitati-le interventia ca nici defunctul, nici oamenii care vin sa il conduca pe ultimul drum sa nu fie neglijati!

Nu-i asa ca durerea se mai estompeaza putin, vazand ca mortul tau drag pleaca insotit de lucruri de calitate excelenta intr-o masina curata si eleganta si ai reusit sa fii atent cu toti cei care l-au insotit, oricat ar fi de multi?

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

EvenimentO zi inainte

HUAWEI, pe locul 45 în topul celor mai valoroase brand-uri din lume, primește și recunoașteri importante pentru cele mai recente dispozitive din segmentele PC și tabletă

Compania ajunge pe locul 50 în Top 100 Most Valuable Brands pentru al cincilea an consecutiv. HUAWEI obține premii cheie...

EvenimentO zi inainte

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Este nu numai opinia mea. Ci și a altor analiști. Poate chiar mai competenți. Examenul crucial al celor două runde...

Eveniment2 zile inainte

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Dumneavoastră de ce credeți că Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, cel care a favorizat amenzi neconstituționale de 600 de milioane...

Eveniment4 zile inainte

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Revoltați că nu au avut niciun control asupra procesului de numire a noului CNATDCU, o parte din rectorii de universități...

Eveniment5 zile inainte

Experiența TV de acasă, la superlativ: TCL aduce în România seria X91 de televizoare QLED 8K

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de...

Eveniment6 zile inainte

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

”Fomiștii” statului român, din nou la coadă la Ambasadele SUA și Franței În plin război mai mult cu românii, decât...

Eveniment7 zile inainte

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

EvenimentO săptămână inainte

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Dupa ce seful Politiei Locale Ploiesti l-a confundat pe seful Poliţiei Municipiului Ploieşti, comisar şef de poliţie Cristian Gelu MANEA,...

EvenimentO săptămână inainte

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

EvenimentO săptămână inainte

Millionmess.com, platforma online cu ajutorul căreia mesajele voastre rămân în istorie, vine din partea unui elev român!

În fiecare zi apar tot mai multe noutăți din punct de vedere tehnologic, în toate domeniile. Un lucru este cert....

tractari auto Brasov tractari auto Brasov
Știri din județO săptămână inainte

Cand apelam la o firma de tractari

Nu exista sofer care sa nu ofere o mare grija masinii sale si care sa nu isi doreasca sa beneficieze...

Eveniment2 săptămâni inainte

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Eveniment2 săptămâni inainte

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Odată ce s-a dat semnalul deratizării Băncii Naționale a României de foștii turnători ai securității, începând cu întâiul ei sicofant,...

Eveniment2 săptămâni inainte

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Se strânge lațul anchetei în jurul lui Eugen Adrian Ionel Astfel după cum anunțam, revenim cu noi amănunte privind ”scandalul...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Avantajele fronturilor din lemn masiv de la Protege Parol

Daca si tu iti doresti sa ai o casa super-eleganta si frumoasa in care sa poti petrece timp de calitate...

Eveniment2 săptămâni inainte

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și...

Știrile Săptămânii